ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κανείς δε θέλει να αναλάβει την Μπάγερν – Τα τρία «άκυρα» και οι πιθανότητες του Τούχελ
Ξέκοψε κάθε συζήτηση ο Ζανέτι: «Η Ίντερ ανανεώνει τα συμβόλαια των Λαουτάρο – Μπαρέλα»
Τα δύο μεγαθήρια που «χρυσώνουν» την Μπαρτσελόνα για Αραούχο
«Κόκκαλο» ο Τζέιμι Κάραχερ από τις μπύρες στα πανηγύρια της Ντόρτμουντ (vid)
H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι
Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 24/10)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 24/10)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΡΑΓΚΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00): Έχει βρει ρυθμό η Μπράγκα και θυμίζει τον τελευταίο μήνα την ομάδα που κατάφερε τα τελευταία χρόνια να κάνει step up, να ανεβάσει το πρεστίζ της, να θέσει πιο ψηλά τους στόχους της. Πέντε συνεχόμενες νίκες μετράνε οι Πορτογάλοι σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League. Με τέσσερα γκολ σε Μποαβίστα και Εστρέλα, τρία στην Ουνιόν, δύο σε Ρίο Άβε και Ρεμπορντόσα. Έκανε απίθανη ανατροπή στο Βερολίνο στο ματς της δεύτερη αγωνιστικής των ομίλων. Της στράβωσε για τα καλά σε εφτά λεπτά, όταν ο Μπέκερ στο 30' και στο 37' σημείωσε δύο γκολ βάζοντας την Ουνιόν με 2-0 μπροστά στο σκορ, αλλά είχε αντίδραση. Ο Νιακατέ μείωσε πριν το ημίχρονο σε 2-1, με τον Μπρούμα να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 51'. Το ματς πήρε άγρια ομορφιά και στο 94' η Μπράγκα ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή με τον Κάστρο να σκοράρει για το τελικό 3-2. Πάει με ψυχολογία και ξεκούραστη (δεν είχε πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο) στο ματς με τη Ρεάλ και με θετικό αποτέλεσμα θα κάνει σημαντικό βήμα. Εκτός ο Βίκτορ Γκόμεζ.

Stoiximan Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΡΑΓΚΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00): Ισοπαλία 1-1 στο ματς με τη Σεβίλλη εκτός έδρας για τη Ρεάλ το Σάββατο για το πρωτάθλημα, ένα αποτέλεσμα που έδωσε το δικαίωμα στη μεγάλη έκπληξη της La Liga, τη Χιρόνα, να την πιάσει στην κορυφή και στην Μπαρτσελόνα να μειώσει στον έναν βαθμό. Νευρικό το ματς, βρέθηκε πίσω στο σκορ με αυτογκόλ του Αλάμπα στο 74', ισοφάρισε γρήγορα στο 78΄με τον Καρβαχάλ. Δύο στα δύο για τη Ρεάλ στον όμιλο, θέλει να πάρει άλλη μία νίκη αυτή τη φορά απέναντι στην Μπράγκα και να… καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση. Αήττητη τον τελευταίο μήνα με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, τελευταία της ήττα απέναντι στην Ατλέτικο στο Μετροπολιτάνο. Τα γνωστά προβλήματα των Κουρτουά, Μιλιτάο και Γκιουλέρ παραμένουν, εκτός ο τιμωρημένος Νάτσο, νέο πρόβλημα αυτό του Ντάνι Θεμπάγιος.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΒΙΛΛΗ – ΑΡΣΕΝΑΛ (22:00): Η νέα εποχή του Ντιέγκο Αλόνσο άρχισε στη Σεβίλλη και τα πρώτα δείγματα φαίνονται ενθαρρυντικά, τουλάχιστον ως προς την αλλαγή της ψυχολογίας. Ο Ουρουγουανός προπονητής είχε μία από τις πιο δύσκολες πρεμιέρες στην ευρωπαϊκή του θητεία, καθώς αντιμετώπισε εντός έδρας τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είχε πολύ δύσκολο ξεκίνημα, αφού η Ρεάλ άρχισε πολύ πιεστικά, ωστόσο στη συνέχεια ισορρόπησε. Μάλιστα, κατάφερε να προηγηθεί στο 74’ με το αυτογκόλ του Αλάμπα, όμως εκεί δεν είχε σωστή αντίδραση. Μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα, οι Μαδριλένοι ισοφάρισαν με το τέρμα του Καρβαχάλ στο 78’. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος και έτσι οι Ανδαλουσιανοί έμειναν για τρίτο σερί ματς στην ισοπαλία. Τελευταία της νίκη ήταν στις 26 Σεπτεμβρίου κόντρα στην Αλμερία με 5-1.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΒΙΛΛΗ – ΑΡΣΕΝΑΛ (22:00): Ισοπαλία σαν νίκη για την Άρσεναλ, στο ντέρμπι του Λονδίνου με αντίπαλο την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Μπήκε σαν… σκουριασμένη στην αναμέτρηση και οι «μπλε» έδειξαν να το θέλουν το ματς πολύ περισσότερο. Μόλις στο 15’ με πέναλτι του Πάλμερ άνοιξε το σκορ η Τσέλσι, η οποία μάλιστα διπλασίασε τα τέρματά της στο 48’ με το μάλλον τυχερό γκολ του Μούντρικ, που πιθανότατα πήγαινε για σέντρα και τελικά την έστειλε στα δίχτυα. Παρά την απογοήτευση και το γεγονός ότι βρέθηκε στο… καναβάτσο, βρήκε απάντηση και αρχικά μείωσε στο 77’ με τον Ράις και έφτασε στην ισοφάριση στο 84’ με τον Τροσάρ. Έτσι, λοιπόν, ένας ανέλπιστος -όπως εξελίχθηκε το ματς- βαθμός είναι απόλυτα καλοδεχούμενος. Οι «κανονιέρηδες» στο Champions League έχουν μία νίκη και προέρχονται από ήττα στην έδρα της Λανς.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ