ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Στο παραμύθι της Ουνιόν βασίλισσα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης! (vids)

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ χάλασε το... παραμύθι της Ουνιόν Βερολίνου στο Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης να παίρνει εντός έδρας νίκη με σκορ 1-0.

Στο παραμύθι της Ουνιόν βασίλισσα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης! (vids)

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το απόλυτο αφεντικό στο Champions League. Η ομάδα που έχει κατακτήσει πιο πολλές φορές από κάθε άλλη την κορυφή της διοργάνωσης. Την κορυφή της Ευρώπης. Ωστόσο, τα… χρειάστηκε για τα καλά από την πρωτάρα. Την Ουνιόν Βερολίνου.

Στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων οι Μαδριλένοι επικράτησαν εντός έδρας με σκορ 1-0 και χάλασαν το παραμύθι των Γερμανών με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ στο 95′ να τους προσγειώνει στην σκληρή πραγματικότητα και να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο τη φήμη του στους «μερένχες».

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν εκείνη που είχε την μπάλα στα πόδια της και ήλεγχε τον ρυθμό. Αυτό, όμως, ήταν κάτι που γνώριζαν οι Γερμανοί ότι θα συμβεί. Οπότε είχαν προετοιμαστεί καταλλήλως. Έτσι, έδωσαν χώρο και χρόνο στους γηπεδούχους που έφταναν μέχρι την περιοχή τους με άνεση. Αλλά ως εκεί.

Ο Μόντριτς με τις μπαλιές του και τις εμπνεύσεις του προσπαθούσε να βρει είτε τον Ροντρίγκο, είτε τον Χοσέλου. Παρόλα αυτά η άμυνα των φιλοξενούμενων τους είχε από κοντά και δεν τους άφηνε να βρουν την ηρεμία τους και να δράσουν, όπως θα επιθυμούσαν. Σε αυτό πολύ μεγάλο ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι ο Μπονούτσι έδινε τις κατάλληλες οδηγίες και βοήθειες στους συμπαίκτες του που σίγουρα δεν έχουν τις δικές του παραστάσεις. Έτσι, το πρώτο μέρος τελείωσε χωρίς γκολ και χωρίς μεγάλες στιγμές.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ Μαδρίτης έπιασε από τον… λαιμό την Ουνιόν Βερολίνου. Οι Ισπανοί από τα πρώτα λεπτά ήθελαν να σημειώσουν ένα γκολ που θα τους έκανε εύκολη και πιο άνετη τη ζωή. Έφτασαν πολύ κοντά στο 52′ ο Ροντρίγκο με απίθανο γυριστό έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας της Ουνιόν.

Ο ίδιος παίκτης στο 63′ σέντραρε από τα δεξιά με τον Χοσέλου να παίρνε την κεφαλιά, η μπάλα να σκάει, αλλά να πηγαίνει στο δοκάρι των φιλοξενούμενων μετά από ωραία επέμβαση του Ρόνοου. Ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων ήταν εκείνος που κράτησε ανέπαφη την εστία του στο 69′ σε πολύ ωραίο και δυνατό σουτ του Μόντριτς, διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Από εκεί και πέρα οι Μαδριλένοι έφταναν συνέχεια στην εστία της γερμανικής ομάδας. Ο Χοσέλου στο 83′ με απίθανο τελείωμα είδε την μπάλα για λίγα εκατοστά να μην του κάνει το χατίρι και να περνάει για λίγο έξω. Όλα έδειχναν πως το 0-0 θα έμενε ως το τέλος και το παραμύθι της Ουνιόν Βερολίνου θα είχε happy end. Μέχρι που στο 95′ ο Μπέλιγχαμ, μετά από σουτ του Βαλβέρδε και κόντρες, έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους που πήραν μία σημαντική νίκη στο τέλος!













Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ