ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι
Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 20/10)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 20/10)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (20:30): Μετά από τέσσερα ματς δίχως νίκη, η Λαμία επέστρεψε στα τρίποντα καθώς επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού. Παρά το γεγονός πως ολοκλήρωσε το ματς με μόλις 39% κατοχή μπάλας και τις μισές τελικές (7-13) από την ομάδα του Αγρινίου. Ο Καρλίτος σκόραρε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 7', η άμυνα ωστόσο ήταν αυτή που «κλείδωσε» το αποτέλεσμα διατηρώντας το μηδέν στα μετόπισθεν. Ισόβαθμη με τον έκτο Πανσερραϊκό η Λαμία, εντούτοις είναι υπερβολική οποιαδήποτε κουβέντα για τα playoffs. Δείχνει πάντως ικανή να πετύχει την παραμονή της δίχως να ανησυχήσει ιδιαίτερα. Στο διάστημα της διακοπής έδωσε φιλική αναμέτρηση με την Κηφισιά. Βρήκε προβάδισμα με τον Ακούνια (19'), «έφαγε» την ανατροπή (38', 42') ωστόσο ισοφάρισε για το τελικό 2-2 με τον Μαρτίνες στο 81'.

Stoiximan Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (20:30): Προβληματική η εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι τη διακοπή. Πανηγύρισε στο 3-0 επί της Κηφισιάς στο πρώτο του επίσημο ματς, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ακολούθησαν έξι ματς πρωταθλήματος δίχως νίκη, με απολογισμό δύο ισοπαλίες και τεσσερις ήττες. Γνώρισε ήττα και στο Κύπελλο, με σκορ 1-2 στους Ζωσιμάδες από τον Βόλο. Ο Εραμούσπε στο 87' απάντησε κατά το ήμισυ στα δύο γκολ του Γκαρσία (33', 35'), ωστόσο δεν βρήκε τέρμα ισοφάρισης. Με μόλις πέντε βαθμούς είναι στην 11η θέση της Stoiximan Super League. Σκληρή ομάδα, βρίσκει λύσεις μπροστά, ωστόσο είναι ευάλωτη ανασταλτικά. Στόχος η παραμονή και θα χρειαστεί προσπάθεια για να τα καταφέρει.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ (21:30): Η Ντόρτμουντ θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή με τη συγκομιδή που έχει ως τώρα. Το έχω ξαναγράψει, δεν ενθουσιάζει με την εικόνα της, δεν έχει αποδώσει ως τώρα σύμφωνα με αυτό που μπορεί. Παρ’ όλα αυτά, έχει μόλις μία ήττα ως τώρα σε όλες τις διοργανώσεις, αυτήν με 2-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν όπου έκανε λίγα πράγματα. Λίγα πράγματα κάνει γενικά και στη Bundesliga, ανεξάρτητα με το ότι κάποια αποτελέσματα της έχουν «κάτσει». Έρχεται από τη νίκη στο ντέρμπι με την Ουνιόν Βερολίνου (4-2), αλλά δεν κέρδισε και τόσο άνετα όσο δείχνει το σκορ. Άνοιξε το σκορ στο 7 με τον Φούλκρουγκ και είδε την αντίπαλό της να της γυρίζει το ματς με Γκόσενς στο 9’ (τυχερό γκολ) και Μπονούτσι στο 31’ (πέναλτι). Στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε, ανέβασε στροφές και παρά το ότι δεν έκανε κάτι εντυπωσιακό, το γύρισε. Η γκολάρα του Σλότερμπεκ στο 49’ θα αναφέρεται για χρόνια και αν την είχε βάλει παίκτης τοπ κλάσης τότε σίγουρα θα το είχε δει περισσότερος κόσμος. Ο Μπραντ στο 54’ έκανε το 3-2 και ο Ριέρσον στο 71’ (δεν πανηγύρισε, μιας και είχε παίξει προηγουμένως στην Ουνιόν) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, το… αστείο της υπόθεσης είναι πως αν και δεν είναι στο γνωστό επίπεδό της, έχει κάνει δύο μεγάλες «γκέλες», το 1-1 εκτός με την Μπόχουμ, το 2-2 εντός με τη Χάιντενχαϊμ (από 2-0). Κάτι που σημαίνει πως αν τις είχε αποφύγει, θα ήταν μόνη πρώτη. «Δεν θέλω να θυμάμαι τι συνέβη πέρσι με τη Βέρντερ Βρέμης», είπε ο Τέρζιτς, κάνοντας αναφορά στο μεγάλο διπλό της Βέρντερ με 3-2 και ενώ έχανε 2-0 στο 89’! Παρ’ όλα αυτά, η Ντόρτμουντ έχει πολύ καλή παράδοση. Συνολικά απέναντι στους «πράσινους» μετράει 47 νίκες και στην ιστορία της Bundesliga μόνο απέναντι σε μία ομάδα (Άιντραχτ Φρανκφούρτης) έχει περισσότερες (49)! Δίνονται εκτός οι Μουκοκό (επιθετικός), Μενιέ (δεξί μπακ), Ντούρανβιλ (εξτρέμ) και Μόρεϊ (δεξί μπακ).

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ (21:30): Η Βέρντερ Βρέμης δεν πείθει ως τώρα με τη συνολική της παρουσία στο πρωτάθλημα. Έχει, βέβαια, δύο νίκες ως τώρα, αλλά δεν είναι καλός ο απολογισμός των 6 βαθμών σε 7 αγωνιστικές στη Bundesliga. Και το πράγμα γίνεται όλο και χειρότερο, αν αναλογιστεί κανείς, πέρα από το πόσο εύκολα δέχεται γκολ, και ότι έχει χάσει και τα δύο ματς με τις νεοφώτιστες ομάδες. Συγκεκριμένα, δέχτηκε 4 γκολ τόσο απέναντι στη Χάιντενχαϊμ (4-2), όσο και από την Ντάρμσταντ (4-2) Επίσης, οι δύο νίκες της, οι μοναδικές ως τώρα, είναι στο γήπεδό της, το 4-0 με τη Μάιντς (2/9) και το 2-1 με την Κολωνία (23/9). Μάλιστα, διαθέτει μία από τις χειρότερες αμυντικές επιδόσεις της κατηγορίας με 17 τέρματα παθητικό. Μόνο Ντάρμσταντ, Μπόχουμ, Μάιντς έχουν δεχθεί περισσότερα (19). Επίσης, η μοναδική φορά που κράτησε το μηδέν στην άμυνα είναι το προαναφερθέν ματς με τη Μάιντς.

Μπροστά, συνήθως βρίσκει τον τρόπο, έχοντας πετύχει γκολ στα 5 από τα 7 παιχνίδια της, αλλά το πρόβλημα στην άμυνα είναι σοβαρό και χρίζει άμεσης βελτίωσης. Πλήγμα με τον (βασικό τερματοφύλακα) Γίρι Παβλένκλα χτύπησε με την Τσεχία και τέθηκε εκτός. Δεν δείχνει σοβαρό, αλλά δεν θα παίξει με την Ντόρτμουντ, το επιβεβαίωσε και ο Όλε Βέρνερ, κόουτς της ομάδας. Δεδομένα εκτός και οι Κεϊτά (μέσος), Πίεπερ (κεντρικός αμυντικός), Σταρκ (κεντρικός αμυντικός). Αντίθετα, Ραπ, Νίνμαχ και Γκρος επέστρεψαν στις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα και είναι διαθέσιμοι.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ