ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η Άρσεναλ έκανε αυτό που… ξέρει και τώρα φουλάρει για Σίτι! (vid)

Η Άρσεναλ επικράτησε εύκολα και άνετα εκτός έδρας της Μπόρνμουθ με σκορ 4-0 και πλέον κάνει σχέδια για το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η Άρσεναλ έκανε αυτό που… ξέρει και τώρα φουλάρει για Σίτι! (vid)

Η Άρσεναλ σε ακόμη ένα ματς μακριά από το Λονδίνο κράτησε ανέπαφη την εστία της. Και όχι μόνο αυτό. Οι παίκτες του Μίκελ Αρτέτα είχαν κέφια και σκόραραν τέσσερις φορές απέναντι στην Μπόρνμουθ, παίρνοντας μία εύκολη νίκη με σκορ 4-0 στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Premier League.

Το καλό, όμως, έγινε… καλύτερο για τους Λονδρέζους, αφού την ίδια ώρα η Μάντσεστερ Σίτι έχασε τους πρώτους της βαθμούς για φέτος στο «Μολινό» από τη Γουλβς.

Πλέον η Άρσεναλ απέχει μόλις έναν βαθμό διαφορά από τους «πολίτες», ενώ την Κυριακή (8/10) θα τους υποδεχτεί στην έδρα της σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά. Όχι μόνο για τώρα, αλλά και σε βάθος χρόνου για την κούρσα του πρωταθλήματος!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Άρσεναλ έδειξε ότι θα είναι το αφεντικό. Οι παίκτες του Αρτέτα δεν άφηναν χώρους στους γηπεδούχους, αλλά ούτε να έχουν και αρκετή ώρα την μπάλα στα πόδια τους. Η υψηλή πίεση και οι πολλές πάσες των Λονδρέζων βοήθησαν σημαντικά σε αυτό.

Το γκολ του Σάκα μόλις στο 14′ με κοντινή κεφαλιά και τον Νέτο εξουδετερωμένο, αφού η μπάλα σε πρώτο χρόνο είχε βρει στο δοκάρι του έδειξε ότι οι φιλοξενούμενοι θα έβαζαν τις βάσεις για ένα εύκολο απόγευμα. Όπως και έμελλε να εξελιχτεί στη συνέχεια. Οι παίκτες της Μπόρνμουθ προσπάθησαν να βγουν μπροστά, όμως, χωρίς φαντασία και σχέδιο δεν έβαλαν την άμυνα της Άρσεναλ σε μπελάδες που έχει δείξει ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι ακόμη πιο αποτελεσματική σε σχέση με τα εντός.

Οι φιλοξενούμενοι με τον Ενκέτια μπορούσαν να βγουν εύκολα και γρήγορα. Μάλιστα, σε μία από τις τελευταίες επιθέσεις τους στο πρώτο ημίχρονο κέρδισαν πέναλτι. Ο Άγγλος φορ .ανατράπηκε εντός περιοχής με τον Όντεγκαρντ να αναλαμβάνει την εσχάτη των ποινών και να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ για την Άρσεναλ στο 2-0 στο 44′.

Όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο για τους φιλοξενούμενους. Με γκολ από το σημείο του πέναλτι. Απλά αυτός που το κέρδισε δεν ήταν ο Ενκέτια, αλλά ο Όντεγκαρντ. Ο Νοργηγός άφησε την μπάλα στον Σάκα και εκείνος με τη σειρά του στον Χάβερτς. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός ήταν εύστοχος στο 53′ και έκανε το 3-0 για την Άρσεναλ και παράλληλα έβαλε τέλος στο αρνητικό του σερί χωρίς γκολ, σημειώνοντας το πρώτο με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας σε επίσημα ματς.

Από εκεί και πέρα ο Αρτέτα έδωσε ανάσες στους βασικούς του ποδοσφαιριστές, κάνοντας πολλές αλλαγές. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν τον χώρο που τους έδωσε η Άρσεναλ, όμως, δεν κατάφεραν και κάτι τρομερό. Το… κερασάκι στην τούρτα για τους Λονδρέζους μπήκε στα χασομέρια όταν ο Γουάιτ με ωραία κεφαλιά, μετά από φάουλ του Όντεγκαρντ, έκανε το 4-0 που έμεινε ως το τέλος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ