ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
Ολυμπιακός: Αποθέωση για τους θριαμβευτές του Μπέρμιγχαμ στο «Ελ. Βενιζέλος»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Τα παιδιά του Ποστέκογλου… ζωγραφίζουν στους τοίχους

Σον και Μάντισον κάνουν πράγματα και θαύματα στην επίθεση της Τότεναμ! Ένα δίδυμο που δίνει θέαμα και ουσία στην ομάδα του Ποστέκογλου.

Τα παιδιά του Ποστέκογλου… ζωγραφίζουν στους τοίχους

Πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν πως με τη φυγή του Χάρι Κέιν η Τότεναμ επιθετικά θα είχε σοβαρό πρόβλημα. Τα «Σπιρούνια» ωστόσο – μέχρι ώρας πάντα – τους διέψευσαν πανηγυρικά. Ο νέος προπονητής της λονδρέζικης ομάδας, Άγγελος Ποστέκογλου σαφέστατα και θα ήθελε στη φαρέτρα του τον μέχρι… χθες ηγέτη της Τότεναμ. Δεν υπάρχει ομάδα που δεν θα ήθελε τον Κέιν για βασικό επιθετικό της.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός όμως φαίνεται πως βρίσκει τη λύση στην επιθετική του γραμμή. Έχει καταφέρει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να… παντρέψει ιδανικά τους νέους με τους παλιούς και να δημιουργήσει ένα εκρηκτικό σύνολο που σκοράρει ακατάπαυστα σε κάθε παιχνίδι. Τα «Σπιρούνια» διάγουν εξαιρετική περίοδο, παρουσιάζονται με πολύ καλή κατάσταση και αποδίδουν στο χορτάρι ακριβώς όπως τους το ζητά ο προπονητής τους.

Διάβασε επίσης: Ματσάρα στο Λονδίνο, (χ)αμένες Άρσεναλ και Τότεναμ (vid)

Ο Ποστέκογλου έχει τοποθετήσει τον Σον στη θέση του Κέιν, στη κορυφή της επίθεσης και πίσω του βρίσκεται σταθερά ο Μάντισον. Η μεταγραφή της Τότεναμ κάνει πράγματα και θαύματα στο χορτάρι προσφέροντας γκολ και ασίστ στην ομάδα. Ο Βρετανός επιθετικός ήρθε από το Λέστερ και… κούμπωσε ιδανικά στους Λονδρέζους. Μαζί με τον Σον έχουν δημιουργήσει το τέλειο δίδυμο, σαν αυτό που όλα τα τελευταία χρόνια βλέπαμε στην Τότεναμ να μαγεύει. Χάρι Κέιν και Σον.

Σον και Μάντισον το νέο «καυτό» δίδυμο της Τότεναμ

Τώρα οι οπαδοί των «Σπιρουνιών» παρακολουθούν μια νέα δυάδα να τραβάει την ομάδα τους στην επιτυχία. Ο Σον μέχρι στιγμής μετρά πέντε γκολ σε έξι παιχνίδια στην Premier League με τα τελευταία δύο να έρχονται χθες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ στο Emirates. από την άλλη, ο Μάντισον έχει εκκινήσει ακόμη πιο εντυπωσιακά. Ο Βρετανός έχει σκοράρει δύο φορές και έχει δημιουργήσει άλλες τέσσερις (ασίστ) για τους συμπαίκτες του. Τελευταία δύο… διαμαντάκια αυτά με αντίπαλο την Άρσεναλ. Δύο εκπληκτικές ενέργειες του Μάντισον που ολοκληρώθηκαν επιτυχώς από τα τελειώματα του Σον.

Ο Ποστέκογλου επί της ουσίας έχει δώσει ελευθερία κινήσεων και στους δύο παραπάνω! Ο Σον μπορεί να βρίσκεται στη κορυφή της επίθεσης όμως δεν μένει μόνο εκεί. Γυρνάει πιο πίσω καθώς λατρεύει να κουβαλάει τη μπάλα και να δημιουργήσει συνθήκες στην επίθεση της ομάδας του. Από την άλλη, ο Μάντισον ξεκινά από τα χαφ και καταλήγει στη γραμμή της επίθεσης των «Σπιρουνιών». Ένα εξαιρετικό δίδυμο που ήδη έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο Νησί.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ