ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
Κατά πατέρα κατά γιο: Ανανέωσε με τα τσικό της Ρεάλ ο Μαρσέλο τζούνιορ
Κεφαλιά «όνειρο» και προβάδισμα για Τσέλσι κόντρα στην Τότεναμ!
Νάπολι: Οι δύο «Μπλαουγκράνα» που θέλει για να δώσει τον Κβαρατσχέλια!
O Πάλμερ θα μείνει στην ιστορία για το γκολ που έχασε! (vid)
Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για τον Γάλλο «βράχο» της Παρί
Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Οι επίσημες ενδεκάδες του ημιτελικού!
Αυτά τα ματς είχε ποντάρει ο Τονάλι και πήγε το μεγαλύτερο ταμείο στην καριέρα του!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
«Το καλύτερο μέρος για να παίξεις ποδόσφαιρο είναι η Άρσεναλ»
Νιούκαστλ: Τότε επιστρέφει ο Τονάλι!
Ο Σαλάχ είναι πιο ξενερωμένος από ποτέ με τη Λίβερπουλ και αυτό… φαίνεται! (pic)
Ο Τεν Χαγκ βλέπει σαν… λουκούμι τον Σάντσο, μετά την τελευταία του εμφάνιση!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Άρσεναλ: Ο Σμιθ Ρόου σκέφτεται να αλλάξει ομάδα αλλά όχι πόλη

Ο Έμιλ Σμιθ Ρόου βλέπει τη μοίρα του στην Άρσεναλ να μην αλλάζει και λογικά έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του τη μεταγραφή.

Άρσεναλ: Ο Σμιθ Ρόου σκέφτεται να αλλάξει ομάδα αλλά όχι πόλη

Αλλιώς έχει στο μυαλό του την πορεία του στην Άρσεναλ ο ταλαντούχος Έμιλ Σμιθ Ρόου και αλλιώς αυτή εξελίσσεται. Ο Βρετανός μεσοεπιθετικός την περσινή σεζόν έμεινε εκτός μάχης για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω του σοβαρού τραυματισμού του. Φέτος όμως είναι απόλυτα υγιής και ικανός να μπει στο παιχνίδι και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «Κανονιέρηδες». Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα, εκτιμά το ταλέντο του νεαρού όμως όπως δείχνουν και οι αριθμοί δεν τον έχει στις βασικές του επιλογές.

Πάρε τώρα 20€ 💵💵💵 ΤΣΑΜΠΑ Στοίχημα & έως 450 🍒🍒🍒 ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και ακόμη έξτρα 5€ ποντάρισμα σε κάθε νίκη της ομάδας σου!🔥

Ο Σμιθ Ρόου έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στη φετινή πορεία της Άρσεναλ. Ο Αρτέτα φέρνει συνήθως τον 23χρονο στο παιχνίδι ως αλλαγή δίνοντας του λίγα λεπτά. Κάτι που προφανώς και δεν ικανοποιεί τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ο Βρετανός θέλει να παίζει περισσότερο και αυτό δεν αποκλείεται προσεχώς να φέρει και τη ρήξη μεταξύ αυτού και του λονδρέζικου συλλόγου.

Το βρετανικό Football Insider ισχυρίζεται πως πολλές ομάδες περιμένουν στη… γωνία την απόφαση του μικρού. Μια από αυτές είναι και η εξίσου λονδρέζικη Γουέστ Χαμ. Τα «Σφυριά» και ειδικά ο προπονητής τους, Ντέιβιντ Μόγιες, εκτιμούν το ταλέντο του Σμιθ Ρόου. Θα ήθελαν να προβούν στην αγορά του ωστόσο γνωρίζουν πως η τιμή του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή είναι αρκετά «αλμυρή». Η Άρσεναλ, η οποία έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο δεν πρόκειται να αφήσει έτσι εύκολα τον ποδοσφαιριστή της.

Σε περίπτωση που προχωρήσει σε πώληση θα ζητήσει ένα ποσό μεγαλύτερο των 50 εκατομμυρίων ευρώ. Πάντα όμως υπάρχει ανοιχτό και το ενδεχόμενο του δανεισμού. Όλα πάντως θα εξαρτηθούν από την πίεση του παίκτη. Αν ο Σμιθ Ρόου αρκεστεί στον ρόλο που έχει στην Άρσεναλ ή θελήσει να κυνηγήσει μια νέα πρόκληση.

Πάρε τώρα 20€ 💵💵💵 ΤΣΑΜΠΑ Στοίχημα & έως 450 🍒🍒🍒 ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και ακόμη έξτρα 5€ ποντάρισμα σε κάθε νίκη της ομάδας σου!🔥

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ