ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σέζαρ Λουίς Μενότι
Ρόμα – Γιουβέντους: Όλα μοιρασμένα στο «Ολίμπικο», κοιτάζουν πίσω τους οι Ρωμαίοι (vid)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ του Πέλκα από τα 30 μέτρα «χτύπησε» τον Γιαννιώτη! (vid)
Τεράστια νίκη η Άλκμααρ με «clutch» Παυλίδη και όνειρα για Champions League! (vid)
Λάρισα… εμπιστευτικό με Χρήστο Παπαδόπουλο να «οργώνει» την Ιταλία (vid)
Από την Premier League στον Παναθηναϊκό: Έκλεισε Μπάλντοκ το «τριφύλλι»!
«Τορπίλισε» τη Βιγιαρεάλ ο εορτάζων Δουβίκας και έσωσε τη Θέλτα! (vid)
Έδωσε δικαιώματα η Μίλαν, ατσαλάκωτη η Τζένοα στο «Σαν Σίρο» με ντεμπούτο Παπαδόπουλου (vid)
Ξέφρενο πάρτι στη Φρανκφούρτη η Λεβερκούζεν εν τη απουσία του Τσάμπι Αλόνσο! (vid)
Η Λίβερπουλ καθάρισε σαν (πασχαλινό) αυγό την Τότεναμ! (vid)
Σώζει τα προσχήματα η Τότεναμ στο «Άνφιλντ» με Σον και Ριτσάρλισον (vid)
Μαγική ΓΚΟΛΑΡΑ από τον Έλιοτ και 4-0 η Λίβερπουλ! (vid)
Τέλος η ατυχία και η αστοχία για τον Σαλάχ: Σκόραρε κόντρα στην Τότεναμ! (vid)
Μαγική προσπάθεια από Σαλάχ: Το δοκάρι του στέρησε το γκολ της σεζόν! (vid)
Κιν εναντίον Χάαλαντ «Σαν κακομαθημένο παιδί κάνει…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Το πάλεψε η ΑΕΚ αλλά… έπεσε στην Μασσαλία! (vids)

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από την Μαρσέιγ με 3-1 και σίγουρα θα θέλει να παρουσιαστεί καλύτερη στην δεύτερη αναμέτρηση κόντρα στους Γάλλους.

Το πάλεψε η ΑΕΚ αλλά… έπεσε στην Μασσαλία! (vids)

Η Μαρσέιγ ήταν καλύτερη κόντρα στην ΑΕΚ, πίεσε από τα πρώτα λεπτά και τελικά κατάφερε να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Έτσι, βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου με 5 βαθμούς, ενώ ακολουθεί η ΑΕΚ με 4 πόντους.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Μαρσέιγ ξεκίνησε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, απειλόντας από νωρίς την ΑΕΚ. Στο 4ο λεπτό ο Βίντα απομάκρυνε ένα κόρνερ, ενώ ένα λεπτό μετά, ο Στάνκοβιτς έκανε μία τεράστια επέμβαση, αλλά υπήρχε τελικά οφσάιντ.




Ο «Δικέφαλος» απείλησε για πρώτη φορά στο 6′, με τον Πινέδα να σουτάρει και να βλέπει το σουτ του να κοντράρει. Στην συνέχεια, ο Μάνταλος δοκίμασε και αυτός το πόδι του ενώ υπήρξε νέα κόντρα. Βέβαια, και σε αυτή την περίπτωση ο βοηθός είχε σηκώσει το σημαιάκι του.




Στο 20ο λεπτό, ο Γιόνσον δεν κατάφερε να κόψει την πάσα του Βερετού, ο οποίος βρήκε τον Εντιαγέ. Ο τελευταίος ντρίπλαρε όμορφα τον Σιμάνσκι, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει και τον Στάνκοβιτς.




Ο τερματοφύλακας της «Ένωσης» έκανε ακόμη μία σημαντική επέμβαση στο σουτ του Εντιαγέ στην κλειστή γωνία στο 24′. Δύο λεπτά αργότερα, ο Χατζισαφί εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. ΑΕΚ

Η Μαρσέιγ κέρδισε την ΑΕΚ και έμεινε στην κορυφή

Τελικά, στο 27′ η Μαρσέιγ άνοιξε το σκορ. Ο Κλος γύρισε στον Βιτίνια, ο οποίος κέρδισε τον Βίντα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Ο Μάνταλος στο 33ο λεπτό γέμισε την μπάλα από ένα φάουλ, με τον Μουκουντί να παίρνει την κεφαλιά, η οποία όμως δεν ανησύχησε τον Μπλάνκο.




Λίγα λεπτά μετά (36′), υπήρξε μία αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ, με τον Χατζισαφί να απομακρύνει την μπάλα λίγο πριν αυτή περάσει την γραμμή. Ο Κοντογκμπιά πήρε την κεφαλιά, ο Μπεμπά έβαλε με το μηρό την προβολή, και ο Χατζισαφί απομάκρυνε σωτήρια. Στις καθυστερήσεις ο Τσούμπερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως υπήρχε νωρίτερα οφσάιντ στον Βίντα, όπως επιβεβαιώθηκε και από το VAR.




Στην επανάληψη η ΑΕΚ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 53ο λεπτό. Ο Τσούμπερ έβγαλε την κάθετη στον Μάνταλο και αυτός βρήκε τον Πινέδα. Ο τελευταίος στάθηκε τυχερός καθώς από ένα… τσαφ του έμεινε η μπάλα και τελικά την έστειλε εύκολα στα δίχτυα για το 1-1.




Η ισοφάριση κράτησε για δύο λεπτά όμως. Ο Στάνκοβιτς στο 55′ έστειλε πάνω στον Βιτίνια και στην συνέχεια τον ανέτρεψε και είδε την κόκκινη κάρτα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χαρίτ, ο οποίος κέρδισε τον Αθανασιάδη για το 2-1.




Στο 64ο λεπτό ο Τσούμπερ γέμισε την μπάλα, με την άμυνα της Μαρσέιγ να απμακρύνει, ενώ λίγα λεπτά μετά, στο 69′, ο Άμραμπατ έκανε νέο πέναλτι, με τον Βερετούτ να ευστοχεί για το 3-1.




Στο 78′ ο Αθανασιάδης έκανε μία μεγάλη επέμβαση στο πλασέ του Σαρ, ενώ στο 81ο λεπτό ο Έλληνας τερματοφύλακας έπιασε και το σουτ του Ομπαμεγιάνγκ μέσα από την περιοχή.

Διαβάστε επίσης: Εδώ κάνεις stop: Οι μεγάλες επεμβάσεις του Στάνκοβιτς! (vids)

Στο 86′ ο Εντιαγιέ έκανε μία τρομερή ενέργεια και βρήκε τον Σαρ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Όμως, μετά από παρέμβαση του VAR, φάνηκε πως υπήρχε οφσάιντ και έτσι έμεινε το 3-1. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι την λήξη, με τους Γάλλους να παίρνουν μία μεγάλη νίκη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ