ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ «έκλεψε» το τρίποντο με το μαγικό γκολ του Νταλότ! (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δυσκολεύτηκε απέναντι στην Σέφιλντ αλλά με το τρομερό γκολ του Νταλότ κατάφερε τελικά να φύγει με τους τρεις βαθμούς.

Η Γιουνάιτεντ «έκλεψε» το τρίποντο με το μαγικό γκολ του Νταλότ! (vid)

Η Σέφιλντ φιλοξένησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πρώτη αγωνιστική μετά τους αγώνες των Εθνικών. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» προηγήθηκαν με τον ΜακΤόμινεϊ αλλά ο ίδιος λίγα λεπτά μετά έκανε πέναλτι και ο ΜακΜπέρνι ευστόχησε, διαμορφώνοντας το 1-1 του ημιχρόνου. Τελικά, η Γιουνάιτεντ πήρε την νίκη, με τον Νταλότ να πετυχαίνει το γκολ… της ζωής του στο 76ο λεπτό.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απείλησε για πρώτη φορά στο 16ο λεπτό, με τον Άντονι να δοκιμάζει από μακριά το πόδι του, όμως η μπάλα κατέληξε πάνω στον Φόντεριγχαμ. Mόλις ένα λεπτό μετά, ο Βραζιλιάνος σούτερα ξανά μετά από λάθος της άμυνας, αλλά η μπάλα πέρασε πολύ άουτ.

Στο 24′ ο Ονάνα έδιωξε το δυνατό σουτ του Άρτσερ και τέσσερα λεπτά μετά άνοιξε το σκορ. Στο 28ο λεπτό, ο ΜακΤόμινεϊ πλάσαρε μέσα από την περιοχή, μετά από μία μέτρια σέντρα και κεφαλιά που πήρε ο ίδιος στρώνοντας την μπάλα στον εαυτό του. Γιουνάιτεντ

H Γιουνάιτεντ το έφαγε ξανά με το που το έβαλε

Όμως, το προβάδισμα των «Κόκκινων Διαβόλων» δεν κράτησε για πολύ. Στο 31′ ο ΜακΤόμινεϊ έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο ΜακΜπέρνι κέρδισε τον Ονάνα από την άσπρη βούλα για το 1-1.

Στο 38ο λεπτό η Γιουνάιτεντ παραλίγο να πάρει ξανά το προβάδισμα στο σκορ. Ο Άντονι σέντραρε από δεξιά και ο Ράσφορντ έκανε παράλληλο γύρισμα. Ο Χόιλουντ έκανε τάκλιν για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, όμως δεν κατάφερε να την βρει. Τα τελευταία λεπτά είχαν και αυτά δράση. Στο 42′ ο Ονάνα έκανε μία μεγάλη επέμβαση σε πλάγιο τετ-α-τετ και στο 44′ το απευθείας φάουλ του Μπρούνο Φερνάντες κατέληξε στο δοκάρι. Η τελευταία ευκαιρία του ημιχρόνου ήρθε στο 45+3′, με τον Χόιλουντ να χάνει τετ-α-τετ που βγήκε μετά από κόντρα σε ένα σουτ εκτός περιοχής.

Στην επανάληψη, η πρώτη σημαντική ευκαιρία ήρθε στο 57′, με τον Ράσφορντ να σουτάρει από πλαϊνή θέση και την μπάλα να περνάει λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι. Στι 66ο λεπτό ο Άμραμπατ δοκίμασε από μακριά το πόδι του και η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην συνέχεια το σουτ του Φερνάντες πέρασε λίγο δίπλα από την εστία.

Διαβάστε επίσης: Έφυγε από την ζωή ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον – Θλίψη στο ποδόφαιρο…

Στο 76′ ο Νταλότ έκανε ένα εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής και έστειλε την μπάλα στο… παραθυράκι, δίνοντας ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του (2-1). Στο 87′ ο Γκαρνάτσο σούταρε και αυτός έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Mέχρι την λήξη του αγώνα δεν άλλαξε κάτι, με την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ να παίρνει τελικά την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ