Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αξιέπαινη καινοτομία της Παρί που βοηθά τους ΑΜΕΑ φίλους της!
Παρί Σεν Ζερμέν

Αξιέπαινη καινοτομία της Παρί που βοηθά τους ΑΜΕΑ φίλους της!

Σπουδαία κίνηση της Παρί Σεν Ζερμέν να κάνει ευκολότερο το έργο των φίλων της που αντιμετωπίζουν αναπηρικά προβλήματα.

22.10.2023 | 23:00

Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε την πρωτοβουλία να κάνει κάπως πιο εύκολη τη ζωή των ΑΜΕΑ φίλων της. Να επιφέρει ισορροπίες όπως πρέπει να συμβαίνει ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση στο γήπεδο χωρίς δυσκολίες στα διαδικαστικά με τα εισιτήρια. Η πρωταθλήτρια Γαλλίας έγινε η πρώτη ομάδα στη Ligue 1 που δημιούργησε ένα σύστημα εξυπηρέτησης πελατών για τους υποστηρικτές της με αναπηρίες.

Ορισμένες μεταφραστικές λύσεις έχουν τεθεί σε εφαρμογή για την επικοινωνία με έναν διαχειριστή πελατών, όπως μεταφράσεις στη νοηματική γλώσσα ή γραπτή μεταγραφή σχετικά με το τι αναφέρουν οι διαχειριστές πελατών. Για να γίνει αυτό δυνατό, η Παρί συνεργάζεται με τη γαλλική εταιρεία «Rogervoice», η οποία μοιράζεται μια καινοτόμο και προσβάσιμη λύση τηλεφωνικής βοήθειας για κωφούς και άτομα με προβλήματα ακοής.

To σύστημα αυτό κάλλιστα θα μπορούσε να θεσπιστεί από οποιαδήποτε ομάδα η οποία φυσικά έχει τη διάθεση και την τεχνογνωσία. Ασφαλώς και πρόκειται για μια σημαντικότατη κίνηση από πλευράς Παριζιάνων η οποία θα πρέπει να παραδειγματίσει και τις υπόλοιπες ομάδες του Σαμπιονά κι όχι μόνο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version