Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Tι άλλο να κάνει ο Μπέλινγχαμ – Η καλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης

Tι άλλο να κάνει ο Μπέλινγχαμ – Η καλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού (vid)

Με διαφορά από τη δεύτερη, η καλύτερη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού. Ο Τζουντ Μπέλινγχαμ σαρώνει με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

07.10.2023 | 20:07

Μαγικός, απίθανος, φανταστικός! Ο Τζουντ Μπέλινγχαμ έχει βαλθεί να τρελάνει τους πάντες! Να μας βάλει να σκεφτόμαστε σοβαρά πως πρέπει να αλλάξει και επίσημα θέση και να γίνει επιθετικός! Ο Βρετανός χαφ οργιάζει με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Παιχνίδι με το παιχνίδι παρουσιάζεται όλο και καλύτερος κάνοντας ήδη απόσβεση τα 100+ εκατομμύρια ευρώ που δαπανήθηκαν από τη διοίκηση της «Βασίλισσας» για να αποκτηθεί το καλοκαίρι από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σήμερα χάρισε απλόχερα στο κοινό του Σαντιάγκο Μπερναμπέου άλλη μια μαγική παράσταση. Κουβάλησε στις πλάτες του τη Ρεάλ Μαδρίτης και με τα γκολ του της έδωσε ένα σημαντικό «τρίποντο» που τη διατηρεί στη κορυφή της La Liga στη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Δύο ακόμη υπέροχα γκολ με τον λογαριασμό του Βρετανού να φθάνει αισίως τα οκτώ συνολικά στο πρωτάθλημα σε οκτώ συμμετοχές.

Δείτε τα δύο πανέμορφα γκολ του Τζουντ Μπέλινγχαμ κόντρα στην Οσασούνα

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version