ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η Τσέλσι «φτιάχνει» ψυχολογία, σκοτώνοντας… θηρία! (vid)

Η Τσέλσι σημείωσε για πρώτη φορά φέτος δεύτερη σερί νίκη, επικρατώντας εκτός έδρας με σκορ 4-1 της Μπέρνλι.

Η Τσέλσι «φτιάχνει» ψυχολογία, σκοτώνοντας… θηρία! (vid)

Η Τσέλσι έφτασε τις τρεις νίκες για φέτος. Ωστόσο, καμία από αυτές -για την ώρα- δεν είναι απέναντι σε κάποιον «μεγάλο» της Premier League. Αντιθέτως, οι δύο εξ αυτών είναι απέναντι σε ομάδες που μόλις ανέβηκαν στα… σαλόνια. Όμως, αυτό λίγο ενδιαφέρει τους Λονδρέζους που βλέπουν επιτέλους τα καλοπληρωμένα αστέρια τους να ρολάρουν σιγά- σιγά και να βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο το πραγματικό τους ταλέντο.

Οι παίκτες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο επιβλήθηκαν με σκορ 4-1 της Μπέρνλι στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος, χωρίς να εντυπωσιάσουν. Εκτός από τον Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος σημείωσε ένα γκολ, κέρδισε ένα πέναλτι και από τα δικά του πόδια ξεκίνησε το 1-1.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Μπέρνλι από τα πρώτα λεπτά είχε δώσει χώρο και χρόνο στη Τσέλσι για να κάνει το παιχνίδι της. Οι παίκτες του Ποτσετίνο το εκμεταλλεύτηκαν όσο περισσότερο μπορούσαν με τις πάσες του βγαίνοντας μπροστά, χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα. Η καλύτερη στιγμή για τους Λονδρέζους ήταν ένα σουτ του Στέρλινγκ έξω από την περιοχή, όπου πέρασε για λίγα εκατοστά άουτ. Η Μπέρνλι όμως ήταν αυτή που σε μία αντεπίθεση έκανε το 1-0 στο 15′ με τον Οντομπέρ.

Από εκεί και πέρα η Τσέλσι είχε μόνιμα την μπάλα στα πόδια της, αλλά, δεν μπορούσε να βρει εύκολα διαδρόμους. Το παιχνίδι της πέρα από αργό ήταν και προβλέψιμο με την άμυνα της Μπέρνλι να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Μέχρι και το 44΄όταν ο Στέρλινγκ έκανε σέντρα από τα αριστερά με τον Αλ Ντακίλ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κατά λάθος για το 1-1.

Αυτό το γκολ έδωσε την απαραίτητη ψυχολογία στη Τσέλσι για το δεύτερο ημίχρονο. Ο Στέρλινγκ στο 46′ κέρδισε πέναλτι με τον Πάλμερ να ευστοχεί για το 2-1. Από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν πολύ πιο απλά για τους Λονδρέζους. Ο Άγγλος εξτρέμ ήταν αυτός που ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1 με ωραίο σουτ από πλάγια θέση στο 65′.

Το κερασάκι στην Τούρτα της Τσέλσι μπήκε από τον Τζάκσον στο 74′ με τον Πάλμερ να του δίνει την μπάλα και εκείνος με εντυπωσιακή προσποίηση να αδειάζει τον αμυντικό και από κοντά να νικάει για τέταρτη φορά τον Τράφορντ και το 4-1 υπέρ των Λονδρέζων να μένει, μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ