Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κασάνο σε Λεάο: «Δεν είσαι πρωταθλητής! Δεν έχετε προσωπικότητες στην Μίλαν»
Μίλαν

Κασάνο σε Λεάο: «Δεν είσαι πρωταθλητής! Δεν έχετε προσωπικότητες στην Μίλαν»

Ο Ραφαέλ Λεάο... δεν έχει πείσει τον Κασάνο, με τον Ιταλό να τον θεωρεί έναν μέτριο ποδοσφαιριστή!

26.09.2023 | 18:21

Η Μίλαν δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το «δεξί» της υποχρεώσεις της στο Champions League, καθώς έμεινε στο 0-0 με την Νιούκαστλ εντός έδρας. Οι Μιλανέζοι έκαναν μια φλύαρη και κακή εμφάνιση κόντρα στους Άγγλους και δέχθηκαν έντονη κριτική.

Ένας από τους βετεράνους σταρ που ειδικεύονται στο… “κράξιμο” τα τελευταία χρόνια είναι φυσικά και ο Αντόνιο Κασάνο. Ο πάντα καυστικός Ιταλός με τις δηλώσεις του, φρόντισε να βγάλει “μέτριο” ποδοσφαιριστή τον Ράφαελ Λεάο, μιλώντας για το πραγματικό πρόβλημα της ομάδας του Στέφανο Πιόλι.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Ο Leao δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο ρε παιδιά, μου θυμίζει τον Martial. Πέρυσι ο Nzola σημείωσε περισσότερα γκολ από αυτόν. Στο Champions League χρειαζόμαστε παίκτες με προσωπικότητα που μπορούν να ροκάρουν αγώνες, αλλά η Μίλαν δεν έχει πρωταθλητές», τόνισε ο Ιταλός.

«Υπογράμμισε επίσης την υποστήριξή του στον προπονητή Πιόλι, ο οποίος έχει επίσης δεχτεί κριτική, λέγοντας: «Είναι δυνατός, πολύ δυνατός», είπε ο Κασάνο.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version