Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League: Όλοι έπεσαν πάνω στον Μπέλιγχαμ! (pic)
Champions League

Champions League: Όλοι έπεσαν πάνω στον Μπέλιγχαμ! (pic)

O Τζουντ Μπέλιγχαμ ήταν εκείνος που έτυχε της πιο θερμής υποδοχής όταν η αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στη Νάπολη.

02.10.2023 | 15:04

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι ο νέος, αλλά και ο… ωραίος της Ρεάλ Μαδρίτης φέτος. Ο Άγγλος μέσος δεν έχει πολύ καιρό που βρίσκεται στην ισπανική ομάδα. Ωστόσο, αυτό δεν τον έχει εμποδίσει από την πρώτη κιόλας ημέρα να δείξει ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει με την μπάλα στα πόδια του όταν έχει κέφια.

Άλλωστε η θέση του δεν είναι αυτή που του δίνει την ευκαιρία να σκοράρει εύκολα. Όμως, εκείνος λόγω της ποιότητας που διαθέτει σε συνδυασμό με το πλούσιο ταλέντο που τον διακατέχει έχει δώσει ήδη αρκετές λύσεις στα προβλήματα που είχε κατά καιρούς η «βασίλισσα».

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι ολοένα και πιο «καυτός». Δεν είναι μόνο οι υποστηρικτές της ισπανικής ομάδας που έχουν πάθει την… πλάκα τους μαζί του. Μα και οι αντίπαλοι. Το μεσημέρι της Δευτέρας (2/10) η αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στη Νάπολη για το δεύτερο παιχνίδι στη φάση των ομίλων του Champions League κόντρα στην τοπική ομάδα.

Όπως ήταν λογικό και επόμενο τα φώτα των δημοσιογράφων έπεσαν κατά κύριο λόγο στον πρώην άσο της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο οποίος πρόλαβε να δώσει και μερικά αυτόγραφα σε εκείνους που ήταν πιο τολμηροί και πήγαν κοντά του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version