ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Κυριακή 15/10)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Κυριακή 15/10).

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Κυριακή 15/10)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΥΑΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ (21:45): Την ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες και σχήματα ενόψει του αποψινού «τελικού» για τα προκριματικά του Euro 2024, είχε ο Ρόμπερτ Πέιτζ στο φιλικό της Τετάρτης (11/10) με το Γιβραλτάρ στο Ρέξαμ. Το τελικό 4-0 είναι ενδεικτικό της διαφοράς ποιότητας των δύο ομάδων και διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Δύο γκολ πέτυχε ο Μουρ (26’ και 45’), Ντέιβις (22’) και Μπρόουντχεντ (35’). Ντεμπούτο με το εθνόσημο έκαναν τέσσερις παίκτες και συγκεκριμένα οι Πουλ (αμυντικός), Λόου (αμυντικός), Σάβατζ (μέσος) και Κούλεν (εξτρέμ), οι οποίοι, μάλιστα, αγωνίστηκαν στο αρχικό σχήμα. Κόντρα στην Κροατία, παίζει τα… ρέστα της για την πρόκριση και θα συνεχίσει να ελπίζει μόνο αν πάρει τη νίκη. Αν χάσει και την ίδια ώρα η Τουρκία δεν ηττηθεί από τη Λετονία στο Ικόνιο, τότε αυτόματα μένει εκτός δυάδας. Εκτός αποστολής έμειναν Ράμσεϊ (μέσος), Τζόνσον (επιθετικός) και Φοξ (αριστερό μπακ), οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Stoiximan Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΥΑΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ (21:45): Ως «τελικό» για την πρόκριση αντιμετωπίζει το αποψινό παιχνίδι στο Κάρντιφ και η Κροατία. Η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς έχασε μεγάλη ευκαιρία το βράδυ της Πέμπτης (12/10) να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα και πλέον δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες. Απέναντι στην Τουρκία παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και έχασε με σκορ 1-0, από τέρμα στο 30’, για το οποίο φέρει ευθύνη ο Λιβάκοβιτς. «Δεν παίξαμε καλά από την αρχή και παρότι παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο, δικαίως χάσαμε» παραδέχθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος ύψωσε ασπίδα προστασίας στον γκολκίπερ της ομάδας και απέφυγε να σταθεί στις απουσίες που υπήρχαν. Με νίκη απόψε, ξεφεύγει 6β. από την αντίπαλό της και την Αρμενία, που ισοβαθμούν στους 7 και θα χρειάζεται έναν βαθμό στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια για να σφραγίσει το εισιτήριο. Τα προβλήματα δεν λείπουν, κυρίως στην επίθεση, καθώς είναι τραυματίες οι Κράμαριτς (φορ), Πέρισιτς (επιθετικός), Όρσιτς (φορ) και Ιβάνουσετς (εξτρέμ). Επίσης, δεν είναι στο 100% οι Πέτκοβιτς (επιθετικός) και Γιουράνοβιτς (μπακ).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΟΡΒΗΓΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ (21:45): Τρεις συνεχόμενες νίκες για τη Νορβηγία, δύο απέναντι στην Κύπρο και μία κόντρα στη Γεωργία. Τρεις νίκες που τη διατηρούν μέσα στη διεκδίκηση της πρόκρισης, αλλά θα πρέπει να πάρει το ματς με την Ισπανία για να μείνει ζωντανή. Στους δέκα οι Νορβηγοί, στους 12 η Ισπανία. Την Πέμπτη δεν είχε πρόβλημα η Νορβηγία επικρατώντας με 3-0Εύκολη λεία οι Κύπριοι για την παρέα του Χάαλαντ, η οποία άνοιξε το σκορ με τον Σόρλοθ της Βιγιαρεάλ στο 33. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Χάαλαντ που σημείωσε δύο γκολ στο 65′ και στο 72′. Το τελικό 4-0 ήρθε από τον Άουρσνες στο 81′. Χρειάζεται μία υπέρβαση αν θέλει να διεκδικήσει την πρόκριση, στηρίζει φυσικά πολλά στην παρουσία του Χάαλαντ.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΟΡΒΗΓΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ (21:45): Έπρεπε να πάρει το ματς με τη Σκωτία πριν από τρεις μέρες στη Σεβίλλη προκειμένου να ανέβει στη δεύτερη θέση και να πάρει το προβάδισμα πρόκρισης. Δεν ενθουσίασε με την απόδοσή της, είχε άγχος και μπήκε στο τελευταίο 20λεπτο με το 0-0 στο ταμπλό. Ο Αλβάρο Μοράτα στο 73′ έπειτα από ασίστ του Νάβας έδωσε τη λύση και ήταν ο… λυτρωτής των Ισπανών, στο 86′ ήρθε γκολ από τον Σάνσετ της Μπιλμπάο για να κάνει το τελικό 2-0 και να δώσει ανάσα. Δεν ήταν πάντως ιδιαίτερα καλή η εικόνα της κόντρα στην πρωτοπόρο του ομίλου. Αν κερδίσει στη Νορβηγία εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρόκρισή της στο EURO 2024.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ