Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βροντερό μήνυμα συμπαράστασης στη Παλαιστίνη – Σημαίες και «You’ll never walk alone» στο Celtic Park (vid)
Champions League

Βροντερό μήνυμα συμπαράστασης στη Παλαιστίνη – Σημαίες και «You’ll never walk alone» στο Celtic Park (vid)

Οι οπαδοί της Σέλτικ και της Ατλέτικο Μαδρίτης έστειλαν μήνυμα ζητώντας με τον τρόπο τους το τέλος του αιματηρού πολέμου στη Μέση Ανατολή.

26.10.2023 | 10:29

Πως να μείνεις απαθής με όλα όσα γίνονται εδώ και τόσες ημέρες σε Ισραήλ και Παλαιστίνη! Το Champions League δεν θα δείξει με τον δικό του τρόπο τη συμπαράστασή του στα θύματα του πολέμου στη Μέση Ανατολή. Ο θάνατος χιλιάδων αμάχων είναι γροθιά στο στομάχι όλων των πολιτισμένων ανθρώπων στον πλανήτη. Στη Σκωτία και πιο συγκεκριμένα στη Γλασκώβη, οι οπαδοί της Σέλτικ αγνόησαν τις – παραδοσιακές – οδηγίες της UEFA και έστειλαν βροντερό μήνυμα συμπαράστασης στους Παλαιστίνιους για όλα όσα βιώνουν τις τελευταίες ημέρες λόγω των ισραηλινών πυρών.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Πριν την αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης, κατά την είσοδο της Σέλτικ και των Ισπανών στον αγωνιστικό χώρο, οι οπαδοί της σκωτσέζικης ομάδας σήκωσαν στις κερκίδες σημαίες της Παλαιστίνης. Παράλληλα τραγούδησαν το «You’ll never walk alone» στέλνοντας το μήνυμα στους Παλαιστίνιους πως δεν είναι μόνοι τους και πως έχουν τη στήριξή τους έστω και νοητά από εκείνους τη δεδομένη χρονική στιγμή. Στο πλευρό των οπαδών της Σέλτικ και αυτοί της Ατλέτικο Μαδρίτης, οι οποίοι τραγούδησαν μαζί τους το γνωστό τραγούδι αφιερώνοντας το στα θύματα του πολέμου.

Ράγισαν καρδιές στο Celtic Park

 


Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version