ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
Ολυμπιακός: Αποθέωση για τους θριαμβευτές του Μπέρμιγχαμ στο «Ελ. Βενιζέλος»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 25/9)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 25/9)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ (22:00): Μετά από ένα σερί τεσσάρων ισοπαλιών ηττήθηκε με 3-2 στην Ουαλία από την Κάρντιφ. Η εμφάνιση της επιθετικά δεν ήταν άσχημη, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια της σεζόν, ωστόσο στην άμυνα συνάντησε αρκετές δυσκολίες. Από το ξεκίνημα της σεζόν έχει κερδίσει μόλις ένα από τα παιχνίδια της και αυτό την έχει φέρει πολύ κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως εντός έδρας παραμένει αήττητη, με μια νίκη και δυο ισοπαλίες, με τα δυο από τα τρία παιχνίδια της να παρουσιάζουν No Goal. Σημαντική η απουσία του μέσου Σιφ (5/0), από τη μεσαία γραμμή, ο οποίος θα μείνει για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι εκτός, λόγω τραυματισμό, ενώ από το ξεκίνημα της σεζόν δεν έχουν αγωνιστεί Ο΄ Χάρε και Ταβάρες, με τον χρόνο αποθεραπείας να είναι ακόμα άγνωστος.

Stoiximan Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ (22:00): Πραγματοποίησε μια αρκετά καλή εμφάνιση στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Στόουκ, με το τελικό 2-2 να είναι απόλυτα δίκαιο. Πλέον τρέχει ένα σερί τριών παιχνιδιών χωρίς ήττα, με την επίθεση της μάλιστα να σκοράρει τουλάχιστον δυο τέρματα σε κάθε ένα από αυτά. Εκτός έδρας υπάρχει απόλυτη ισορροπία στα αποτέλεσμα της, με μια νίκη, μι ισοπαλία και μια ήττα. Αξίζει να σημειωθεί πως και τα τρία αυτά παιχνίδια συνοδεύτηκαν με goal/goal. Απόλυτη ισορροπία και στις επισκέψεις της στην έδρα της Κόβεντρι, με μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα, μόνο που σε αυτή την περίπτωση τα δυο από τα τρία παιχνίδια παρουσίασαν under 2,5 & no goal. Εκτός αποστολής, λόγω τραυματισμού οι Τέρτον και Αγίνα, που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα φέτος.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ – ΡΙΟ ΑΒΕ (22:15): Κέρδισε με 2-1 τη Στουρμ Γκρατς στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League μέσα στην Αυστρία, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Δεν είχε καλή εικόνα στην πρώτη ώρα αγώνα, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 58', αλλά εκεί φαίνεται ότι… ξύπνησε. Με αποτέλεσμα να κάνει πολλές ευκαιρίες και να καταφέρει να
γυρίσει το αποτέλεσμα, σημειώνοντας δύο γκολ στο 76' και στο 84'. Είχε προηγηθεί η νίκη για το πρωτάθλημα με 3-0, σε ένα ματς που ο Αμορίμ δεν έκανε rotation. 0-0 το πρώτο μέρος, δύο γκολ στο 54' και στο 61', τρίτο γκολ στο 95' για το τελικό αποτέλεσμα. Για το σημερινό ματς είναι αμφίβολος ο Γιόκερες, παραμένει εκτός ο Τζουστ.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ – ΡΙΟ ΑΒΕ (22:15): Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία με το ίδιο σκορ (1-1) για τη Ρίο Άβε, που δεν κατάφερε να βρει τη νίκη για τέταρτο σερί παιχνίδι. Με πέντε
βαθμούς στα πέντε πρώτα παιχνίδια, έχει πάρει νίκη μόνο στην πρεμιέρα απέναντι στην Τσάβες με εκείνο το 2-0. Κόντρα στη Φαμαλικάο έμεινε πίσω στο σκορ με γκολ του Κάντιθ που έκανε το 0-1 στο 11', σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, στο 49', ένα αυτογκόλ από τον Τόπιτς έκανε το 1-1, σκορ το οποίο ήταν και το τελικό. Πολύ δύσκολο το παιχνίδι στο «Αλβαλάδε», το θετικό είναι ότι επιστρέφει ο βασικός τερματοφύλακας Τζόναθαν Λουίς, εκτός είναι ο ακραίος μεσοεπιθετικός Μπόατενγκ.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ