Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα: Ο Ντέκο προσφέρει συμβόλαιο… ζωής στον Ντε Γιονγκ
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Ο Ντέκο προσφέρει συμβόλαιο… ζωής στον Ντε Γιονγκ

Μετά τους Μπαλντέ (επίσημα) και Τζαμάλ (προσεχώς επίσημο), η Μπαρτσελόνα δίνει βαρύτητα στο νέο συμβόλαιο του Φρένκι Ντε Γιονγκ.

29.09.2023 | 12:50

Μπορεί στην Μπαρτσελόνα τις τελευταίες ώρες να μονοπωλεί το ενδιαφέρον για το σκάνδαλο Νεγκρέιρα, ωστόσο η διοίκηση δε δείχνει να ανησυχεί και τόσο πολύ δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη σημασία στα μεταγραφικά της. Ο Ντέκο έχει αναλάβει να ολοκληρώσει επιτυχώς μια σειρά από ανοιχτές υποθέσεις. Πρώτα πρώτα ο Πορτογάλος καλείται να κλείσει τις ανανεώσεις των συμβολαίων που τρέχουν.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η αρχή έγινε πριν από λίγες ημέρες με την επέκταση της συνεργασίας της Μπαρτσελόνα με τον Αλεχάντρο Μπαλντέ. Η συνέχεια αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας με την επίσημη παρουσίαση (υπογραφή) του Λαμίν Τζαμάλ ενώ το τρίτο μέρος αυτών των συζητήσεων αφορά τον έμπειρο μέσο, Φρένκι Ντε Γιονγκ. Ο Ολλανδός χαφ συνεχίζει ακάθεκτος για 5η σεζόν στη Βαρκελώνη παίζοντας φέτος καθοριστικό ρόλο στην ομάδα του Τσάβι.

Διάβασε επίσης: Έμεινε να χαζεύει η άμυνα της Ρόμα – Η μαγiκή γκολάρα της Τζένοα (vid)

Ο Ντε Γιονγκ έχει δείξει από τη πρώτη στιγμή που τέθηκε το θέμα του συμβολαίου τη πρόθεσή του να παραμείνει σταθερά στον καταλανικό σύλλογο. Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα άλλαξε τελείως στάση σε σχέση με τα του προηγούμενου καλοκαιριού και τώρα φουλάρει για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ολλανδό. Ο αθλητικός διευθυντής των «μπλαουγκράνα», Ντέκο, σύμφωνα με τη Mundo Deportivo έχει ξεκινήσει επαφές με την πλευρά του παίκτη.

Ο Ντε Γιονγκ μπορεί ακόμη να μην έχει απαντήσει οριστικά όμως τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως μόνο θετικά βλέπει τη πρόταση της Μπαρτσελόνα παρά το κούρεμα στις αποδοχές. Το νέο συμβόλαιο που του προτείνεται έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2028, δηλαδή δύο ακόμη χρόνια σε σχέση με την υπάρχουσα σύμβαση.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version