ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Παράπονα Τεν Χαγκ για το υπερφορτωμένο πρόγραμμα της Γιουνάιτεντ

Aρκετά παράπονα έχει ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, σχετικά με το βεβαρημένο πρόγραμμα των αγώνων.

Παράπονα Τεν Χαγκ για το υπερφορτωμένο πρόγραμμα της Γιουνάιτεντ

Το ημερολόγιο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου «συνεχίζει» να γίνεται πιο πυκνό και «οι παίκτες δεν αντέχουν άλλο αυτή την υπερφόρτωση», τόνισε σήμερα (29/9) ο Έρικ τεν Χαγκ, Ολλανδός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχει πληγεί ιδιαίτερα από τραυματισμούς.

«Κάθε φορά που το ημερολόγιο…μεγαλώνει, ο φόρτος των παικτών είναι πολύ μεγάλος, είναι μια πραγματική υπερφόρτωση. Πολλοί από τους συναδέλφους μου το έχουν ήδη επισημάνει και το έχω επίσης τονίσει, αλλά συνεχίζεται. Συνεχίζουμε να προσθέτουμε στο πρόγραμμα», παραπονέθηκε ο Ολλανδός τεχνικός.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας




Η άμυνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ιδιαίτερα αποδυναμωμένη από την αρχή της σεζόν. Εκτός αρκετό διάστημα είναι οι, Λουκ Σο, Τάιλερ Μαλάσια και Άαρον Γουάν-Μπισάκα, ενώ εσχάτως προστέθηκε και ο κεντρικός αμυντικός Λισάντρο Μαρτίνες με μία «επιδείνωση του τραυματισμού στο πόδι που υπέστη τον Απρίλιο» σύμφωνα με την ομάδα του.

Ο αριστερός μπακ Σέρχιο Ρεγκιλόν, που επιστρατεύτηκε την τελευταία στιγμή για να αντισταθμίσει την απουσία των Σο και Μαλάσια, είναι επίσης εκτός για την αυριανή (30/9) αναμέτρηση με την Κρύσταλ Πάλας, κάτι που θα μπορούσε να αναγκάσει τον Τεν Χαγκ να παρατάξει τον μέσο Σόφιαν Άμραμπατ στην άμυνα, όπως την Τρίτη στο EFLCup.

«Είχαμε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο στα μέσα της σεζόν, είχαμε μια μεγάλη σεζόν, ήταν ακόμα μεγαλύτερη για εμάς με το Κύπελλο Αγγλίας, μετά ένα μικρό διάλειμμα. Οι παίκτες δεν μπορούν πλέον να αντιμετωπίσουν αυτή την υπερφόρτωση και νομίζω ότι το βλέπουμε σε πολλές ομάδες αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε ο κόουτς των «κόκκινων διαβόλων»

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ