ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
To μεγαλείο της κάθετης του Κρόος φαίνεται σε δύο φωτογραφίες! (pics)
H τρίχα… κάγκελο: Όλη η Ευρώπη υποκλίθηκε στο κορεό της Μπάγερν Μονάχου! (vid)
O Βινίσιους μόλις έκανε το 2-2 τα… έδειξε στον κόσμο της Μπάγερν Μονάχου! (vid)
Μπάγερν- Ρεάλ: Μία Τιτανομαχία που τα είχε όλα εκτός από… νικητή! (vids)
Champions League: Μέσα σε λίγα λεπτά η Μπάγερν κάνει την ανατροπή με Σανέ- Κέιν! (vids)
Champions League: Ο Σανέ θα κάνει καιρό να ξεχάσει πως έχασε αυτό το γκολ κόντρα στον Λούνιν! (vid)
Μίκελ Αρτέτα, 2024
Champions League: Μαγική μπαλιά από Κρόος και ιδανικό τελείωμα από Βινίσιους! (vid)
«Πουτ@ν@ Μπαρτσελόνα» τραγούδαγαν μαζί φίλοι της Ρεάλ και της Μπάγερν! (vid)
Το πήρε απόφαση η Μπαρτσελόνα: Το καλοκαίρι πάει για ΜΕΓΑΛΟ κόλπο- γκρόσο!
Η La Liga εξόντωσε την Ατλέτικο με την ποινή της!
Μπάγερν – Ρεάλ: Οι ενδεκάδες του σούπερ ντέρμπι του Μονάχου! (pics)
Λουίς Ενρίκε: «Στην Παρί όλα είναι πίεση»!
Ιστορικός Χάαλαντ, ο πρώτος ποδοσφαιριστής στο «Clash of Clans»! (pic)
Τεν Χαγκ, Γιουνάιτεντ, Πότερ, Άγιαξ: Οι Άγγλοι πήραν το… μπλέντερ και τα ανακάτεψαν όλα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Σάββατο 14/10)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Σάββατο 14/10)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ – ΜΑΛΤΑ (21:45): Έβγαλε αντίδραση μετά την ισοπαλία με τη Βόρεια Μακεδονία, καθώς επικράτησε 2-1 της Ουκρανίας. Ο Φρατέζι με γκολ στο 12' και το 29' της χάρισε αέρα δύο τερμάτων στο ματς. Ο Γιαρμολένκο μείωσε στο 41', ωστόσο το τελικό 2-1 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε. Σχετικά εύκολα ήρθε η διαχείριση για τη Squadra Azzurra στο δεύτερο μέρος, καθώς δεν επέτρεψε στην αντίπαλο της να κάνει on target τελική. Ισοβαθμεί στους επτά με Ουκρανία και Β. Μακεδονία, έχει ωστόσο και ένα ματς λιγότερο. Πολύ δύσκολα θα χάσει την 2η θέση, οφείλει ωστόσο να παρουσιαστεί σοβαρή για να μην βρεθεί προ εκπλήξεων.

Stoiximan Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ – ΜΑΛΤΑ (21:45): Σάκος του μποξ είναι η Μάλτα στον όμιλο. Μετράει πέντε σε ισάριθμα ματς, με γκολ 1-11… Είναι φιλότιμη, παλεύει τα παιχνίδια, εντούτοις το έλλειμμα ποιότητας σε αυτό το επίπεδο είναι ένα αξεπέραστο χάντικαπ. Αυτό συνέβη και στο πρόσφατο 0-2 από τη Β. Μακεδονία. Είχε 55% κατοχή μπάλας, ίδιες τελικές (8) καθώς και ένα παραπάνω κόρνερ (3-2) από την αντίπαλο της. Η διαφορά ποιότητας στην εκτέλεση ωστόσο ήταν αυτή που έκρινε και το αποτέλεσμα. Προφανώς και δεν έχει άγχος καθώς δεν κυνηγάει τίποτα στη συνέχεια, ωστόσο δεν πείθει ότι είναι ικανή να κάνει την έκπληξη σε κάποιο ματς μέχρι το φινάλε.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ (22:00): Έδωσε δικαιώματα, με συνέπεια να φάει γερό χαστούκι στην έδρα της Βιγιαρεάλ Β’. Η Εσπανιόλ έχασε με 3-1 από την δεύτερη ομάδα του κίτρινου «υποβρυχίου», σε ένα ματς στο οποίο μπήκε νωχελικά και φάνηκε σαν να το υποτιμά. Κάπως έτσι, η ομάδα από τη Βαρκελώνη βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 13’ και στο 26’ είδε τον δείκτη να ανεβαίνει στο 2-0. Στη συνέχεια, ανέβασε την απόδοσή της και μείωσε σε 2-1 στο 41’. Παρόλα αυτά, δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει και σαν να μην έφτανε αυτό, δέχτηκε και τρίτο τέρμα, έπειτα από αντεπίθεση των γηπεδούχων. Με αυτό τον τρόπο, μπήκε τέλος στο
νικηφόρο σερί δύο αγώνων στο πρωτάθλημα, τη στιγμή που η ομάδα του Λουίς Γκαρθία… γκρεμίστηκε από την κορυφή στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εσπανιόλ είναι αήττητη εντός έδρας στη φετινή La Liga 2, αφού μέχρι τώρα μετράει τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Ματς στα οποία σκόραρε τουλάχιστον δύο τέρματα!

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ (22:00): Ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο. Τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά. Η Βαγιαδολίδ έφτασε σε ένα αρκετά αγχωτικό τρίποντο απέναντι στη Μιραντές, την οποία υπέταξε με σκορ 3-2, χάρη σε γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα. Η ομάδα του Πάουλο Πετσολάνο μετά από ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με ορισμένες καλές στιγμές βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα και συγκεκριμένα στο 51’. Παρόλα αυτά, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και έφερε τούμπα το ματς λίγο πριν από το φινάλε, χάρη σε δύο γκολ στο Σιλά στο 83’ και στο 87’. Προβάδισμα το οποίο κράτησε για λίγο, αφού ισοφαρίστηκε στο 90’+1΄. Τελικά, επικράτησε και πήρε τους τρεις βαθμούς βρίσκοντας δίχτυα στο 90’+9’ με τον έμπειρο Εσκουδέρο. Με αυτό τον τρόπο, η Βαγιαδολίδ έφτασε τα πέντε συνεχόμενα τρίποντα στο πρωτάθλημα, κάτι το οποίο είχε να πετύχει εδώ και 11 χρόνια στη La Liga 2. Την ίδια ώρα, οι «πουθελάνος» έφτασαν τα έξι ματς ως αήττητοι (5-1-0), ενώ ανέβηκαν στην έκτη θέση με 19 βαθμούς, δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο Τενερίφη.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ