ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Serie A

Βγάζει μάτια φέτος η Ίντερ, απλά είναι τα… δικά της! (vid)

Η Ίντερ θα μπορούσε να πάρει την εντός έδρας νίκη κόντρα στην Μπολόνια, μιας και ήταν μπροστά με σκορ 2-0, όμως, τελικά έμεινε στο 2-2.

Βγάζει μάτια φέτος η Ίντερ, απλά είναι τα… δικά της! (vid)

Η Ίντερ είναι ικανή για το καλύτερο, όπως στο ματς με τη Μίλαν. Ή για το χειρότερο. Όπως στο εντός παιχνίδι κόντρα στην Μπολόνια στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Serie A.

Οι Μιλανέζοι από νωρίς ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Όλα έδειχναν ότι θα είχε ένα εύκολο απόγευμα. Όμως αυτό, όχι μόνο δεν συνέβη, αλλά κατάφερε να… γκελάρει και να μείνει στο 2-2.

TO ΜΑΤΣ:

Ο Ιντζάγκι δεν θα μπορούσε να ζητήσει καλύτερο ξεκίνημα από αυτό που έκανε η Ίντερ κόντρα στην Μπολόνια. Οι Μιλανέζοι μπήκαν με το… μαχαίρι στα δόντια και μέσα σε μερικά λεπτά κατάφεραν να σημειώσουν όχι ένα, αλλά δύο γκολ. Και αυτόματα πολλοί σκέφτηκαν ότι η… σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Το 1-0 για την Ίντερ έγινε από τον Ατσέρμπι στο 11′ με τον Λαουτάρο να «χτυπάει» και αυτός δύο λεπτά αργότερα (13′). Ωστόσο, το ποδόσφαιρο είναι το πιο ωραίο άθλημα στον κόσμο, γιατί όλα μπορούν να αλλάξουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Η Μπολόνια πίστεψε και πάλι στις δυνατότητές της όταν ο Ορσολίνι στο 19′ έστειλε την μπάλα άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του με το 2-1 να είναι γεγονός.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν και πίεσαν ακόμη περισσότερο από εκείνο το σημείο και έπειτα. Η Ίντερ, όμως, με την εμπειρία και την ποιότητά της κρατούσε την μπάλα στα πόδια της και έλεγχε τον ρυθμό της αναμέτρησης. Ακόμη και έτσι πάντως η Μπολόνια όχι μόνο βγήκε μπροστά αλλά ισοφάρισε σε 2-2 με ωραίο σουτ του Τζιρκέζε στο 52′.

Η Ίντερ σημείωσε και τρίτο γκολ στο 60′ με τον Σάντσες. Όμως, ο Χιλιανός εξτρέμ ήταν σε θέση οφσάιντ και έτσι το τέρμα του δεν μέτρησε ποτέ. Η Μπολόνια έκλεισε πολύ σωστά και με σχετική ευκολία τους χώρους με το 2-2 να μένει ως το τέλος και την Ίντερ να χάνει δύο σημαντικούς βαθμούς.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ