ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επιστρέφει στην Ευρώπη ο Νεϊμάρ – Προορισμός του… η Γαλλία
Έχουμε συμφωνία: Έδωσαν τα χέρια Λίβερπουλ – Αλεξάντερ Ίσακ
O Τσάμπι Αλόνσο βρήκε τον αντί – Μπέλιγχαμ που θα σπρώξει τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή
Παίκτης πόκερ κέρδισε τους πάντες και αγόρασε ποδοσφαιρική ομάδα!
Έντι Χάου, 2025
Κλείνει στόματα η Μίλαν με αυτή τη μεταγραφή!
Καλλιτέχνης θα πει… Βιρτζίλ Φαν Ντάικ: «Γράφει» με τα φάουλ του! (vid)
Η χαφάρα της Ατλέτικο αποκάλυψε τους λόγους που τη διάλεξε!
Ντούγκλας Λουίς: Το μεγαλύτερο downgrade σε μόλις έναν χρόνο!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Από άλλη εποχή η νέα της φανέλα – Κάνει περήφανο τον Καντονά! (pics)
ΕΠΙΣΗΜΟ: Δίπλα στον Κριστιάνο ο Φέλιξ!
Η «κατάρα» του Γκουαρντιόλα: Αυτό το ρεκόρ δεν το ήθελε!
Στη Νιούκαστλ σχεδόν… παρακαλούν τον Ίσακ να μείνει!
Η Μάντσεστερ Σίτι τα «έσκασε» πάλι: Όλα έτοιμα για την επόμενη μεταγραφή της!
Νέα ήττα στα μεταγραφικά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έχασε και τον Σέσκο
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: O Τσάβι και οι προσευχές για τον… μονάκριβό του ενόψει clasico

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή αν μπορεί να υπολογίζει ή όχι τον συγκεκριμένο παίκτη στον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπαρτσελόνα: O Τσάβι και οι προσευχές για τον… μονάκριβό του ενόψει clasico

Ένα απέραντο… νοσοκομείο το ρόστερ της Μπαρτσελόνα. Ο ένας τραυματισμός διαδέχεται τον άλλον. Σε κάθε παιχνίδι των «μπλαουγκράνα» ο Τσάβι μετρά μια νέα απώλεια. Η διακοπή λόγω εθνικών ομάδων δίνει τη δυνατότητα στους Καταλανούς να μετρήσουν τα προβλήματά τους και να αξιολογήσουν με ηρεμία, μία προς μία τις περιπτώσεις.

Advertisements

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Πέδρι, Κουντέ, Λεβαντόφσκι, Ραφίνια, Γκάβι και Φρένκι Ντε Γιονγκ αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Κάποιοι ήπιας μορφής άλλοι πιο σοβαρά που θέτουν τη συμμετοχή τους στο προσεχές clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης στα τέλη του μήνα σε αμφιβολία. Πέδρι και Γκάβι δείχνουν πως μάλλον θα είναι έτοιμοι μετά τη διακοπή. Λεβαντόφσκι και Ραφίνια επίσης θα δοκιμάσουν στα παιχνίδια που έρχονται με Μπιλμπάο και Σαχτάρ πριν τη Ρεάλ.

Διάβασε επίσης: Ρεάλ Μαδρίτης: Ανανέωσε τα αστέρια της με ρήτρα… δένει κόμπο ακόμη και τους Σαουδάραβες

Ο Κουντέ κατά το ρεπορτάζ της Mundo Deportivo έχει ήδη αποκλειστεί από τα παιχνίδια που ακολουθούν δηλαδή και από τη μάχη με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Φρένκι Ντε Γιονγκ. Ο Τσάβι όπως ισχυρίζεται το ίδιο ΜΜΕ θέλει όσο τίποτα να δει τον Ολλανδό χαφ να αγωνίζεται κόντρα στη «Βασίλισσα» της Ευρώπης. Το χτύπημα στο αστράγαλο στον αγώνα με τη Θέλτα πριν από μερικές εβδομάδες τον έχει θέσει εκτός μάχης. Ακόμη ο ταλαντούχος μέσος φοράει νάρθηκα προκειμένου να προστατέψει τον λαβωμένο του αστράγαλο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τη προσεχή Δευτέρα ο νάρθηκας θα βγει και ο Ντε Γιονγκ θα μπει σιγά σιγά σε στάδιο αποκατάστασης. Ο Τσάβι περιμένει με αγωνία να δει αν ο ποδοσφαιριστής του θα είναι έτοιμος μέχρι τότε. Αν ξεκινήσει τις προπονήσεις και αισθανθεί εντάξει από ψυχολογικής άποψης. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα θέλει όσο τίποτα να δει τον Ντε Γιονγκ στην αρχική του ενδεκάδα. Ένας παίκτης που φέτος έχει ρόλο – κλειδί στην καταλανική ομάδα.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ