ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μεγάλο πρόβλημα με Ράσφορντ!
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
«Έκαψε» τους νησιώτες από νωρίς η Ατλέτικο! (vid)
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
Αλ Νασρ: On fire o Κριστιάνο με το «τέλειο» χατ-τρικ! (vids)
Στη Ρεάλ Μαδρίτης πρώτα γέλασαν με τα χάλια της Μπαρτσελόνα και μετά πανηγύρισαν το πρωτάθλημα! (pic)
Διπλό δώρο* Πάσχα από την Betsson
Με «ντόρτια» στην Μπαρτσελόνα έστεψε πρωταθλήτρια τη Ρεάλ η Χιρόνα και πέρασε στο Champions League! (vid)
Ο Χάαλαντ ΓΛΕΝΤΗΣΕ τη Γουλβς και «βλέπει» το Πρωτάθλημα! (vid)
Χιρόνα – Μπαρτσελόνα: Μαγικός Πόρτου και η Ρεάλ ήδη πανηγυρίζει! (vids)
Στην Premier League η Ίπσουιτς μετά από 22 χρόνια!
Χατ-τρικ στο ημίχρονο από τον Χάαλαντ και «καθαρίζει» η Σίτι τη Γουλβς! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 16/10)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 16/10).

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 16/10)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ (21:45): Η Ελλάδα έκανε μεγάλο διπλό στο Δουβλίνο, κερδίζοντας 2-0 την Ιρλανδία με τα γκολ από Γιακουμάκη (20’), Μασούρα (45+4’), από ασίστ Τσιμίκα και Πέλκα, αντίστοιχα. Πολύ ουσιαστική εμφάνιση από την εθνική μας, πήρε αυτό που ήθελε και αύξησε τις ελπίδες της για τη μεγάλη υπέρβαση μέσω του ομίλου. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το έργο της είναι πάρα πολύ δύσκολο για τη 2η θέση και ότι θα πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι απέναντι στην Ολλανδία αν θέλει να πάρει κάτι. Σίγουρα είναι το μεγάλο αουτσάιντερ και οφείλει να προσέξει πολύ, την ώρα που στον πρώτο αγώνα (στις αρχές Σεπτεμβρίου) δεν είχε καλή εικόνα και είχε ηττηθεί με 3-0 από το πρώτο ημίχρονο. Ενδιάμεσα αυτών των δύο αγώνων, η Ελλάδα είχε νικήσει εύκολα το Γιβραλτάρ με 5-0. Και απόψε, με τον κόσμο στο πλευρό της, θέλει να φτάσει στην υπέρβαση. Δεν έχει άλλα προβλήματα για το Ελλάδα – Ολλανδία Στοίχημα ο Γκουστάβο Πογέτ.

Stoiximan Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ (21:45): Η Ολλανδία έχασε 2-1 από τη Γαλλία στο Άμστερνταμ, χωρίς να πείσει με την εικόνα της. Και ας λέει ο Κούμαν ότι η ομάδα του είχε τις πιο καλές στιγμές. Δύο γκολ του Εμπαπέ, ένα σε κάθε ημίχρονο, την έβαλαν σε ακόμη πιο δύσκολη θέση, απλώς μείωσε στο 83’ με τον Χάρτμαν. Θεωρώ ότι επηρεάστηκε από τις σημαντικές απουσίες, με δεδομένο ότι έπαιξε χωρίς τους Ντεπάι (επιθετικός), Ντε Γιονγκ (μέσος), Ντε Λιχτ (κεντρικός αμυντικός), Χάκπο (εξτρέμ), Μπότμαν (κεντρικός αμυντικός), Μπερχάους (μεσοεπιθετικός). Έτσι, έμεινε στους 9 βαθμούς, έχοντας τρία παιχνίδια μπροστά της (σε αντίθεση με την Ελλάδα που έχει δύο, με επόμενο αυτό με τη Γαλλία). Συγκεκριμένα, έχει να παίξει εντός με Ιρλανδία (18/11) και εκτός με Γιβραλτάρ (21/11). «Δεν έγινε πιο εύκολο για εμάς (σ.σ. το παιχνίδι στην Αθήνα). Η Ελλάδα μυρίζει… αίμα, αλλά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε», δήλωσε ο Ρόναλντ Κούμαν. Δεν προέκυψε άλλο πρόβλημα, πέρα από τα προαναφερθέντα, διαθέσιμος ο Βέγκχορστ.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΒΕΛΓΙΟ – ΣΟΥΗΔΙΑ (21:45): Επίδειξη δύναμης! Μπορεί η νίκη της με 3-2 μέσα στην Αυστρία να δείχνει ότι έγινε μια ματσάρα και με πολλές συγκινήσεις, ωστόσο, η πραγματικότητα είναι κάπου στη μέση. Για την ακρίβεια, το Βέλγιο θύμισε άλλες εποχές, αυτές που Αζάρ και Λουκάκου τρομοκρατούσαν τους πάντες. Μπήκε με το… μαχαίρι στα δόντια και απλά αντί για τον… παλαίμαχο πλέον και επίσημα, Εντέν Αζάρ, το Βέλγιο έχει τον Λουκεμπάκιο. Σε εξαιρετική φόρμα ο εξτρέμ της Σεβίλλης και με δικά του γκολ στο 12’ και το 55’ οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-2. Ο Λουκάκου που έχει τον παλιό του εαυτό με τον Μουρίνιο, έκανε το 0-3 στο 58’ και έπειτα ήρθε η χαλάρωση. Η Αυστρία μείωσε σε 1-3 στο 72’, στο 84’ με πέναλτι έκανε και το 2-3, αλλά μέχρι εκεί. Σημειώνεται, δε, ότι στο 78’ αποβλήθηκε ο Ονάνα και το Βέλγιο τέλειωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες. Αυτονόητο, λοιπόν, ότι το Βέλγιο άρχισε απολύτως ομάδα την εποχή μετά τον Μαρτίνεθ, με τον Τεντέσκο να τους οδηγεί και τυπικά στην τελική φάση του Euro στη Γερμανία.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΒΕΛΓΙΟ – ΣΟΥΗΔΙΑ (21:45): Και τώρα ήρθε η ώρα για τη Σουηδία να αρχίσει την… περισυλλογή των κομματιών της. Η εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής εντός έδρας κόντρα στην Αυστρία (1-3) ήταν ένα… χαστούκι και ουσιαστικά την άφησε εκτός διεκδίκησης της δεύτερης θέσης. Αυτό θα συμβεί λογικά και τυπικά από απόψε, καθώς εφόσον η Αυστρία επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν παίζοντας νωρίτερα από τη Σουηδία, αυτομάτως οι Σκανδιναβοί δεν έχουν να διεκδικήσουν ούτε το… θαύμα που ψάχνουν τώρα. Δεν είχε επίσημη αγωνιστική υποχρέωση και αντιμετώπισε τη Μολδαβία σε φιλική αναμέτρηση. Ήθελε βατό αντίπαλο για να ξεσπάσει και ο στόχος επετεύχθη, καθώς στο 9’ και 18’ είχε ήδη διαμορφώσει το 2-0 με τους Κάρλσον και Λέιγκερμπιλκε αντίστοιχα. Στο 39’ οι Μολδαβοί έβγαλαν αντίδραση (2-1), αλλά και πάλι ο Κάρλσον στο 74’ έκανε το τελικό 3-1.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ