ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa Conference League

‘Εβγαλε χαρακτήρα ο ΠΑΟΚ και… πάγωσε το Ελσίνκι (vid)

Έκανε το χρέος του ο ΠΑΟΚ και πήρε το «τρίποντο» στη Φινλανδία! Τρία γκολ από τον «Δικέφαλο του Βορρά» και πρεμιέρα με τρίποντο (3-2) στο Europa Conference League.

‘Εβγαλε χαρακτήρα ο ΠΑΟΚ και… πάγωσε το Ελσίνκι (vid)

Το άξιζε και το πήρε! Η Ελσίνκι έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ αλλά τελικά η ομάδα του Λουτσέσκου βρήκε τις λύσεις και τα γκολ για να πάρει τη νίκη και να ξεκινήσει με το… δεξί στο φετινό Europa Conference League. Κουλιεράκης, Ντεσπόντοφ και Μπράντον χάρισαν στον «Δικέφαλο του Βορρά» το «τρίποντο» και έδωσνα χαρά στους οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν στη Φινλανδία. Δύο γκολ από την Ελσίνκι με Μπαντέ και Ραντούλοβιτς. Νίκη με 3-2 για τον ΠΑΟΚ.

Το ματς

Ο ΠΑΟΚ ήθελε το «τρίποντο» απέναντι στην Ελσίνκι στην πρεμιέρα του στη φάση των ομίλων του Europa Conference League όμως ήξερε πως τα πράγματα δεν θα ήταν εύκολα. Λίγο η σκληροτράχηλη Ελσίνκι, πολύ το συνθετικό χορτάρι θα έκαναν δύσκολο το έργο του «Δικεφάλου του Βορρά». Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να αδυνατούν να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό. Η Ελσίνκι απειλούσε περισσότερο και δικαίως πήρε πρώτη το προβάδισμα στο σκορ. Στο 35′ ο Μπαντέ άνοιξε το σκορ για την Ελσίνκι με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι έκαναν τη ζημιά και πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 1-0.

Στο δεύτερο μέρος όμως είδαμε ένα άλλο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά και δημιούργησε τη μία φάση μετά την άλλη. Με κύριο εκφραστή αυτών τον Ντεσπόντοφ ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στο γήπεδο και έψαξε γρήγορα την ισοφάριση. Αυτή τελικά ήρθε στο 55′ με τον Κουλιεράκη να σκοράρει με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντεσπόντοφ. Το 1-1 άλλαξε τελείως τον ρυθμό του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι πήραν ψυχολογία και συνέχισαν τη πίεση.

Έτσι έφθασαν στο 80′ στο 2-1 με τον Ντεσπόντοφ να σκοράρει και να ολοκληρώνει εξαιρετικά την πολύ καλή του εμφάνιση. Στο 94′ ο Μπράντον ήρθε να κλειδώσει το «τρίποντο» και να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το Ελσίνκι. Το μόνο που κατάφερε η γηπεδούχος ομάδα ήταν να μειώσει σε 3-2 με τον Ραντούλοβιτς.

 


Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ