ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
Κατά πατέρα κατά γιο: Ανανέωσε με τα τσικό της Ρεάλ ο Μαρσέλο τζούνιορ
Κεφαλιά «όνειρο» και προβάδισμα για Τσέλσι κόντρα στην Τότεναμ!
Νάπολι: Οι δύο «Μπλαουγκράνα» που θέλει για να δώσει τον Κβαρατσχέλια!
O Πάλμερ θα μείνει στην ιστορία για το γκολ που έχασε! (vid)
Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για τον Γάλλο «βράχο» της Παρί
Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Οι επίσημες ενδεκάδες του ημιτελικού!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

«Μέταλλο»… Πρωταθλητή η Ντόρτμουντ – Πάτησε την Χοφενχάιμ με τριάρα! (vid)

Η Ντόρτμουντ πήρε μία σημαντική νίκη απέναντι στην Χοφενχάιμ, παρά το γεγονός πως ο Μπενσεμπαϊνί άφησε με δέκα παίκτες την ομάδα του.

«Μέταλλο»… Πρωταθλητή η Ντόρτμουντ – Πάτησε την Χοφενχάιμ με τριάρα! (vid)

Η Ντόρτμουντ πήρε την νίκη κόντρα στην Χοφενχάιμ, παρά το γεγονός πως έμεινε από το 70ο λεπτό με παίκτη λιγότερο. Τρομερός ο Κράμαριτς για τους γηπεδούχους, ξεχώρισαν Μάλεν και Αντεγιέμι για την ομάδα του Τέρζιτς.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Χοφενχάιμ ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα, και μπήκε πιο δυνατά. Μόλις στο έκτο λεπτό έχασε την πρώτη της ευκαιρία, με τον Κράμαριτς να βλέπει τον Κόμπελ να αποκρούει το σουτ του. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 14′, ο Μάλεν έκανε μία υπέροχη ενέργεια και δημιούργησε την πρώτη φάση των φιλοξενούμενων, αλλά το σουτ του πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Η Ντόρτμουντ από νωρίς πίεζε ψηλά στο γήπεδο και τελικά κατάφερε να βρει το γρήγορο γκολ. Στο 17ο λεπτό, η άμυνα των γηπεδούχων έκανε λάθος, ο Μπραντ πήρε την μπάλα, την γύρισε στον Φούκρουγκ και αυτός εύκολα άνοιξε το σκορ. Το προβάδισμα της Ντόρτμουντ, ωστόσο, δεν κράτησε για πολύ.

Στο 21′, ο Χούμελς έκανε πέναλτι και την εκτέλεση ανέλαβε ο Κράμαριτς. Ο Κροάτης δεν αστόχησε και ισοφάρισε γρήγορα για τον Χοφενχάιμ. Ο 32χρονος ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου, και στο 36ο λεπτό απείλησε ξανά, με το φάουλ του να περνάει λίγο δίπλα από το τέρμα. Ντόρτμουντ

Παρά την κόκκινη πήρε την νίκη η Ντόρτμουντ

Όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πήγαιναν ισόπαλες στα αποδυτήρια, αλλά στις καθυστερήσεις, ο Μάλεν έκανε ακόμη μία υπέροχη ενέργεια, και η μπάλα κατέληξε στον Ρόις, ο οποίος με ένα όμορφο γυριστό την έστειλα στα δίχτυα για το 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά δυνατά και μόλις στο 48′ έχασαν σημαντική ευκαιρία, με την κεφαλιά του Πρέμελ από το γύρισμα του Κράμαριτς να μην μπορεί να περάσει από τον Κόμπελ. Στο 51′ ο Σκοβ έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, αλλά το απευθείας φάουλ του κατέληξε στο δοκάρι της Ντόρτμουντ.

Διαβάστε επίσης: BILD: «Ο Κλοπ θέλει σαν τρελός τον παιχταρά της Ντόρτμουντ»

Στο 70ο λεπτό άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες οτυ αγώνα, καθώς ο Μπενσεμπαϊνί αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, καθώς δεν επέτρεψε να εκτελεστεί γρήγορα ένα πλάγιο στο κέντρο του γηπέδου. Η επόμενη φάση του ματς ήρθε στο 81′ και ήταν για την Ντόρτμουντ, με τον Αντεγιέμι να κάνει όμορφη ενέργεια και να μπαίνει μέχρι την αντίπαλη περιοχή, αλλά το σουτ του κόντραρε και κατέληξε κόρνερ, χωρίς να γίνεται κάποια ευκαιρία στην συνέχεια.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα (90+5′) ο Ράιερσον έστειλε και αυτός την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων μετά από μία όμορφη κούρσα και διαμόρφωσε το τελικό 1-3, με την Ντόρτμουντ να παίρνει τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ