ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέκοψε κάθε συζήτηση ο Ζανέτι: «Η Ίντερ ανανεώνει τα συμβόλαια των Λαουτάρο – Μπαρέλα»
Τα δύο μεγαθήρια που «χρυσώνουν» την Μπαρτσελόνα για Αραούχο
«Κόκκαλο» ο Τζέιμι Κάραχερ από τις μπύρες στα πανηγύρια της Ντόρτμουντ (vid)
H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι
Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 18/10)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 18/10)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 18/10)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΜΟΝΑΚΟ (21:00): Μία απότομη… προσγείωση για τον Ερυθρό Αστέρα την περασμένη αγωνιστική στη Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι»
ξεκόνησαν εντυπωσιακά τη φετινή διοργάνωση, συντρίβοντας στο γήπεδό τους τη Βιλερμπάν με το εμφατικό 94-73. Όμως, την επόμενη εβδομάδα τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά. Εκεί, αντιμετώπισαν στο Κάουνας τη Ζαλγκίρις. Για τρία δεκάλεπτα, το σύνολο του Ντούσκο Ιβάνοβιτς είχε τον απόλυτο έλεγχο. Ωστόσο, στο τέταρτο δεν είχε ανάλογη συνέχεια και επιτρέποντας επιμέρους σκορ 29-18 στους Λιθουανούς, γνώρισε την ήττα με σκορ 79-74. Το τελευταίο ματς του Ερυθρού Αστέρα ήταν για την Αδριατική λίγκα. Έπαιξε εκτός έδρας κόντρα στην Μπόρατς και επιβεβαιώνοντας απλώς την ποιότητά του, νίκησε 93-87.

Stoiximan Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΜΟΝΑΚΟ (21:00): Απρόσμενα άσχημο ξεκίνημαέχει κάνει στη φετινή Euroleague η Μονακό. Η ομάδα του Πριγκιπάτου έχει μπει με το… αριστερό στη σεζόν, μετρώντας δύο ήττες στις ισάριθμες αγωνιστικές. Στην πρεμιέρα έπαιξε εκτός έδρας κόντρα στη Βαλένθια, από την οποία έχασε 70-65. Η συνέχεια ήταν ακόμη χειρότερη για τους παίκτες του Σάσα Ομπράντοβιτς, απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια. Από την αρχή της αναμέτρησης, οι Ιταλοί είχαν βρει εξαιρετικό ρυθμό και με τη Μονακό να μην έχει την απάντηση, γνώρισε τη συντριβή μέσα στο γήπεδό της με σκορ 83-59. Τα χαμόγελα επέστρεψαν στους Μονεγάσκους στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους. Συγκεκριμένα, φιλοξένησαν την Μπουργκ για το πρωτάθλημα και τη νίκησαν με το άνετο 78-67.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (21:30): Με τον καλύτερο τρόπο έχει μπει στην φετινή σεζόν της Euroleague, καθώς επικράτησε εντός έδρας των Μονακό και Φενέρμπαχτσε. Με πρωταγωνιστές τους Τζόουνς, Οτζελέγε και Ντέιβις, είναι ένα σύνολο με συνέπεια και πλάνο. Κυρίως παίζει καλή για το υψηλό επίπεδο άμυνα και με αυτή θα προσπαθήσει να καταβάλει και την αντίσταση της Μακάμπι. Στην επίθεση έχει μέσο όρο 73,5 πόντους και στην άμυνα επιτρέπει μόλις 69,5. Το σημαντικό είναι πως τα έχει καταφέρει με 15,5 ασίστ για 16 λάθη. Και αυτό διότι έχει καλούς παίκτες στο ένας εναντίον ενός και σουτάρει με 39% στα τρίποντα. Αν αντεπεξέλθει στην αθλητικότητα-δύναμη που βάζει στο παιχνίδι της η φιλοξενούμενη, είναι φαβορί για τη νίκη.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (21:30): Για μία ακόμα σεζόν η εμπόλεμη κατάσταση Ισραήλ-Παλαιστίνης, μπαίνει εμπόδιο στην ομαλή λειτουργία της. Αυτή τη φορά, εκτός από αναβολές αγώνων και αναπροσαρμογή προγράμματος, έχει μετακομίσει στην Κύπρο. Εκεί γίνονται οι προπονήσεις και μπορεί και οι εντός έδρας αγώνες της στο άμεσο μέλλον. Αυτό δεν γίνεται να μην έχει επηρεάσει τις προπονήσεις, και την ψυχολογία των πολλών Αμερικανών που έχει στο ρόστερ. Στο παιχνίδι της πρεμιέρας συνέτριψε την Παρτίζαν στο Τελ Αβίβ, έκτοτε όμως δεν έχει αγώνα. Αυτό ίσως της κοστίσει στον ρυθμό, όπως και η γνωστή απουσία του τραυματία Μπόλτγουιν. Ασφαλώς και δεν είναι χαμένη από χέρι γιατί έχει ποιότητα, όμως το πιθανότερο αποτέλεσμα είναι η ήττα.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ