ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Ο Jesus έκανε το νερό… κρασί δεν θα έφερνε το «διπλό»; (vids)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκάμπριελ Ζεσούς (1 γκολ και 1 ασίστ) η Άρσεναλ επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-1 της Σεβίλλης.

Ο Jesus έκανε το νερό… κρασί δεν θα έφερνε το «διπλό»; (vids)

Ο Γκάμπριελ Ζεσούς δεν είναι από αυτούς τους παίκτες που θα βάλουν το ένα γκολ, πίσω από το άλλο. Ωστόσο, ανήκει στην κατηγορία εκείνων που μπορούν να αλλάξουν τις ισορροπίες με μία προσωπική ενέργεια. Κάτι που έδειξε μεγαλοπρεπώς στο εκτός έδρας ματς της Άρσεναλ κόντρα στη Σεβίλλη στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Οι Λονδρέζοι επικράτησαν με σκορ 2-1 με τον Λατίνο επιθετικό να κάνει πράγματα και θαύματα, αφού έδωσε ασίστ μισό γκολ στον Μαρτινέλι, ενώ σημείωσε και ένα φανταστικό τέρμα. Γι’ αυτό άλλωστε και οι φίλοι της Άρσεναλ φωνάζουν για εκείνον: “They say he walks on water, And turns it into wine, Oh I believe in Jesus, The Arsenal number nine.”

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Τόσο η Σεβίλλη, όσο και η Άρσεναλ από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έδειξαν ότι είχαν σκοπό να δώσουν περισσότερο βάρος στην τακτική και στο πως θα κρατήσουν τον ρυθμό του αγώνα σε χαμηλό τέμπο, παρά το πως θα βγουν μπροστά με αξιώσεις. Έτσι, τα λεπτά περνούσαν χωρίς κάτι σημαντικό.

Οι Λονδρέζοι με κοντινές πάσες προσπαθούσαν να βρουν, κυρίως από τα πλάγια, χώρο και χρόνο να φτάσουν μπροστά από την αντίπαλη εστία. Κάτι που όμως δεν ήταν εύκολο, αφού οι παίκτες της Σεβίλλης έβγαιναν νικητές στις περισσότερες μονομαχίες. Ωστόσο, όλα άλλαξαν λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν κόρνερ, όμως, η άμυνα της Άρσεναλ έβγαλε από τα καρέ της όπως- όπως με την μπάλα να «κολλάει» στα πόδια του Ζεσούς. Ο Βραζιλιάνος στράικερ με μία απίθανη ενέργεια άδειασε δύο αντιπάλους του και έδωσε στον Μαρτινέλι, ο οποίος έτρεξε το μισό γήπεδο, πέρασε τον κίπερ της Σεβίλλης και από κοντά έκανε το 1-0 για τους Άγγλους.

Όπως έκλεισε το πρώτο ημίχρονο έτσι άρχισε το δεύτερο για τους φιλοξενούμενους: δηλαδή με γκολ που ήρθε από τα πόδια του Ζεσούς. Ο Βραζιλιάνος στο 53′  έκανε το 2-0 μετά από πολύ ωραία ατομική ενέργεια από τα αριστερά και υπέροχο σουτ. Παρόλα αυτά η απάντηση της Σεβίλλης ήταν άμεση όταν μετά από κόρνερ στα δεξιά ο Γκουντέλ πήρε κεφαλιά ανάμεσα από τον Γουάιτ και τον Ζεσούς, νικώντας τον Ράγια για το 2-1.

Η Σεβίλλη ανέβηκε ακόμη περισσότερο με τις γραμμές της να πιέζουν σε όλα τα πλάτη και τα μήκη του γηπέδου τους ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ που δεν μπορούσαν να κρατήσουν εύκολα την μπάλα στα πόδια τους. Ωστόσο, παρά τα λάθη τους μέχρι εκείνη την ώρα δεν το είχαν πληρώσει με τον Ράις να δίνει πολύτιμες βοήθειες σε άμυνα και επίθεση.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι γηπεδούχοι πίεσαν δίχως… αύριο. Κυρίως με βαθιές μπαλιές με τους Λονδρέζους να μην μπορούν να κρατήσουν καθόλου μπάλα και τις αλλαγές του Αρτέτα (Ενκέτια, Τροσάρ, Χάβερτς) να μην δίνουν κάτι παραπάνω στο παιχνίδι της ομάδας τους. Μάλιστα, οι Σεβιγιάνοι αν ήταν λίγο πιο τυχεροί ή εύστοχοι θα μπορούσαν να κάνουν το 2-2 είτε με την κεφαλιά του Ράκιτιτς στο 86′, είτε με το λάθος διώξιμο της μπάλας από τον Ράγια στις καθυστερήσεις.

Αυτό δεν έγινε και έτσι η Άρσεναλ πήρε ένα σημαντικό και αγχωτικό «διπλό».










Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ