ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Μπαρτσελόνα – Θέλτα: Εκεί που γράφονται τα έπη έχει αέρα… «μπλαουγκράνα» (vid)

Απίστετο κι όμως «μπλαουγκράνα»! Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε μέχρι το 81' στο 2-0 πίσω στο σκορ από τη Θέλτα αλλά στο τέλος πανηγύρισε τη νίκη θρίαμβο επί των Γαλιθιάνων με 3-2.

Μπαρτσελόνα – Θέλτα: Εκεί που γράφονται τα έπη έχει αέρα… «μπλαουγκράνα» (vid)

Ο ορισμός της ανατροπής. Ο ορισμός του «όχι για καρδιακούς»! Η Μπαρτσελόνα κατάφερε με αντεπίθεση διαρκείας να πάρει ένα τρίποντο χαμένο. Η Θέλτα βρέθηκε μπροστά της με δύο γκολ, ο Τάσος Δουβίκας έβαλε το παρθενικό του τέρμα στην Ισπανία, αλλά οι Καταλανοί τρέλαναν τους οπαδούς τους. Δύο γκολ του Λεβαντόφσκι και το πιο «γλυκό» από τον Κανσέλο στο 89′ έφεραν την απόλυτη ανατροπή και την τεράστια νίκη στην ομάδα του Τσάβι.

Το ματς

Η επιστροφή της Μπαρτσελόνα στα της La Liga μετά την επιβλητική εμφάνιση επί της Αντβέρπ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League έφερε μπροστά στην ομάδα του Τσάβι την πάντα επικίνδυνη Θέλτα. Η ομάδα του Τάσου Δουβίκα πήγε στη Βαρκελώνη με πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα, με πλάνο να κάνει τη ζημιά στους Καταλανούς. Από το ξεκίνημα του αγώνα φάνηκε η διάθεση των φιλοξενούμενων να κυνηγήσουν όλες τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιάζονταν.

Αρχικά η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων με τους Ζοάο Φέλιξ και Γκουντογκάν να είναι οι κύριοι εκφραστές των επιθέσεων της ομάδας του Τσάβι. Η Θέλτα άντεξε στις ασταμάτητες πάσες στο πρώτο 20λεπτο και όχι μόνο αυτό, χτύπησε στην κόντρα και άνοιξε αυτή τη σκορ στον αγώνα αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους. Ο Λάρσεν έγινε κάτοχος της μπάλας στο 19′ με τον ταλαντούχο άσσο να πατά την περιοχή του Τερ Στέγκεν και να πλασάρει υπέροχα κάνοντας το 1-0. Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα προσπαθούσαν να αντιληφθούν τι είχε συμβεί. Οι «μπλαουγκράνα»… πέταξαν ένα ολόκληρο ημίχρονο και πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-0 στην… πλάτη. Σκορ που θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο αν ο Τερ Στέγκεν δεν έλεγε… όχι σε μια, δυο πολύ καλές περιπτώσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Μπαρτσελόνα μπήκε πιο δυνατά με στόχο την ανατροπή του σκορ. Η Θέλτα πιστή στο πλάνο της, απόλυτα πειθαρχημένη κατάφερε να παγώσει τον ρυθμό για μεγάλο διάστημα. Στο 66′ ο Τάσος Δουβίκας πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του σκόρερ της αναμέτρησης. Δέκα λεπτά μετά ήρθε η στιγμή του. Ο Έλληνας φορ βγήκε στη κόντρα, δε φοβήθηκε στιγμή από το μαρκάρισμα του Αραούχο και με τρομερό πλασέ νίκησε τον Τερ Στέγκεν κάνοντας το 2-0.

Και εκεί που άπαντες έβλεπαν πως η Μπαρτσελόνα δεν είχε απάντηση και θα έφευγε με την πρώτη της φετινή ήττα άλλαξαν τα πάντα. Στο 81′ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μείωσε σε 2-1 και έδωσε ελπίδες στην ομάδα του. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πολωνός «χτύπησε» ξανά και με κυνικό τελείωμα έφερε το ματς στα ίσια ξεσηκώνοντας το Μονζουίκ που δεν πίστευε τι έβλεπε. Το παραμύθι της Μπαρτσελόνα όμως είχε ακόμη καλύτερο τέλος. Η ανατροπή – έπος ήρθε στο 89′ με τον Κανσέλο να κάνει τη προβολή και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Απίστετο φινάλε στο ματς. Τεράστια νίκη έτσι όπως εξελίχθηκε για την ομάδα του Τσάβι. 3-2.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ