ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λεγκανιές εναντίον Μπαρτσελόνα: 0-1 (Highlights)
Γιουβέντιους εναντίον Λέτσε: 2-1 (Highlights)
Έτσι, παίρνει εκδίκηση η Μπαρτσελόνα: Ένα και να… καίει! (vid)
Όταν έχει η «Κυρία» κέφια, τότε είναι… μεγάλα! (vid)
Τι κάνει πάλι ο Κριστιάνο Ρονάλντο: Απίθανη ΓΚΟΛΑΡΑ με σουτ! (vid)
Μπάγερν εναντίον Ντόρτμουντ: 2-2 (Highlights)
Άρσεναλ εναντίον Μπρέντφορντ: 1-1 (Highlights)
Ίντερ εναντίον Κάλιαρι: 3-1 (Highlights)
Πες μου ότι είσαι η Άρσεναλ, χωρίς να μου πεις ότι είσαι η… Άρσεναλ! (vid)
Μπάγερν – Ντόρτμουντ: Κλασικό… Der Klassiker με γκολ και θέαμα (vid)
«Έβρεξε» στο Μόναχο: Τρία γκολ σε 10 λεπτά στο Μπάγερν – Ντόρτμουντ (vid)
Άρσεναλ γκολ: Αντεπίθεση από τον Ράις και γκολ ο Πάρτεϊ! (vid)
Όταν… καίει ο αρχηγός η Ίντερ παίρνει μπρος (vid)
Μπάγερν – Ντόρτμουντ: Ο Μπέιερ βρήκε τη στιγμή του και… πάγωσε το Μόναχο (vid)
Παίκτης της Μπρέντφορντ μόλις παρουσίασε σε όλη την Αγγλία το «τάκλιν του θανάτου»! (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Serie A

Αγνώριστη η Νάπολι… «Ξεφούσκωσε» από νωρίς η πρωταθλήτρια! (vid)

Η Νάπολι σε ακόμη ένα ματς ήταν κατώτερη των περιστάσεων και έτσι έμεινε στο 0-0 με την Μπολόνια στο «Ρενάντο Ντ Αλάρα».

Αγνώριστη η Νάπολι… «Ξεφούσκωσε» από νωρίς η πρωταθλήτρια! (vid)

Η Νάπολι πριν από ένα χρόνο, τέτοια εποχή, παρέδιδε μαθήματα επιθετικού ποδοσφαίρου. Απρόβλεπτη και σε μερικές περιπτώσεις έδειχνε την εικόνα της… ανίκητης. Έφτασε στην κορυφή για πλάκα και έμεινε εκεί, μέχρι το τέλος της σεζόν. Φέτος τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.

Οι «παρτενοπέι» βλέπουν το δημιούργημά τους σιγά- σιγά να καταρρέει. Να μην μπορούν να σημειώσουν γκολ. Να μην μπορούν να νικήσου. Έτσι, έμειναν στο 0-0 στο εκτός έδρας ματς με την Μπολόνια στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Serie A.

Μοιραίος για τη Νάπολι ο Βίκτορ Όσιμεν που έχασε πέναλτι στο 72′

ΤΟ ΜΑΤΣ:

H Μπολόνια ήξερε ότι δεν θα είχε εύκολο έργο απέναντι στα αστέρια της Νάπολι. Γι’ αυτό οι γηπεδούχοι έδωσαν από τα πρώτα κιόλας λεπτά αρκετό χώρο στους πρωταθλητές. Εκείνοι είχαν την μπάλα στα πόδια τους, έπαιζαν με πολλές και κοντινές πάσες. Ωστόσο, όσο και αν προσπαθούσαν δεν έβρισκαν χώρους για να βγουν μπροστά και να σημειώσουν κάποιο γκολ.

Οι παίκτες του Μότα έπαιζαν με πάθος και έδειχναν πως ήταν κάτι παραπάνω από καλά διαβασμένοι. Όσο περνούσε η ώρα τα πράγματα γινόντουσαν ολοένα και πιο δύσκολα για τη Νάπολι που φαινόταν εκτός από επηρεασμένη να έχει και θέματα με τις αντοχές της.

Στο 72′ οι «παρτενοπέι» θα μπορούσαν να κάνουν το 1-0. Όμως, όταν ο Όσιμεν αστοχεί από το σημείο του πέναλτι μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς ότι τίποτα από εκεί και πέρα δεν θα πήγαινε καλά για τους περσινούς πρωταθλητές που πίεσαν, πάλεψαν και μόχθησαν. Αλλά δείχνουν ότι έχουν θέμα στην τελική πάσα, απόφαση, προσπάθεια. Κάτι που πέρυσι δεν ήταν σε καμία περίπτωση ζήτημα. Πλέον είναι ο κανόνας και απλά ψάχνουν τις εξαιρέσεις, ώστε να πάρουν κάποιο ματς και να μην χάσουν ακόμη περισσότερο την επαφή με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Η Μπολόνια από εκείνο το σημείο έπαιξε με τα νεύρα της Νάπολι μα και με το ρολόι. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν, όμως, αυτό δεν μεταφράστηκε σε κάποιο γκολ με το 0-0 να μένει ως το τέλος.








Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ