ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κλοπ, ρεσιτάλ… αποτυχίας – Η Λίβερπουλ τα έχασε όλα σε έξι εβδομάδες! (pic)
O καλύτερος 16χρονος του κόσμου ανήκει στην Άρσεναλ: Έχει βάλει 24 γκολ σε 7 ματς!
Σαλάχ και Κλοπ πήγαν να παίξουν «μπουνιές» – Παραπαίει η Λίβερπουλ! (vid)
Ο Αντόνιο έβαλε ταφόπλακα στα – όποια – όνειρα της Λίβερπουλ (vid)
Αφοπλιστικός Τεν Χαγκ: «ΟΥΤΕ του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα!»
Μπάγερν «μίκρυνες» απότομα – Δεν σε θέλει ούτε ο… άνεργος!
Τουμπάρει τη κατάσταση η Λίβερπουλ μέσα στο Λονδίνο (vid)
Το πρόσωπο του Κλοπ τα λέει όλα για την αγωνιστική κατάρρευση της Λίβερπουλ! (pic)
H Λίβερπουλ κατάφερε να δεχθεί γκολ από το κεφάλι του Μπόουεν (vid)
Μόνο έτσι θα δούμε και του χρόνου Μπαρτσελόνα – Ζοάο Φέλιξ μαζί!
SkySports: Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει όσο κανέναν άλλον τον Βιρτζ
Ο Τούχελ τρομάζει με την επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης
Η Μίλαν κατέληξε στον διάδοχο του Πιόλι – Λοπετέγκι ο εκλεκτός
«Η Σπόρτινγκ θέλει Γιόκερες και Ιωαννίδη μαζί»
Τα τέσσερα αστέρια της Μπαρτσελόνα που… ακροβατούν με την έξοδο
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κατρακύλα δίχως τέλος για τη Γιουνάιτεντ – Έχασε ΚΑΙ από την Κρίσταλ Πάλας (vid)

Οι λέξεις απογοήτευση και προβληματισμός μοιάζουν λίγες για να περιγράψουν αυτό που συμβαίνει στη Γιουνάιτεντ. Νέα ήττα για την ομάδα του Τεν Χαγκ. Έχασε και από την Κρίσταλ Πάλας (1-0).

Κατρακύλα δίχως τέλος για τη Γιουνάιτεντ – Έχασε ΚΑΙ από την Κρίσταλ Πάλας (vid)

Ο κατήφορος συνεχίζεται για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Μπορεί στο Carabao Cup οι «Κόκκινοι Διάβολοι» να επικράτησαν της Πάλας με 3-0, στην Premier League όμως είχε νέο… χαστούκι. Το γκολ του Άντερσεν έκανε τη διαφορά στο Ολντ Τράφορντ. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ βίωσε νέα αποτυχία και πλέον η υπομονή των φίλων της ομάδας… εξαντλείται!

To ματς

Η 7η αγωνιστική της Premier League έμελλε να φέρει αντιμέτωπες δύο ομάδες που κοντραρίστηκαν ξανά πριν από λίγες ημέρες. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Κρίσταλ Πάλας διασταύρωσαν τα ξίφη τους για το πρωτάθλημα μετά το 3-0 των «Κόκκινων Διαβόλων» πριν μερικά 24ωρα για το Carabao Cup. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ ήθελε με αρχή τη νίκη με τους «Αετούς» στο κύπελλο να πάρει ακόμη μία συνεχόμενη και να αφήσει πίσω της όλα τα αρνητικά αποτελέσματα του τελευταίου καιρού.

Με τους Ράσφορντ, Χόιλουντ και Φερνάντες οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν από την αρχή του αγώνα να πιέζουν τους φιλοξενούμενους στοχεύοντας σε ένα γρήγορο γκολ. Ένα γκολ που θα τους απομάκρυνε το άγχος και θα έβαζε βάσεις νίκης για την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ. Ο Ολλανδός τεχνικός ήθελε Όμως αντί να προηγηθεί η Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που δέχθηκε το γκολ. Η Κρίσταλ Πάλας στην πρώτη της ουσιαστικά επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ βρήκε τον τρόπο να κερδίσει τον Ονάνα και να μπει σε θέση οδηγού στον αγώνα. Σκόρερ για τους Λονδρέζους ο Άντερσεν που με άψογο τελείωμα κέρδισε τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα και πάγωσε το Ολντ Τράφορντ.

Το τέρμα του Άντερσεν έφερε κατήφεια στη Γιουνάιτεντ και αυτό φάνηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους. Καμία αντίδραση από την ομάδα του Τεν Χαγκ και 0-1 αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος οι «Κόκκινοι Διάβολοι» προσπάθησαν να τονώσουν την επίθεση τους. Να βρούν τα ψυχικά αποθέματα και να βγουν μπροστά με αξιώσεις κυνηγώντας κατ’ αρχήν την ισοφάριση. Η Κρίσταλ Πάλας όμως με σωστές τοποθετήσεις κατάφερε να περιορίσει τους κινδύνους και να κρατήσει σε απόσταση τον αντίπαλο.

Σε όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου η Γιουνάιτεντ έδειχνε πως ήθελε μα δε μπορούσε. Ελάχιστες καλές στιγμές στα καρέ της Πάλας. Οι «Αετοί» διαχειρίστηκαν με ευκολία το προβάδισμά τους και έτσι στο φινάλε πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ