ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
Η Λειψία «διέλυσε» την Ντόρτμουντ με 4αρα – Την στέλνει εκτός Champions League!
Κέιν… ασταμάτητος – Νίκησε μόνος του την Άιντραχτ και «προειδοποίησε» τη Ρεάλ! (vid)
Πολλά νεύρα από τον Κλοπ… Μόνο που δεν έβρισε δημοσιογράφο που τον ρώτησε για το πρωτάθλημα!
Έξαλλος Σαλάχ: «Αν μιλήσω… έχει να γίνει χαμός! Αφήστε με» (vid)
Ο Κλοπ μίλησε για τον τσακωμό με τον Σαλάχ: «Απλά τα πράγματα, τελείωσε!» (vid)
Σάντσο, λογικά… δεν κάνεις στην Γιουνάιτεντ – ΓΚΟΛ ζωγραφιά (vid)
Κλοπ, ρεσιτάλ… αποτυχίας – Η Λίβερπουλ τα έχασε όλα σε έξι εβδομάδες! (pic)
O καλύτερος 16χρονος του κόσμου ανήκει στην Άρσεναλ: Έχει βάλει 24 γκολ σε 7 ματς!
Σαλάχ και Κλοπ πήγαν να παίξουν «μπουνιές» – Παραπαίει η Λίβερπουλ! (vid)
Ο Αντόνιο έβαλε ταφόπλακα στα – όποια – όνειρα της Λίβερπουλ (vid)
Αφοπλιστικός Τεν Χαγκ: «ΟΥΤΕ του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα!»
Μπάγερν «μίκρυνες» απότομα – Δεν σε θέλει ούτε ο… άνεργος!
Τουμπάρει τη κατάσταση η Λίβερπουλ μέσα στο Λονδίνο (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ολιμπίκ Μαρσέιγ

O Mαρθελίνο ξεσπάθωσε κατά της Μαρσέιγ: «Τελικά δεν είναι τόσο μεγάλος σύλλογος»

Ο Μαρθελίνο δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω! Ο Ισπανός προπονητής μίλησε στη L' Equipe και έβγαλε στη φόρα όλα όσα βίωσε στη Μαρσέιγ.

O Mαρθελίνο ξεσπάθωσε κατά της Μαρσέιγ: «Τελικά δεν είναι τόσο μεγάλος σύλλογος»

Δεν κράτησε πολύ η θητεία του Μαρθελίνο στη Μαρσέιγ! Ο Ισπανός προπονητής το περασμένο καλοκαίρι πείσθηκε από το πρότζεκτ των Μασσαλών όμως τώρα σίγουρα το έχει μετανιώσει. Η διοίκηση της γαλλικής ομάδας πριν από μερικές ημέρες προχώρησε στην απόλυση του 58χρονου προπονητή χρεώνοντας του την μέτρια ως κακή εικόνα της Μαρσέιγ σε Γαλλία και Ευρώπη.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η αρχή του κακού έγινε με τα παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό και τον αποκλεισμό της γαλλικής ομάδας στον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Μια αποτυχία που κανείς στη γαλλική πόλη δε συγχώρεσε στον Μαρθελίνο. Η συνέχεια έμοιαζε προκαθορισμένη. Ο Ισπανός δεν μπόρεσε να αλλάξει το εις βάρος του κλίμα και τελικά η διοίκηση έφθασε στο σημείο να τον απομακρύνει.

Διάβασε επίσης: H Μπαρτσελόνα «μαγειρεύει» επιστροφή… επιπέδου που θα απογειώσει το κέντρο της

 


Ο Μαρθελίνο λίγες ημέρες μετά το τέλος της συνεργασίας του με τη γαλλική ομάδα παραχώρησε συνέντευξη στη L’ Equipe. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε με σκληρή γλώσσα προς τη διοίκηση και τους οπαδούς της Μαρσέιγ αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η γαλλική ομάδα δεν είναι τελικά τόσο μεγάλη όσο θέλει να δείχνει πως είναι.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μαρθελίνο στη L’ Equipe

«Δεν είναι τόσο μεγάλος σύλλογος όσο θα ήθελε να είναι. Η πολύ σύντομη εμπειρία μου με κάνει να πιστεύω ότι πρόκειται για έναν σύλλογο, όπου η δημιουργία ενός έργου είναι απολύτως αδύνατη. Επειδή ένας τόσο μεγάλος σύλλογος δεν μπορεί να χειραγωγηθεί από λίγους. Οι σοβαροί σύλλογοι οδηγούνται από την κορυφή και κάθε πρόβλημα, κάθε κατάσταση αντιμετωπίζεται και τιμωρείται αν χρειαστεί».

«Ένιωσα πολύ θυμωμένος, απογοητευμένος και λυπημένος. Είχαμε βάλει όλο τον ενθουσιασμό μας για να αναπτύξουμε ένα σούπερ ελκυστικό πρότζεκτ, σε ένα μεγάλο σύλλογο. Σε κάθε περίπτωση, πιστεύαμε ότι ήταν ένας μεγάλος σύλλογος με όλη τη σημασία της λέξης. Αλλά αυτά τα θλιβερά γεγονότα αποδεικνύουν ότι δεν είναι τόσο μεγάλος σύλλογος όσο θα ήθελε να είναι. Κάποιοι οπαδοί, που θέλουν να επηρεάζουν μόνιμα τα γεγονότα τον εμποδίζουν να είναι μεγάλος σύλλογος», αναφέρει και συνεχίζει:

«Πέρασα είκοσι χρόνια ως προπονητής και σχεδόν είκοσι χρόνια ως επαγγελματίας παίκτης πριν, και δεν το είχα ξαναδεί αυτό στη ζωή μου. Και δεν νομίζω ότι θα το ξαναδώ. Τουλάχιστον το ελπίζω πραγματικά. Είναι ένας τρόπος που απέχει πολύ από αυτό που θα έπρεπε να είναι η πραγματικότητα, το 2023, σε μια πολιτισμένη χώρα. Το ποδόσφαιρο είναι πάθος, αλλά υπάρχουν όρια.

Η πολύ σύντομη εμπειρία μου με κάνει να πιστεύω ότι πρόκειται για έναν σύλλογο, όπου η δημιουργία ενός έργου είναι απολύτως αδύνατη. Επειδή ένας τόσο μεγάλος σύλλογος δεν μπορεί να χειραγωγηθεί από λίγους. Οι σοβαροί σύλλογοι οδηγούνται από την κορυφή και κάθε πρόβλημα, κάθε κατάσταση αντιμετωπίζεται και τιμωρείται αν χρειαστεί.

Οι οπαδοί είναι υποστηρικτές, μεταδίδουν πάθος και είναι απαραίτητοι. Το να ζεις εντός έδρας αγώνες στο Βελοντρόμ είναι μαγικό, πραγματικά, είναι διαφορετικό από οτιδήποτε έχω ζήσει. Έτσι οι οπαδοί ενθαρρύνουν, οι προπονητές δουλεύουν και, στο τέλος της σεζόν κάνουμε τον απολογισμό.
Αλλά όχι μετά από δύο μήνες. Αυτό φαίνεται να σημαίνει ότι όλα είχαν ενορχηστρωθεί εκ των προτέρων. Οι σύλλογοι πρέπει να εξελιχθούν, όχι να υποχωρήσουν. Και η Μαρσέιγ, όπως έχουν τα αποτελέσματα, είναι ένας σύλλογος που αντί να εξελίσσεται οπισθοχωρεί», καταλήγει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ