Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης: Η έκπληξη που ετοιμάζει ο Αντσελότι στο ματς με τη Σεβίλλη
Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης: Η έκπληξη που ετοιμάζει ο Αντσελότι στο ματς με τη Σεβίλλη

Ο Κάρλο Αντσελότι ετοιμάζει μια ευχάριστη έκπληξη στους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης.

20.10.2023 | 13:17

Τα κεφάλια μέσα! Οι διεθνείς επέστρεψαν και η Ρεάλ Μαδρίτης από το πρωί της Τετάρτης ετοιμάζεται για το σπουδαίο παιχνίδι του Σαββάτου. Η «Βασίλισσα» της Ευρώπης αύριο το απόγευμα κοντράρεται με την πάντα επικίνδυνη Σεβίλλη στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος. Μπορεί η ομάδα από την Ανδαλουσία να μην έχει ξεκινήσει καλά στη σεζόν όντας στη 14η θέση της βαθμολογίας, όμως μπορεί αναπάσα στιγμή να κάνει τη ζημιά στην πρωτοπόρο της La Liga.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι θέλει να δει την ομάδα του να πανηγυρίζει άλλη μια σημαντική νίκη. Ένα «τρίποντο» που θα διατηρήσει τη Ρεάλ στη κορυφή μία εβδομάδα πριν από το πρώτο φετινό clasico κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Ο Ιταλός τεχνικός δίνει… γκάζια στους ποδοσφαιριστές του. Θέλει άπαντες να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για τα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν.

Διάβασε επίσης: Το ποσό με το οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης θα «αγγίξει» τον Άλβαρεζ

Ετοιμάζει έκπληξη με Γκιουλέρ ο Αντσελότι

Στη Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να βλέπουν εδώ και μερικές ημέρες έναν ακόμη ποδοσφαιριστή του ρόστερ τους να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και δειλά δειλά να χτυπάει τη πόρτα της ενδεκάδας για το αυριανό παιχνίδι. Μιλάμε φυσικά για τον νεαρό μεσοεπιθετικό, Αρντά Γκιουλέρ. Ο Τούρκος χαφ εμφανίζεται έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της.

Το ρεπορτάζ της DIARIOAS αναφέρει πως ο Γκιουλέρ σήμερα βρέθηκε κανονικά στην προπόνηση παίζοντας μάλιστα στο οικογενειακό διπλό με τη βασική ενδεκάδα. Ίσως αύριο κόντρα στη Σεβίλλη ο Κάρλο Αντσελότι σκεφτεί να ρίξει τον Τούρκο άσσο. Είτε να τον βάλει βασικό είτε να του δώσει λεπτά συμμετοχής φέρνοντας τον στο παιχνίδι από τον πάγκο. Θυμίζουμε πως λόγω τραυματισμού από τις αρχές Αυγούστου ο Αρντά Γκιουλέρ είχε τεθεί εκτός μάχης!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version