Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ιμπραΐμοβιτς: «Για αυτό έπεσε η Γιουνάιτεντ! Αναγκαστικά… φέρτε τίτλους»
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ιμπραΐμοβιτς: «Για αυτό έπεσε η Γιουνάιτεντ! Αναγκαστικά… φέρτε τίτλους»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αναφέρθηκε στα ζητήματα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

03.10.2023 | 15:15

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη στον Piers Morgan και μίλησε για όλους και για όλα. Ο Σουηδός σούπερ σταρ με δηλώσεις του αναφέρθηκε και στην πρώην του ομάδα που… δεν είναι και στα καλύτερα της, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα, ο Ζλάταν ξεκαθάρισε πως από τότε που «ανέβηκε» η Μάντσεστερ Σίτι, οι «κόκκινοι διάβολοι» τα έχουν βρει σκούρα και αυτός είναι ένας λόγος της. πτώσης του συλλόγου.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Η Γιουνάιτεντ είναι αναγκασμένη να κερδίζει! Πρέπει να κερδίζουν όλους τους τίτλους για τους οποίος παίζουν. Τώρα όμως οι γείτονες τους… κοντράρουν και η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική εκεί. Νιώθουν όλοι πως ακολουθείς ένα πρότζεκτ, ένα πλάνο και μέσα σε μια στιγμή όλα πέφτουν στο κενό λόγω των αποτελεσμάτων», είπε ο Σουηδός σούπερ σταρ.

«Δεν έχει εμπειρία ο Τεν Χαγκ. Δούλευε με νέα ταλέντα, αλλά στην Γιουνάιτεντ είναι διαφορετικά τα πράγματα, υπάρχει διαφορετική νοοτροπία. Δεν μπορείς να είσαι σε αυτόν τον σύλλογο και να λειτουργείς με αυτόν τον τρόπο», ανέφερε ο Ζλάταν.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version