ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τα δύο μεγαθήρια που «χρυσώνουν» την Μπαρτσελόνα για Αραούχο
«Κόκκαλο» ο Τζέιμι Κάραχερ από τις μπύρες στα πανηγύρια της Ντόρτμουντ (vid)
H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι
Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

«Πεντάστερη» Μπαρτσελόνα… σκόρπισε την Αντβέρπ στην πρεμιέρα! (vids)

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε με τρομερό τρόπο την φετινή της πορεία στο Champions League καθώς... σκόρπισε την Άντβερπ με 5-0.

«Πεντάστερη» Μπαρτσελόνα… σκόρπισε την Αντβέρπ στην πρεμιέρα! (vids)

Η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε την Αντβέρπ με στόχο να ξεκινήσει με ένα άνετο τρίποντο την ευρωπαϊκή της… περιπέτεια, θέλοντας να εκμεταλλευτεί το εξαιρετικό μομέντουμ που έχει στο Πρωτάθλημα και να θέσει με το «καλημέρα» βάσεις πρόκρισης, σε έναν όμιλο όπου είναι ούτως ή άλλως το απόλυτο φαβορί.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι παίκτες του Τσάβι λοιπόν ήταν σοβαροί από το πρώτο λεπτό, ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ήλεγχαν απόλυτα τον ρυθμό και φαινόταν ότι το γκολ ήταν απλώς θέμα χρόνο. Τελικά δεν άργησε πολύ, αφού στο 11ο λεπτό οι Γκουντογκάν και Λεβαντόφσκι συνεργάστηκαν ιδανικά, η μπάλα κατέληξε στον Ζοαό Φέλιξ και ο Πορτογάλος με ένα άψογο τελείωμα την έστειλε στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με την φανέλα της ομάδας της καρδιάς του.




Το τέρμα αυτό όχι μόνο δεν έκανε τους γηπεδούχους να χαλαρώσουν αλλά τους έβαλε το πόδι στο… γκάζι, με αποτέλεσμα να έρθει στο 19′ και το 2-0! Ο Ντε Γιονγκ έκανε μια εκπληκτική κάθετη στον Ζοάο Φέλιξ, ο Πορτογάλος έγινε αυτή την φορά δημιουργός και με συστημένη σέντρα έστειλε την μπάλα στον Λεβαντόφσκι, με τον Πολωνό να την σπρώχνει από κοντά στα ανυπεράσπιστα ουσιαστικά δίχτυα.




Πριν καλά καλά… συνέλθουν από το σοκ οι Βέλγοι, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να βρει και τρίτο τέρμα, μετά από νέα εξαιρετική συνεργασία. Ο Γκουντογκάν έβγαλε αυτή την φορά την ωραία μπαλιά, με τον Μπαλντέ να αφήνει στον Ραφίνια και τον Βραζιλιάνο να βγάζει την σέντρα. Εκεί στάθηκε τυχερός, αφού η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα, «κλειδώνοντας» έτσι οριστικά τη νίκη των «Μπλαουγκράνα».




Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα έκανε… γλέντι κόντρα στην Άντβερπ

Είναι χαρακτηριστικό πως η πρώτη τελική της Αντβέρπ έγινε στο 44′, με τον Τερ Στέγκεν να μπλοκάρει πολύ εύκολα το τελείωμα που του έγινε, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μπαλντέ βρέθηκε σε θέση βολής από ωραία συνεργασία, αλλά έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Ανάλογο ήταν το ξεκίνημα και στην επανάληψη, με τον Γκουντογκάν να χάνει την πρώτη καλή στιγμή με το… καλησπέρα και τελικά το 4-0 να έρχεται στο 54′! Ο Λεβαντόφσκι αρχικά σταμάτησε το τελείωμα συμπαίκτη του και έμοιαζε να στερεί την ευκαιρία από τους Καταλανούς, όμως στην εξέλιξη της φάσης ο Γκάβι εξαπέλυσε έναν… κεραυνό μέσα από την περιοχή με το αριστερό, δίχως να αφήσει το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκίπερ.




Μετά κι από αυτό ο ρυθμός έπεσε κάπως, με τους Καταλανούς βέβαια να έχουν διαρκώς την πρωτοβουλία και να απειλούν ξανά στο 64′, με σουτ του Ραφίνια που κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Λίγα λεπτά μετά όμως, ο Βραζιλιάνος πήρε το… αίμα του πίσω, με μια καταπληκτική σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, με τον Φέλιξ να παίρνει την κεφλαιά και να διαμορφώνει το 5-0, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.




Στο 70′ ο Φεράν Τόρες -που είχε μπει αλλαγή πριν λίγο- πλάσαρε λίγο άουτ, ενώ στο 76′ ο Γιαμάλ πέρασε τον τερματοφύλακα από την πάσα του Λεβαντόφσκι, αλλά αντί να γυρίσει την μπάλα προσπάθησε να πλασάρει και την έστειλε άουτ. Ένα λεπτό μετά βρέθηκε ξανά σε θέση βολής, βλέποντας τον Μπουτέζ να διώχνει σε κόρνερ.

Διαβάστε επίσης: Η Μπαρτσελόνα κάνει «γλέντι» και… σκορπάει την Άντβερπ με τριάρα! (vids)

Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με το σύνολο του Τσάβι να διατηρεί με άνεση το 5-0 -χάνοντας άλλες 2 μεγάλες ευκαιρίες με τον Λεβαντόφσκι- και να ξεκινάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ευρωπαϊκή του πορεία, γεμίζοντας ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό τον κόσμο του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ