ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κανείς δε θέλει να αναλάβει την Μπάγερν – Τα τρία «άκυρα» και οι πιθανότητες του Τούχελ
Ξέκοψε κάθε συζήτηση ο Ζανέτι: «Η Ίντερ ανανεώνει τα συμβόλαια των Λαουτάρο – Μπαρέλα»
Τα δύο μεγαθήρια που «χρυσώνουν» την Μπαρτσελόνα για Αραούχο
«Κόκκαλο» ο Τζέιμι Κάραχερ από τις μπύρες στα πανηγύρια της Ντόρτμουντ (vid)
H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι
Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 19/9)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 19/9).

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 19/9)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (22:00): Πολύ κακό το ξεκίνημα για την Παρί Σεν Ζερμέν στο πρωτάθλημα. Στα πρώτα πέντε παιχνίδια μετράει ήδη τρεις απώλειες, έχοντας δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα, αυτή που γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική από τη Νις στο Παρίσι με 2-3. Με αποτέλεσμα να βρίσκεται μόλις στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας της Ligue 1. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 21′, ο Εμπαπέ ισοφάρισε οχτώ λεπτά αργότερα, αλλά μέχρι το 69′ δέχτηκε ακόμα δύο τέρματα μένοντας πίσω με 1-3. Ξανά ο Εμπαπέ στο 87′ έκανε το 2-3, όμως ένας απέναντι σε όλους δεν μπορεί να ανταπεξέλθει και έτσι γνώρισε την ήττα. Μόνος του μοιάζει να παίζει ο Εμπαπέ, πολλά τα κενά στην άμυνα για τους Παριζιάνους, που ψάχνουν να βρουν σταθερότητα. Εκτός είνα ο Ασένσιο, ο Νούνο Μέντες και ο Κιμπεμπέ.

Stoiximan Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (22:00): Είναι ξεκάθαρα ομάδα Champions League με πολλές συνεχόμενες παρουσίες, έχει οχτώ προκρίσεις στις δέκα τελευταίες συμμετοχές της σε ομίλους. Πολύ μεγάλη η εμπειρία της, είναι και πάλι ανάμεσα στους κορυφαίους και θέλει μια καλή πορεία. Αήττητη στο πρωτάθλημα, αλλά με δύο ισοπαλίες, κέρδισε με ανατροπή τη Φράιμπουργκ πριν από μερικές μέρες. Εντυπωσιακό το παιχνίδι, με τη Φράιμποργκ να προηγείται με 2-1, αλλά την Ντόρτμουντ να αντιδρά. Στο 60′ ο Μάλεν έκανε το 2-2, στο 82′ η Φράιμπουργκ έμεινε με δέκα παίκτες, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι και με Χούμελς στο 88′ και Ρόις στο 93′ πήραν τη νίκη με τελικό 4-2. Δεν έχει νέα προβλήματα, γνωστές οι απουσίες των Μενιέ, Μορέι και Ντουρανβίλ.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΑΤΣΙΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00): Με αρνητικό πρόσημο και με πολύ κακό βαθμό αξιολογείται η πορεία της Λάτσιο έως τώρα στο μικρό δείγμα της φετινής σεζόν. Άρχισε με δύο σερί ήττες κόντρα σε Λέτσε και Τζένοα, ωστόσο, πριν από τη διακοπή η εκτός έδρας νίκη στην έδρα της Νάπολι έφτιαξε κάπως το κλίμα. Παρ’ όλα αυτά, η επιστροφή στη δράση αποδείχθηκε επιστροφή στον ωμό ρεαλισμό. Εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Γιουβέντους και ποτέ μα ποτέ δεν διεκδίκησε το παραμικρό. Στο 10’ ο Βλάχοβιτς άνοιξε το σκορ, στο 26’ ο Κιέζα έκανε και το 2-0, με τη Λάτσιο παλεύει κόντρα στα θηρία με τους περισσότερους παίκτες της σε κακή κατάσταση. Μόνο ο Λουίς Αλμπέρτο ξεχωρίζει και ήταν αυτός που μείωσε στο 64’. Ωστόσο, μόλις τρία λεπτά αργότερα ο Βλάχοβιτς έγραψε το τελικό σκορ.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΑΤΣΙΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00): Μετά την επτάρα που έριξε κόντρα στη Ράγιο Βαγεκάνο και μάλιστα εκτός έδρας, η Ατλέτικο ίσιωσε το… τουπέ της λόγω του τελευταίου της αποτελέσματος. Δεύτερη σερί εκτός έδρας αποστολή, αυτή τη φορά κόντρα στη Βαλένθια και την… πάτησε. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ντούρο, που άνοιξε το σκορ στο 5’ και στο 34’ έγραψε και το 2-0. Το… κερασάκι στην τούρτα ήταν το τέρμα του Χάβι Γκέρα στο 64’, που διαμόρφωσε το τελικό σκορ (3-0). Ο Ντιέγκο Σιμεόνε είχε τέτοιον εκνευρισμό που δεν δίστασε να πει πως πρόκειται για την χειρότερη εμφάνιση ποτέ όσο ο ίδιος έχει βιώσει στην πολυετή του παρουσία στην Ατλέτικο. Το κλίμα προφανώς στράβωσε με αυτό το αποτέλεσμα και θέλει τώρα μια καλή απάντηση μέσω Champions League. Πολλές οι απουσίες που μαζεύτηκαν. Λεμάρ (εκτος για όλη τη σεζόν), Σογιουντσού, Κόκε, Ντε Πολ, Ντεπάι.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ