ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μια λαμπάδα στο μπόι του ΜακΤόμινεϊ (vid)

Μαγικά πράγματα στο Ολντ Τράφορντ! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέτρεψε τα πάντα στις καθυστερήσει και με ήρωα τον Σκοτ ΜακΤόμινεϊ πήρε τη νίκη (2-1) κόντρα στη Μπρέντφορντ.

Μια λαμπάδα στο μπόι του ΜακΤόμινεϊ (vid)

Από την Κόλαση στον Παράδεισο σε τέσσερα λεπτά! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρισκόταν φάτσα με ένα νέο εντός έδρας κάζο όμως ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ μέσα σε τέσσερα λεπτά με δύο γκολ στις καθυστερήσεις χάρισε το φιλί της ζωής στον προπονητή του και την σπουδαία – όπως εξελίχθηκε – νίκη στην ομάδα του. Απίστευτα σκηνικά στο Ολντ Τράφορντ με το «τρίποντο» να πανηγυρίζεται έξαλλα από τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ.

Το ματς

8η στροφή στην Premier League και η ως τώρα απογοητευτική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήθελε να αφήσει πίσω της τις συνεχόμενες ήττες και να «χρυσώσει» με μια καλή εμφάνιση και νίκη το… χάπι των οπαδών της. Απέναντί της σήμερα βρέθηκε η μαχητική Μπρέντφορντ, μια ομάδα που έχει τον τρόπο να κάνει τη ζημιά αν ο αντίπαλος δεν την προσέξει όπως πρέπει.

Η αναμέτρηση βρήκε τους «Κόκκινους Διαβόλους» αρκετά σφιγμένους στο χορτάρι. Να ψάχνονται στο τι θέλουν να κάνουν με τη μπάλα. Η Μπρέντφορντ από την άλλη είχε κατέβει στον αγωνιστικό χώρο με πλάνο και πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεμένες γραμμές και πάθος σε κάθε μονομαχία. Τι θα μπορούσε να επικρατήσει στο πρώτο μέρος; Το παιχνίδι των φιλοξενούμενων φυσικά. Η Μπρέντφορντ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, αντίθετα πάτησε την περιοχή του Ονάνα και στο 26′ έκανε τη ζημιά. Λίντελοφ και Κασεμίρο τα έκαναν μαντάρα, η μπάλα έπεσε στα πόδια του Γένσεν και ο άσσος της Μπρέντφορντ με όμορφο σουτ έκανε το 1-0. Ένα τέρμα που ήρθε να σοκάρει τους γηπεδούχους. Μοιραία, το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με αυτό το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έψαχνε την αντίδραση. Να ήθελε το γκολ, όμως η άμυνα των φιλοξενούμενων τους κρατούσε με ευκολία μακριά από την εστία τους. Όσο περνούσε ο χρόνος τόσο το άγχος ήταν όλο και πιο έντονο στα πρόσωπα των παικτών της Γιουνάιτεντ αλλά σε αυτό του προπονητή της, Έρικ Τεν Χαγκ. Ο Ολλανδός στο 87′ έπαιξε τη τελευταία του ζαριά και αυτή τον δικαίωσε με… εξάρες. Ο Σκοτ ΜακΤόμινει έκανε τα πάντα μέσα σε σκάρτα δέκα λεπτά. Μπήκε στον αγώνα στον 87′ και στις καθυστερήσεις με δύο γκολ έφερε τούμπα το ματς. Σκόραρε στο 93′ και στο 97′ και χάρισε στην ομάδα του μια ανέλπιστη νίκη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ