Η Γιουβέντους αλλάζει και τρομάζει – Φέρνει τέσσερα πρόσωπα… «κλειδιά»!
«Πισίνα» το γήπεδο της Γαλατασαράι – Με το ζόρι κυλάει η μπάλα και φωνές… η Γιουνάιτεντ (vid)
Αντσελότι: «Μουρίνιο έχεις δίκιο, εγώ δεν είμαι τρελός! Δεν θέλω να φύγω από τη Ρεάλ…»
Ξεκάθαρο μήνυμα του Λαπόρτα στον Τσάβι – «Έπρεπε να τα… βγάλεις πέρα!»
Ο Ρικέλμε απάντησε στο δίλημμα Μέση ή Μαραντόνα: «Αυτός είναι ο GOAT τώρα…»
Μπαπέ: Δύο ομάδες της Premier League άναψαν «πράσινο» για την απόκτηση του!
Γκουαρντιόλα για Χάαλαντ: «Ξανά; Πάλι έσπασε ρεκόρ»!
Ο Έντι Χάουι κατηγορεί τους… οπαδούς για το πέναλτι της Παρί Σεν Ζερμέν!
Νεϊμάρ και Μπιανκάρντι χώρισαν παρά το… συμβόλαιο σεξ που είχαν!
Η Γιουνάιτεντ έχει ως πρώτο στόχο το «διαμάντι» της Μπενφίκα!
Ηγετικός Μπαπέ: «Εγώ φταίω για τους χαμένους βαθμούς, πρέπει να κάνω περισσότερα»!
Τρέχει να προλάβει το κακό ο Ποστέκογλου – Φέρνει το… δημιούργημά του στην Τότεναμ
Ο Γκρίνγουντ έχει πολλούς… μνηστήρες από την La Liga!
«Η Νιούκαστλ μπορεί να μιλάει για κλοπή» – Η UEFA τιμώρησε τον VAR για το πέναλτι υπέρ της Παρί
Έρλινγκ Χάαλαντ: Σε μία εβδομάδα έσπασε τρία ιστορικά ρεκόρ!
Ρεάλ Μαδρίτης

Ενδεκάδα: Η Ρεάλ… κοιτάζει την κορυφή – Έκπληξη του Αντσελότι στο αρχικό σχήμα! (pic)

Ο Κάρλο Αντσελότι θέλει να δει την Ρεάλ Μαδρίτης ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και αποφάσισε να ξεκινήσει στον αγώνα με την Λας Πάλμας τον Μπραχίμ Ντίαζ.

Ενδεκάδα: Η Ρεάλ… κοιτάζει την κορυφή – Έκπληξη του Αντσελότι στο αρχικό σχήμα! (pic)

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε αρκετούς παίκτες το καλοκαίρι. Αποχώρησε ο Εντέν Αζάρ, ο Μαριάνο Ντίας αλλά φυσικά η μεγαλύτερη απώλεια ήταν αυτή του Καρίμ Μπενζεμά. Με τον Γάλλο να φεύγει, ο Κάρλο Αντσελότι έφερε στην ομάδα τον Χοσελού, ο οποίος αποτελεί και τον μόνο… καθαρό επιθετικό της «Βασίλισσας». Ένας άλλος παίκτης που επέστρεψε στην ομάδα είναι ο Μπραχίμ Ντίαζ, που ήταν δανεικός στην Μίλαν.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

O Μπραχίμ Ντίαζ δεν έχει ξεκινήσει βασικός σε κανένα παιχνίδι της Ρεάλ την φετινή αγωνιστική περίοδο, έχοντας παίξει συνολικά 36 λεπτά, με τέσσερις συμμετοχές. Ωστόσο, ο τραυματισμός του Βινίσιους φαίνεται πως θα δώσει μία… χρυσή ευκαιρία στον Ισπανό παίκτη.

loading...

Η Ρεάλ ξεκίνησε τρομερά την σεζόν, έχοντας μόνο νίκες με καλές εμφανίσεις. Όμως, στο ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης δεν… εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο και γνώρισε την ήττα με 3-1. Ο Αντσελότι πήρε πάνω του την κακή εικόνα της ομάδας του και φαίνεται πως δεν θέλει να… πειραματιστεί πάλι. Ρεάλ

Ο Μπραχίμ ξεκινάει για πρώτη φορά ματς για την Ρεάλ

Έτσι, για το ματς απέναντι στην Λας Πάλμας αποφάσισε να αφήσει στον πάγκο τους Τόνι Κρόος και Λούκα Μόντριτς και να επαναφέρει στο κέντρο τους Βαλβέρδε, Καμαβίνγκα και Τσουαμενί. Όμως, η μεγαλύτερη έκπληξη είναι αυτή του Μπραχίμ Ντίαζ, ο οποίος για πρώτη φορά θα ξεκινήσει σε κάποιο ματς.




Διαβάστε επίσης: Η Ρεάλ Μαδρίτης επιστρέφει απόψε στην… επιθετική της κανονικότητα

Πιο αναλυτικά, ο Ιταλός τεχνικός κάτω από τα δοκάρια διάλεξε τον Κέπα και μπροστά του τους Αλάμπα, Νάτσο, Ρούντιγκερ και Μεντί. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Βαλβέρδε, Καμαβίνγκα και Τσουαμενί και την επιθετική γραμμή θα αποτελέσουν οι Μπραχίμ Ντίαζ, Ροντρίγκο και Χοσελού.

Θυμίζουμε πως μετά την ήττα της Ρεάλ και την νίκη της Μπαρτσελόνα, οι «Μπλαουγκράνα» ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας. Ωστόσο, μετά την ισοπαλία με την Μαγιόρκα με 2-2, η ομάδα του Αντσελότι μπορεί να βρεθεί ξανά στην πρώτη θέση στην κατάταξη αν πάρει το τρίποντο απόψε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ