ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Κυριακή 22/10)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Κυριακή 22/10)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:30): Εξαιρετικό το ξεκίνημα των Πειραιωτών στη Stoiximan Super League, καθώς μετρούν 6Ν-1Ι-0Η και γκολ 22-2. Αριθμοί που επιτρέπουν στον Ολυμπιακό να οδηγεί την κούρσα της κορυφής. Η μοναδική απώλεια ήρθε στο εκτός έδρας έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ (1-1) και ακολούθησαν τρεις σερί νίκες με γκολ 11-1. Είναι νωρίς ακόμη στη σεζόν, εντούτοις οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν αποφασισμένοι για τον τίτλο. Το πρόγραμμα πάντως ζορίζει αρκετά στη συνέχεια, ωστόσο ο Μαρτίνεθ έχει πολλές λύσεις με ποιότητα στο βάθος του ρόστερ. «Μελανό» σημείο για την ώρα ωστόσο η εικόνα στο Europa League, όπου οι «ερυθρόλευκοι» δεν εμπνέουν σιγουριά. Ανασταλτικά κυρίως, όπως στο 2-2 με την Μπάτσκα Τόπολα. Αμφίβολος ο Φρέιρε, Ρέτσος – Ντόι πιθανότατα το δίδυμο στόπερ. Δοκίμασε σχήμα και με τρεις χαφ ο Μαρτίνεθ, δύσκολα ωστόσο θα το προτιμήσει από το ξεκίνημα.

Stoiximan Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:30): Ο Παναθηναϊκός δεδομένα θα επιχειρήσει ό,τι δεν κατάφερε στο φινάλε της περσινής σεζόν. Να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή μετά από 13 χρόνια. Σαφώς πιο επιθετικός φέτος, δεν στηρίζει το παιχνίδι του αποκλειστικά στο… μηδέν της άμυνας. Τα 21 γκολ ενεργητικό -ένα μόλις λιγότερο από τον Ολυμπιακό- είναι ενδεικτικό των προθέσεων του. Με ρεκόρ 5Ν-1Ι-1Η καθώς και γκολ 21-5 μετά το 5-0 επί του Ατρομήτου, ο Παναθηναϊκός είναι σε απόσταση μόλις μιας νίκης από την κορυφή. Θετικό το πρόσημο στο Europa League, καθώς μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές των ομίλων οδηγεί την κούρσα στο Group F. Περισσότερες οι επιλογές για τον Γιοβάνοβιτς φέτος, βλέπει τον πάγκο του και βρίσκει λύσεις. Έστω κι αν ο… περονόσπορος στους στόπερ δημιουργεί μια ανησυχία διαχείρισης στα συνεχόμενα ματς. Δεν αλλάζει το 4-3-3 ο Σέρβος τεχνικός, φανέλα βασικού για Αράο και Φιλένα.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΙΛΑΝ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (21:45): Από τη θέση του οδηγού, όντας για πρώτη φορά φέτος μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, θα παραταχθεί στο ντέρμπι η Μίλαν. Οι «ροσονέρι» εκμεταλλεύτηκαν τη γκέλα της συμπολίτισσας Ίντερ και με το διπλό που πήραν στη Γένοβα στο επεισοδιακό τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή, έμειναν μόνοι πρώτοι. «Χρυσός» σκόρερ ήταν ο Πούλισικ στο 87’, σε ένα ματς, όπου αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Μενιάν και αναγκάστηκε να φορέσει τα γάντια του ο Ζιρού στα τελευταία λεπτά. Μάλιστα, ο Γάλλος επιθετικός έκανε και μια σωτήρια έξοδο στο φινάλε, κρατώντας το σκορ για την ομάδα του. Ο Στέφανο Πιόλι είναι αήττητος στα τελευταία πέντε παιχνίδια (3-2-0) με αντίπαλο τη Γιουβέντους (ο τελευταίος που το έκανε ήταν ο Φάμπιο Καπέλο το 1993) και αν φτάσει τα έξι, θα γράψει ιστορία. Στα… πρακτικά, ο Ιταλός προπονητής είναι αναγκασμένος να χρίσει βασικό στα γκολπόστ τον 40χρονο Μιράντε, καθώς, πλην του Μενιάν, δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον αναπληρωματικό Σπορτιέλο λόγω τραυματισμού. Τιμωρημένος είναι επίσης ο Ερναντές (αρ. μπακ), ενώ στο ιατρικό δελτίο βρίσκονται τα ονόματα των Μπενασέρ (μέσος), Καλντάρα (αμυντικός), Λόφτους-Τσικ (μέσος) και Τσουκουέζε (χαφ). Την Τετάρτη (25/10) αντιμετωπίζει στο Παρίσι την Παρί Σεν Ζερμέν για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΙΛΑΝ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (21:45): Τα είχε… χύμα η Γιουβέντους, της ήρθαν και τσουβαλάτα! Το τελευταίο «χτύπημα» ήρθε από την είδηση για τον Νικολό Φατζόλι, ο οποίος τιμωρήθηκε με 7άμηνο αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα λόγω της συμμετοχής του στα παράνομα στοιχήματα. Συνολικά είναι 12 μήνες, αλλά οι άλλοι 5 θα είναι για το πρόγραμμα απεξάρτησης από τον τζόγο, το οποίο θα ακολουθήσει. Η διοίκηση της «Γηραιάς Κυρίας» εξέφρασε τη στήριξή της στον ποδοσφαιριστή και πως από την πλευρά της θα βοηθήσει, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα και να επιστρέψει «υγιής» στις υποχρεώσεις της ομάδας. Στο αγωνιστικό, γιατί υπάρχει και τέτοιο, οι «μπιανκονέρι» προέρχονται από τη νίκη με 2-0 επί της Τορίνο στο ντέρμπι της πόλης. Γκάτι (47’) και Μίλικ (62’) «υπέγραψαν» τη νίκη χαρακτήρα, καθώς τα προβλήματα ήταν πολλά. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αντιμετωπίζει την πρώτη ομάδα του με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής το 2011 και ξέρει ότι με νίκη θα
μειώσει ακόμη περισσότερο την απόσταση από την κορυφή. Μεγάλη επιστροφή αυτή του Βλάχοβιτς (φορ), ο οποίος αποθεραπεύτηκε, ενώ και ο Κιέζα (επιθετικός) επέστρεψε στις προπονήσεις και είναι πιθανό να βρίσκεται στον πάγκο. Νοκ άουτ οι Ντε Σίλιο (μπακ), Ντανίλο (δ. μπακ), Σάντρο (αρ. μπακ), συν τους Πογκμπά (μέσος) λόγω ντόπινγκ και Φατζόλι (μέσος) λόγω τιμωρίας για παράνομο στοιχηματισμό.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ