ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Συγκινεί ο Ρούντιγκερ με τα λόγια του: «Δεν υπάρχει πίεση στο ποδόσφαιρο… Μιλήστε για πίεση σε αυτούς που πεινάνε!»

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τις πραγματικές δυσκολίες που υπάρχουν στη ζωή.

Συγκινεί ο Ρούντιγκερ με τα λόγια του: «Δεν υπάρχει πίεση στο ποδόσφαιρο… Μιλήστε για πίεση σε αυτούς που πεινάνε!»

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γερμανός έχει δείξει σε πολλά και δύσκολα ματς την κλάση και την ποιότητα που τον συνοδεύει.

Μάλιστα, το καλό στην περίπτωσή του ήταν ότι οι Μαδριλένοι τον απέκτησαν το καλοκαίρι του 2022 από τη Τσέλσι, χωρίς να βγάλουν ούτε ένα ευρώ από τα ταμεία τους, μιας και μόλις είχε μείνει ελεύθερος από τους Λονδρέζους.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Λούκα Μόντριτς δεν θέλει να συγκρίνουν τον Γκιουλέρ μαζί του!

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ παραχώρησε συνέντευξη στο «Players’ Tribune», όπου και μίλησε αναλυτικά για την πίεση που ναι μεν υπάρχει δίπλα του, αφού βρίσκεται σε μία κορυφαία ομάδα, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά εκείνος δεν την νιώθει, αφού γνωρίζει ότι η πραγματική πίεση έρχεται όταν δεν έχεις να φας το βράδυ.

Και όχι για το επόμενο παιχνίδι που θα δώσει η ομάδα σου. Μάλιστα, ο Γερμανός στόπερ μίλησε για το πρόσφατο ταξίδι του στη Σιέρα Λεόνε και πόσο αυτό τον επηρέασε στον τρόπο που βλέπει και αντιλαμβάνεται τη ζωή. Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Αντόνιο Ρούντιγκερ στο «Players' Tribune»

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Αντόνιο Ρούντιγκερ στο «Players’ Tribune»

«Από εκεί που προέρχομαι, από εκεί που είναι οι ρίζες μου δεν υπάρχει πίεση για το ποδόσφαιρο. Πίεση σημαίνει να μην ξέρεις τι θα φας την επόμενη ημέρα που θα ξημερώσει. Αυτό θα πει πίεση. Είναι αυτό πίεση; Όχι, όχι, όχι.

Την ώρα και τη στιγμή που μπορεί να νιώσω μέσα μου την παραμικρή πίεση για ένα αποτέλεσμα ή για έναν αγώνα πριν δέσω τα παπούτσια μου στο μυαλό μου μού έρχεται μία συγκεκριμένη ανάμνηση. Και αμέσως μετά νιώθω την απόλυτη γαλήνη. Την πρώτη φορά που πήγα πίσω στη Σιέρα Λεόνε με τους δικούς μου, μετά το τέλος του εμφυλίου πολέμου, πήραμε ένα ταξί από το αεροδρόμιο. Όμως, λίγο πιο μετά κολλήσαμε στην κίνηση του δρόμου.

Τότε είχα την ευκαιρία να δω από το παράθυρό μου την πείνα και όλη τη φτώχεια που μαστίζει την χώρα. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι για να ζήσουν πουλούσαν φρούτα, νερό και ρούχα στην άκρη του κόσμου, ελπίζοντας ότι ένας τουρίστας από το αεροδρόμιο θα αγοράσει κάτι.

Εκείνη την ώρα κατάλαβα πολύ καλά, γιατί οι γονείς μου ποτέ δεν αποκαλούσαν “γκέτο” την περιοχή, όπου ζούσαμε στο Βερολίνο. Πάντα έλεγαν ότι πρόκειται για έναν επίγειο παράδεισο. Και έπρεπε να πάω στη Σιέρα Λεόνε για να καταλάβω πολύ καλά τα λόγια τους. Τότε όταν ήμασταν στο ταξί ήρθε ένας τύπος για να μας πουλήσει ψωμί. Είδα στα μάτια του την αγωνία και το πόσο απελπισμένος ήταν. Εμείς του είπαμε “εντάξει δεν χρειαζόμαστε”.»

Λίγο αργότερα ήρθαν⁠ ακόμη δύο τύποι για να μας πουλήσουν ψωμί. Ο καθένας έλεγε πόσο φρέσκο είναι αυτό που πούλαγε. Πόσο καλό είναι. Αυτή είναι η ανάμνηση που μου έρχεται όταν νιώθω ότι υπάρχει πίεση για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Η αλήθεια είναι ότι και οι τρεις τύποι πουλούσαν το ίδιο ακριβώς ψωμί. Από τον ίδιο φούρνο. Στους ίδιους ακριβώς ανθρώπους.

Ωστόσο, μόνο μία οικογένεια εκείνο το βράδυ θα είχε φαγητό στο τραπέζι της. Οι άλλες δύο μάλλον όχι. Αυτό θα πει πίεση, λοιπόν. Αυτή είναι η πραγματική ζωή»

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ