ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
Ολυμπιακός: Αποθέωση για τους θριαμβευτές του Μπέρμιγχαμ στο «Ελ. Βενιζέλος»
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η Λίβερπουλ το φωνάζει – Επέστρεψε και είναι εδώ για το πρωτάθλημα (vid)

Ασταμάτητη η Λίβρπουλ του Γιούργκεν Κλοπ, παρέσυρε και τη Γουέστ Χαμ (3-1) και ανέβηκε μόνη 2η στη βαθμολογία της Premier League.

Η Λίβερπουλ το φωνάζει – Επέστρεψε και είναι εδώ για το πρωτάθλημα (vid)

Αυτή είναι η Λίβερπουλ που θέλουν να βλέπουν οι οπαδοί της! Οι «Κόκκινοι» επέστρεψαν στις υποχρεώσεις τους στην Premier League μετά από το νικηφόρο παιχνίδι στο Europa League, επικρατώντας με 3-1 της Γουέστ Χαμ στο Άνφιλντ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ με σκόρερς τους Σαλάχ, Νούνιες και Ζότα πανηγύρισε ένα ακόμη «τρίποντο» και μετά από έξι αγώνες βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας πίσω μόνο από τη πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι. Η Γουέστ Χαμ πάλεψε, ισοφάρισε με τον Μπόουεν στο πρώτο μέρος αλλά δεν μπόρεσε να σταματήσει την ορμή της Λίβερπουλ.

Το ματς

Μετά την νίκη επί της Λίντσερ στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League, η Λίβερπουλ επέστρεψε στις υποχρεώσεις της στην Premier League. Αντίπαλός της το μεσημέρι της Κυριακής η Γουέστ Χαμ του Ντίνου Μαυροπάνου. Τα «Σφυριά» καλούνται να βγάλουν εις πέρας μια πολύ δύσκολη αποστολή βρίσκοντας μπροστά τους μια Λίβερπουλ που έχει δείξει να αφήνει πίσω της τη μέτρια περσινή σεζόν και να μπαίνει φέτος έτοιμη να χτυπήσει κάθε διαθέσιμο τίτλο.

Οι «Κόκκινοι» ήθελαν να πάρουν άλλη μία νίκη μπροστά στο κοινό τους. Ήθελαν να κεφαλαιοποιήσουν ακόμη περισσότερο τη καλή τους εικόνα το τελευταίο διάστημα και να συνεχίσουν σταθερά το κυνήγι της κορυφής της Premier League. Η Λίβερπουλ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ απέναντι στη Γουέστ Χαμ μόλις στο 16ο λεπτό της συνάντησης. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του και ξεσήκωσε το κοινό στις κερκίδες. Η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο όμως δεν μπόρεσε να κλείσει όπως θα ήθελε το 45λεπτο. Η Γουέστ Χαμ βρήκε απάντηση με τον Μπόουεν και έφερε την ισορροπία στην ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι ανέβασαν ταχύτητα. Κράτησαν περισσότερο τη μπάλα και όσο περνούσε η ώρα έσφιξαν τον κλοιό στην περιοχή των αντιπάλων τους. Στο 60′ ο Αλέξις ΜακΆλιστερ κοίταξε στην επίθεση και με εκπληκτική μπαλιά βρήκε ιδανικά τον Νούνιες. Αυτός χωρίς να χάσει χρόνο τσίμπησε τη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα της Γουέστ Χαμ σημειώνοντας ένα εξαιρετικό γκολ. Άψογη συνεργασία των δύο παικτών της Λίβερπουλ.

Η Γουέστ Χαμ όσο και να ήθελε δεν μπορούσε να βρει άλλη  απάντηση! Οι «Κόκκινοι» δεν έκαναν λάθη, κράτησαν τη μπάλα στη κατοχή τους και με ηρεμία έφθασαν ξανά στο γκολ. Ο Ζότα στο 85′ έβαλε με τη σειρά του το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς και διαμόρφωσε το τελικό 3-1!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ