ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 19/10)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 19/10)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ (21:15): Έχοντας μια από τις χειρότερες επιθετικές συγκομιδές στην ιστορία του στην Euroleague, ηττήθηκε 65-53 από την Ολίμπια στο Μιλάνο. Χωρίς ευκαιρία για ξεκούραση και διόρθωση κάποιων πραγμάτων στο παιχνίδι του μέσα από την προπόνηση, αντιμετωπίζει την Παρτίζαν. Έχοντας ίσως το πρώτο μικρό «πρέπει» της σεζόν, καθώς η πίεση θα αυξηθεί σε ενδεχόμενη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα. Το θετικό για τον κόουτς Μπαρτζώκα, είναι πως επιστρέφει ο Γουίλιαμς-Γκος. Έτσι θα υπάρχει μία έξτρα λύση στην περιφέρεια και μοναδική απουσία θα είναι ο ΜακΚίσικ. Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να «ταΐσουν» όσο το δυνατόν πιο πολύ τους ψηλούς τους και να είναι πιο εύστοχοι στα τρίποντα. Μπραζντέικις και Φαλ όσο περνούν οι αγώνες βρίσκουν ρυθμό και η λογική είναι πως η ομάδα θα βγάλει αντίδραση. Η άμυνα λειτουργεί καλά, μπορεί να κρατήσει τους φιλοξενούμενους χαμηλά και να έρθει έστω και στην λεπτομέρεια η νίκη.

Stoiximan Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ (21:15): Οι αποχωρήσεις των Έξουμ, Μαντάρ και Λεσόρ, οι οποίοι αντικαταστάθηκαν από Ντοζίερ, Καμίνσκι, Πονίτκα και Γιάραμαζ, την έχουν μπερδέψει. Θα ήταν αφύσικο τόσο νωρίς στην σεζόν να παίζει το μπάσκετ που έπαιζε πέρυσι. Ο απολογισμός είναι δύο ήττες από Μακάμπι (εκτός) και Μπαρτσλεόνα (εντός) ενώ νίκησε την Βιλερμπάν στην Γαλλία. Η επικείμενη προσθήκη του Τέρενς Ρος θα την βοηθήσει λογικά στο σκοράρισμα. Όμως απόψε έχει δύσκολο έργο. Με μέσο όρο στην άμυνα 83,3 πόντους ανά παιχνίδι, ο Ολυμπιακός θα της δημιουργήσει λογικά πρόβλημα. Παράλληλα, απέναντι στους καλούς στα μετόπισθεν «ερυθρόλευκους» (σ.σ. δέχονται 73,3π. μ.ό.), είναι δύσκολο να πλησιάσει τον επιθετικό της μέσο όρο. Έχει καταφέρει 84 ανά παιχνίδι μέχρι ώρας, όμως ο τρόπος που αγωνίζονται οι δύο ομάδες ευνοούν τις under καταστάσεις.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΙΛΑΝΟ (21:45): Η Ρεάλ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η ομάδα του Ματέο… σκορπά τον τρόμο μέχρι στιγμής μέσα στη σεζόν, αφού είναι αήττητη. Μετρά 10 νίκες σε 10 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, αφού κανείς δεν μπορεί να την απειλήσει σε αυτό το σημείο της σεζόν. Δυσκολεύτηκε κόντρα στη Μπασκόνια στην πρεμιέρα της Euroleague, αλλά κατάφερε να φύγει με μεγάλο διπλό με 77-79. Έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Εφές, αφού την διέλυσε με 103-80 μέσα στην Τουρκία. Κάνει φοβερά πράγματα μέσα στη σεζόν στον επιθετικό τομέα και ήδη έχει μοιράσει τρεις 100άρες. Η επιστροφή του Καμπάτσο στην ομάδα έχει ευεργετικά αποτελέσματα, τα οποία φαίνονται στο παρκέ σε Euroleague και Ισπανία. ;Άνετα νίκησε και τη Ζαλγκίρις.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΙΛΑΝΟ (21:45): Η Αρμάνι χαρακτηρίζεται από αστάθεια μέχρι τώρα στη σεζόν, αφού δεν έχει καταφέρει να χτίσει σερί νικών. Έχει παίξει 6 ματς σε όλες τις διοργανώσεις μέσα στη σεζόν και μετρά 3 ήττες και 3 νίκες. Δυσκολεύεται πολύ εκτός έδρας, καθώς ηττήθηκε τόσο από τη Φενέρ για τη Euroleague, όσο και στη Νάπολι για το ιταλικό πρωτάθλημα. Δεν είναι και η καλύτερη δυνατή στιγμή για να αντιμετωπίζει την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης, τη Ρεάλ και ειδικά στη Μαδρίτη. Η Αρμάνι αντιμετωπίζει δυσκολίες στον επιθετικό τομέα σε αρκετά ματς και αυτό θα πρέπει να αλλάξει κόντρα στους Μαδριλένους. Ο Μεσίνα πρέπει να βγάλει… λαγούς από το καπέλο του για να κοντράρει τη Ρεάλ. Πήρε ψυχολογία από τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ