Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έτοιμος για ντεμπούτο ο Νάγκελσμαν: «Τιμή κι ευθύνη η εθνική Γερμανίας»
Γερμανία

Έτοιμος για ντεμπούτο ο Νάγκελσμαν: «Τιμή κι ευθύνη η εθνική Γερμανίας»

Λίγες ώρες πριν το πρώτο του ματς στον πάγκο της εθνικής Γερμανίας, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν εξέφρασε τα συναισθήματά του γι' αυτό.

14.10.2023 | 18:17

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, δήλωσε ότι αισθάνεται αρκετά πιεσμένος, πριν τον πρώτο του αγώνα, που θα γίνει σήμερα (14/10) με αντίπαλο τις Ηνωμένες Πολιτείες. «Είναι τιμή για εμένα. Αισθάνομαι ένα είδος πίεσης γιατί θέλω να κερδίζω με αυτήν την ομάδα», δήλωσε ο νέος προπονητής της εθνικής Γερμανίας σε συνέντευξη Τύπου και συνέχισε:

«Αισθάνομαι μια ευθύνη για ολόκληρο το γερμανικό ποδόσφαιρο. Όχι μόνο για εμένα αλλά για ολόκληρη την ομάδα. Θέλουμε να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας. Είναι σημαντικό να παίζεις καλό ποδόσφαιρο, με στυλ, επιθετικότητα και να μπορείς να δημιουργήσεις πολλές ευκαιρίες».

Ο 36χρονος τεχνικός θα κάνει απόψε το ντεμπούτο του στον πάγκο της εθνικής Γερμανίας, στον αγώνα με τις ΗΠΑ, που θα διεξαχθεί στο Χάρτφορντ του Κονέκτικατ, οκτώ μήνες πριν από την έναρξη του Euro-2024, που θα φιλοξενηθεί στην πατρίδα του το προσεχές καλοκαίρι.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version