ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 9/10)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 9/10)

Αναλύσεις και Προγνωστικά

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΑΡΟΥΣΙ (20:15) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Εμφανίστηκε σαφέστατα βελτιωμένος στο ντέρμπι της Euroleague σε σχέση με τον τελικό του Σούπερ Καπ. Ηττήθηκε όμως στην λεπτομέρεια από έναν πιο έτοιμο Ολυμπιακό και ψάχνει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Χωρίς τον κόσμο του, καθώς εκτίει την πρώτη από τις τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών που «κουβαλάει» από πέρυσι. Δεν τίθεται θέμα πως θα νικήσει και με σχετική ευκολία. Παρά τις απουσίες των Μήτογλου, Παπαπέτρου και ενός εκ των επτά ξένων που υπάρχουν στο ρόστερ. Η διαφορά ποιότητας είναι τεράστια και οι παίκτες του Αταμάν θα κάνουν μια καλή προπόνηση ενόψει Μπάγερν Μονάχου. Έχουν την δυνατότητα εκτός από διαφορά τουλάχιστον 17 πόντων, να σκοράρουν περισσότερους από 90 και να οδηγήσουν το συνολικό σκορ σε υψηλά επίπεδα.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΑΡΟΥΣΙ (20:15) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Πρώτο παιχνίδι της επιστροφής του στην μεγάλη κατηγορία μετά από έντεκα χρόνια. Το Μαρούσι με τον Γιώργο Σκαραφίγκα να παραμένει στην τεχνική ηγεσία, έκανε ποιοτικές μεταγραφές. Με στόχο να μείνει στην Basket League. Έχει προσθέσει στο ρόστερ παίκτες όπως Ραντούλιτσα, Τζούστον, Λούκοβιτς, Χιλ και Πένο, ενώ υπάρχουν και Έλληνες με εμπειρία από την κατηγορία. Όπως οι Σταυρακούκας και Νικολαϊδης. Δεν έχει «δέσει» ακόμα ως σύνολο και στα φιλικά, όπως στο πρόσφατο με την ΑΕΚ (σ.σ. ηττήθηκε 89-87), έδειξε πως αμυντικά προβλήματα. Αυτό λογικά θα κοστίσει σήμερα απέναντι στο πλούσιο ταλέντο του Παναθηναϊκού και λογικά η διαφορά θα «ανοίξει».

Η εκτίμηση του αγώνα

ΕΛΤΣΕ – ΑΝΔΟΡΡΑ (20:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Κατρακύλα δίχως τέλος… Η Έλτσε δεν έκανε καλή εμφάνιση για ακόμα μια φορά και μοιραία ηττήθηκε με 2-0 εκτός έδρας από τη Σπόρτινγκ Χιχόν. Η ομάδα του Μπετσασέσε επέτρεψε στους γηπεδούχους να κάνουν το παιχνίδι τους από τα πρώτα μόλις λεπτά του αγώνα και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου την βρήκε με δύο γκολ στην «πλάτη». Κι αυτό διότι η άμυνά της αδράνησε τόσο στο 31’ και στο 41’. Μετά την ανάπαυλα, η ομάδα από την επαρχία Αλικάντε προσπάθησε να μπει ξανά στο παιχνίδι, αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Κάπως έτσι, έφτασε τα τρία ματς χωρίς νίκη (0-1-2), τη στιγμή που μετράει μόλις ένα τρίποντο στις έξι τελευταίες αγωνιστικές στις οποίες έχει συγκεντρώσει μόλις έξι πόντους. Την ίδια ώρα, έχει να βρει δίχτυα εδώ και 327 αγωνιστικά λεπτά, με συνέπεια να πέσει στην επικίνδυνη ζώνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Έλτσε είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έδωσε στο γήπεδο της (2-2-0), όπου στα τρία εξ αυτών κράτησε το «μηδέν». Όπως και να ‘χει, ο κόουτς Μπετσασέσε βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη θέση, σε ό,τι αφορά το μέλλον του.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΕΛΤΣΕ – ΑΝΔΟΡΡΑ (20:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Εξακολουθεί να πραγματοποιεί προβληματικές εμφανίσεις και να ηττάται στο πρωτάθλημα. Η Ανδρόρρα έχασε με 1-0 εντός έδρας από τη Ρεάλ Σαραγόσα, σε ένα ματς στο οποίο έπαιξε καθοριστικό ρόλο το γεγονός πως έμεινε με δέκα παίκτες στο 18’. Στο 37’, η ομάδα του Έντερ Σαράμπια βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο δεν τα παράτησε και το προσπάθησε ακόμα και με αριθμητικό μειονέκτημα. Βέβαια, της έλειψε το καθαρό μυαλό και η τύχη, αφού στο 73’ είχε δοκάρι. Κάπως έτσι, έφτασε τα τρία παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-1-2), την ώρα που μετράει μόλις ένα τρίποντο στα τελευταία παιχνίδια της (1-1-5). Παράλληλα, έχασε και στις τρεις προηγούμενες εξόδους της, στις οποίες δέχθηκε τουλάχιστον τρία γκολ! Κατά τα αλλά, δημιουργήθηκε πρόβλημα με το γήπεδο στο οποίο αγωνίζεται η Ανδόρρα ενόψει της επόμενης σεζόν, αφού η τοπική κυβέρνηση αποφάσισε να απαγορεύσει τη χρήση του.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ