ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

«Τορπίλισε» ο Παναθηναϊκός και… βύθισε τη Βιγιαρεάλ (vid)

Ο φετινός Παναθηναικός ψηλώνει και γοητεύει. Οι «Πράσινοι» επικράτησαν της Βιγιαρεάλ με 2-0 και ξεκίνησαν ονειρικά το ταξίδι στο φετινό Europa League.

«Τορπίλισε» ο Παναθηναϊκός και… βύθισε τη Βιγιαρεάλ (vid)

Ένας Παναθηναϊκός για φίλημα. Βγαλμένος από τα ομορφότερα όνειρα των οπαδών του. Οι «Πράσινοι» ξεκίνησαν το ταξίδι τους στο φετινό Europa League με θρίαμβο. Καθαρή νίκη επί της ισπανικής Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ και τρέλανε τους σχεδόν 60.000 οπαδούς του που βρέθηκαν στις κερκίδες. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα από το «Κίτρινο Υποβρύχιο». Γκολάρες από Ιωαννίδη και Σπόραρ.

Το ματς

Σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός φιλοξένησε το βράδυ της Πέμπτης τη Βιγιαρεάλ στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League. Οι «Πράσινοι» γνώριζαν τις δυσκολίες κόντρα στην πολύπειρη ισπανική ομάδα και κάτοχο του θεσμού το 2021 όμως είχαν δουλέψει πολύ για αυτό το ματς και ήταν έτοιμοι για τη μεγάλη μάχη. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς μπήκε απόλυτα διαβασμένη στον αγώνα.

Ψυχραιμία, καλές τοποθετήσεις, σωστές μεταβιβάσεις της μπάλας. Ο Παναθηναικός στο πρώτο μέρος δεν είχε πολλές ευκαιρίες στην εστία του Πεπε Ρέινα. Είχε όμως τη σημαντικότερη. Το γκολ του Φώτη Ιωαννίδη. Ο Έλληνς φορ στο 38′ πήρε τη μπάλα από τον Κότσιρα, πάτησε στην περιοχή και με εκπληκτικό σκάψιμο της μπάλας την έστειλε στα δίχτυα της Βιγιαρεάλ. Το «Κίτρινο Υποβρύχιο» όντας σαστισμένο πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0 ψάχνοντας να βρει τι έφταιξε.

Στο δεύτερο μέρος όμως τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τους Ισπανούς. Οι «Πράσινοι» με τη ψυχολογία στα ύψη και με απόλυτη πειθαρχία όχι μόνο δε κλείστηκαν αλλά βγήκαν μπροστά και κυριάρχησαν του αντιπάλου τους. Δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών στέλνοντας μήνυμα στη Βιγιαρεάλ πως απόψε ήταν η βραδιά τους. Στο 78′ ο Σπόραρ – είχε μπει ως αλλαγή στο ματς – κουβάλησε τη μπάλα, έκανε τις προσποιήσεις και με καταπληκτικό συρτό σουτ έκανε το 2-0 δημιουργώντας πανικό στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έφθασε κοντά και σε άλλα γκολ όμως τελικά το σκορ δεν άλλαξε. Κυριαρχικός ο Παναθηναικός από την αρχή μέχρι το τέλος. Καθαρή νίκη στην πρεμιέρα με 2-0 και μήνυμα πως μπορεί να κάνει κάτι πολύ καλό στο φετινό Europa League.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ