ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Βρήκε νέο «διαμαντάκι» στη Βραζιλία η Μπαρτσελόνα – Η νέα «καψούρα» του Ντέκο

Μετά τον Βίτορ Ρόκε η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στη Βραζιλία και όπως φαίνεται βρίσκει εκεί τον διάδοχο του Σέρχι Μπούσκετς.

Βρήκε νέο «διαμαντάκι» στη Βραζιλία η Μπαρτσελόνα – Η νέα «καψούρα» του Ντέκο

Η έλευση του Ντέκο στη θέση του αθλητικού διευθυντή της Μπαρτσελόνα άλλαξε κάπως τη στόχευση των «μπλαουγκράνα» στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Πορτογάλος είναι αυτή τη στιγμή ο άνθρωπος που τρέχει τον μεταγραφικό σχεδιασμό των Καταλανών. Αυτός που φέρει ευθύνη για όσα νέα πρόσωπα έρθουν από εδώ και στο εξής στη Βαρκελώνη. Αλλά και για όλες τις κινήσεις που γίνονται με τις ανανεώσεις συμβολαίων και τις αποχωρήσεις παικτών από το υπάρχον ρόστερ.

Πάρε τώρα 20€ 💵💵💵 ΤΣΑΜΠΑ Στοίχημα & έως 450 🍒🍒🍒 ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και ακόμη έξτρα 5€ ποντάρισμα σε κάθε νίκη της ομάδας σου!🔥

Το φετινό καλοκαίρι έφερε στην Μπαρτσελόνα τέσσερα νέα πρόσωπα. Η ενίσχυση της καταλανικής ομάδας δε σταματά εκεί. Ο Ντέκο με την μεταγραφή του Βίτορ Ρόκε τον προσεχή Γενάρη ανοίγει και επίσημα την αγορά της Βραζιλίας για την Μπαρτσελόνα. Όμως ο Πορτογάλος δεν έχει διάθεση να σταματήσει εκεί. Σύμφωνα με την καταλανική SPORT οι «μπλαουγκράνα» έχουν βάλει ήδη στο μάτι έναν ακόμη στόχο από τη Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα από τη Βραζιλία.

Ο λόγος για τον 18χρονο αμυντικό μέσο της Κορίνθιανς, Γκάμπριελ Μοσάρντο. Ο νεαρός άξιος έχει καταφέρει να ξετρελάνει τον Ντέκο. Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της SPORT έχει πείσει τη διοίκηση Λαπόρτα αλλά και τον προπονητή Τσάβι πως αξίζει και με το παραπάνω η επένδυση στον Μοσάρντο. Ο νεαρός χαφ έχει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του με την πρώτη ομάδα της Κορίνθιανς.

Στη Βραζιλία αναφέρουν πως η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή το επόμενο καλοκαίρι. Ένα ποσό κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ μοιάζει να είναι αρκετό για να ικανοποιήσει την πλευρά της βραζιλιάνικης ομάδας. Η Μπαρτσελόνα είναι σαφές πως το επόμενο καλοκαίρι έτσι κι αλλιώς θα έβγαινε στις αγορές για να αναζητήσει έναν ακόμη ποδοσφαιριστή για τη μεσαία της γραμμή. Ιδανικά για τον παίκτη που θα καθίσει στη θέση «6». Μήπως ο εκλεκτός έρχεται από τη Βραζιλία;

Πάρε τώρα 20€ 💵💵💵 ΤΣΑΜΠΑ Στοίχημα & έως 450 🍒🍒🍒 ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και ακόμη έξτρα 5€ ποντάρισμα σε κάθε νίκη της ομάδας σου!🔥

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ