ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ απάντησε στους γκρινιάρηδες του… ρόστερ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γιουνάιτεντ: Στο μπλοκάκι του Τεν Χαγκ το… αστεράκι της Βαλένθια!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως θέλει να προσθέσει ένα τρομερό ταλέντο στο ρόστερ της.

Γιουνάιτεντ: Στο μπλοκάκι του Τεν Χαγκ το… αστεράκι της Βαλένθια!

Το καλοκαίρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχώρησε σε σημαντικές προσθήκες. Απέκτησε με την μορφή δανεισμού τους Σέρτζιο Ρεγκιλόν και Σοφιάν Άμραμπατ, ενώ υπέγραψε μεταξύ άλλων και τους Αντρέ Ονάνα, Ράσμους Χόιλουντ και Μέισον Μάουντ. Φυσικά, σπαταλήθηκαν μεγάλα ποσά για αυτές τις κινήσεις (206.7 εκατομμύρια ευρώ) όμως φαίνεται πως η Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη και για άλλες μεταγραφές.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σύμφωνα με την «Marca», οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ενδιαφέρονται έντονα για τον Χάβι Γκέρα, ο οποίος αγωνίζεται στην Βαλένθια, με σκοπό να βελτιώσει και άλλο την μεσαία της γραμμή, η οποία φαίνεται πως… πασχίζει παρά τις προσθήκες που έγιναν πριν από περίπου έναν μήνα. Ο 20χρονος παίκτης έχει τραβήξει την προσοχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ από… μακριά παρακολουθεί την περίπτωσή του και η Νιούκαστλ.

Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ θέλει το… διαμαντάκι

Η Γιουνάιτεντ έχει έντονο ενδιαφέρον και το δημοσίευμα αναφέρει πως έχει στείλει αρκετούς σκάουτερς για να τον παρακολουθούν σε όλα τα παιχνίδια που αγωνίζεται. Ο αγγλικός σύλλογος τον θεωρεί κορυφαίο ταλέντο και σκέφτεται σοβαρά να κινηθεί για την απόκτησή του.

Ο Γκέρα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 και η ρήτρα του φτάνει τα 100 εκατομμύρια ευρώ αλλά η Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να τον αποκτήσει πιο φθηνά λόγω των οικονομικών προβλημάτων της Βαλένθια. Η ισπανική ομάδα απέφυγε τον υποβιβασμό για δύο πόντους πέρσι και παρά την παραμονή της, τα οικονομικά της δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση. Έτσι, δεν αποκλείεται να πουλήσει τους παίκτες της για πιο μικρά ποσά.

Διαβάστε επίσης: Ξένο σώμα για τη Γιουνάιτεντ ο Σάντσο μέχρι να ζητήσει συγγνώμη… γονατιστός από τον Τεν Χαγκ!

Σημειώνεται πως ο 20χρονος Ισπανός φέτος ανέβηκε στην ανδρική ομάδα της Βαλένθια. Έχει αγωνιστεί σε έξι παιχνίδια και έχει προλάβει ήδη να δώσει μία ασίστ και να σκοράρει τρία γκολ. Τέλος, υπογραμμίζεται πως η χρηματιστηριακή του αξία φτάνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ