ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 12/10)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 12/10)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΡΟΑΤΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ (21:45): Κόντρα στο πείσμα που την περιμένουν στη γωνία ώστε να μιλήσουν για το κλείσιμο ενός κύκλου, η Κροατία είναι εκεί και παρουσιάζεται συνεχώς σε υψηλό επίπεδο. Το απέδειξε στο Final Four του Nations League, που έχασε την κούπα στα πέναλτι από την Ισπανία και το αποδεικνύει στην τρέχουσα προκριματική φάση του Euro. Κανένα πρόβλημα να ισοπεδώσει εντός έδρας τη Λετονία και στη συνέχεια ακολούθησε σαφώς πιο δύσκολη αποστολή και συγκεκριμένα στην έδρα της Αρμενίας. Ένα γκολ του Κράμαριτς από το 13΄καθόρισε τον οριστική νικητή του αγώνα, με το 0-1 να αποτελεί την ιστορία του αγώνα. Έχει μία απώλεια, αυτή την πρεμιέρα εντός έδρας κόντρα στην Ουαλία.

Stoiximan Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΡΟΑΤΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ (21:45): Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην Τουρκία. Ο πρώην –πλέον-προπονητής, Κουντζ, απολύθηκε, καθώς τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα δεν ήταν εύκολα διαχειρίσιμα πρώτα από όλα από τον ίδιο και έτσι μετά τη φιλική ήττα από την Ιαπωνία (4-2) ξέσπασε εναντίον των παικτών του, τα αποδυτήρια έγιναν μύλος και ο ίδιος αποχώρησε. Η Ομοσπονδία τον βρήκε άμεσα τον διάδοχό του και πρόκειται για τον Βιντσέντζο Μοντέλα, που τα τελευταία χρόνια ήταν στον πάγο της Αδάνα Ντεμιρσπόρ, πραγματοποιώντας εκπληκτικές πορείες με αποκορύφωμα την περσινή 4η θέση. Με άλλα λόγια, πήρε έναν Ιταλό προπονητή με άριστη γνώση του ποδοσφαίρου και της νοοτροπίας της χώρας. Είχε προηγηθεί το 1-1 εντός έδρας κόντρα στην Αρμενία, ισοφαρίζοντας μάλιστα στο 88’.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ – ΣΚΩΤΙΑ (21:45): Η Ισπανία είναι το φαβορί στην αναμέτρηση και θέλει να το δείξει. Και να πάρει εκδίκηση για την ήττα στον πρώτο γύρο με 2-0, σε ένα ματς που δεν είχε αποδώσει καλά. Έχει 9 βαθμούς (3-0-1, 16-3 γκολ), πίσω από τους 15 της Σκωτίας (με το απόλυτο σε 5 αγώνες, 12-1 γκολ) και ξέρει ότι αν κερδίσει εδώ θα κάνει καθοριστικό βήμα και για την πρωτιά. Στην πρεμιέρα της είχε νικήσει 3-0 τη Νορβηγία, ακολούθησε η ήττα από την Σκωτία και μετά έκανε 4 διαδοχικές νίκες. Οι δύο ήταν στο UEFA Nations League το οποίο και κατέκτησε (νίκες με Ιταλία, Κροατία) και οι άλλες δύο, τον περασμένο Σεπτέμβριο, απέναντι σε Γεωργία και Κύπρο, ματς που έβαλε 13 γκολ! 7 απέναντι στη Γεωργία (7-1), 6 με την Κύπρο (6-0). Πρόβλημα με Γιαμάλ (εξτρέμ) και Πίνο (εξτρέμ), στη θέση τους Φατί και
Σαραγόσα, ενώ εκτός είναι και ο Πέδρι (μέσος).

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ – ΣΚΩΤΙΑ (21:45): Η Σκωτία έχει κάνει τα τέλεια προκριματικά. Ως τώρα. Έχει μόνο νίκες στα 5 παιχνίδια που έχει δώσει στον πρώτο όμιλο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στο Euro 2024, είτε ως πρώτη, είτε ως δεύτερη. Το δεύτερο πιστεύω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Σκεφτείτε, έχει δεχτεί μόλις ένα τέρμα (στο 2-1 επί της Νορβηγίας, εκτός έδρας) και είναι στο +8 από την παρέα του Χάαλαντ και του Έντεγκααρντ. Ποδόσφαιρο είναι, αλλά δύσκολα ανατρέπεται αυτή η διαφορά. Τελευταίο επίσημο παιχνίδι της είναι στις 8/9 το 3-0 εκτός έδρας επί της Κύπρου, ενώ ακολούθησε η φιλική ήττα με 3-1 από την Αγγλία. Τραυματίας ο Τίρνι (αριστερό μπακ), εκτός και οι Τζακ (μέσος), Νίσμπετ (επιθετικός). Επιστρέφουν οι ΜακΚένα, Κούπερ, Τέιλορ και Μπράουν.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ