ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
Κατά πατέρα κατά γιο: Ανανέωσε με τα τσικό της Ρεάλ ο Μαρσέλο τζούνιορ
Κεφαλιά «όνειρο» και προβάδισμα για Τσέλσι κόντρα στην Τότεναμ!
Νάπολι: Οι δύο «Μπλαουγκράνα» που θέλει για να δώσει τον Κβαρατσχέλια!
O Πάλμερ θα μείνει στην ιστορία για το γκολ που έχασε! (vid)
Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για τον Γάλλο «βράχο» της Παρί
Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Οι επίσημες ενδεκάδες του ημιτελικού!
Αυτά τα ματς είχε ποντάρει ο Τονάλι και πήγε το μεγαλύτερο ταμείο στην καριέρα του!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
«Το καλύτερο μέρος για να παίξεις ποδόσφαιρο είναι η Άρσεναλ»
Νιούκαστλ: Τότε επιστρέφει ο Τονάλι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ: Αποκλειστικό photostory του SPORTSKING με Μαυροπάνο, Πακετά και Μόγες

Δείτε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό του Sportsking.gr από τον χθεσινό αγώνα Ολυμπιακός - Γουέστ Χαμ.

Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ: Αποκλειστικό photostory του SPORTSKING με Μαυροπάνο, Πακετά και Μόγες

Το sportsking.gr έδωσε το «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε ακόμα μια ευρωπαϊκή βραδιά ελληνικής ομάδας. Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-1 τη Γουέστ Χαμ και έκανε βήμα αντεπίθεσης για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Ο «βασιλιάς» ήταν εκεί για να σας μεταφέρει υλικό από το ματς κυρίως στα social media, Instagram και TikTok.

Αλλά και τον παλμό της εξέδρας ιδίως με το επιβλητικό κορεό που στήθηκε από τους οπαδούς της Θύρας 7 πριν τη σέντρα του μεγάλου αγώνα των «ερυθρόλευκων» με τους Λονδρέζους.

Τι συνέβη στη μικτή ζώνη του «Γ. Καραϊσκάκης»

Μετά τη λήξη του αγώνα, κατεβήκαμε στη μικτή ζώνη για να συναντήσουμε τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης. Με χαρά δέχτηκαν να φωτογραφηθούν μαζί μας οι Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Λούκας Πακετά (σ.σ. σκόρερ του 2-1 με φοβερό γκολ), Φρανσίσκο Ορτέγκα και ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγες.

Για να είμαστε ειλικρινείς και να σας μεταφέρουμε τι συμβαίνει παρασκηνιακά σε έναν αγώνα, συγκεκριμένα στον χθεσινό, η φύλαξη των Άγγλων ήταν διαρκής και αυστηρή, μιας και οι άνθρωποι της ασφάλειας δεν άφηναν δυστυχώς τους ποδοσφαιριστές να προβούν σε δηλώσεις, παρά μόνο για μια selfie και αν. Υψηλής κλάσης και διασημότητας ποδοσφαιριστές, όπως οι Αρεολά, Μπόουεν, Αντόνιο, Μπενραχμά κ.ά. απλώς οδηγήθηκαν στο πούλμαν της Γουέστ Χαμ.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός, Ντίνος Μαυροπάνος, μάς έκανε την τιμή για μια φωτογραφία, βγαίνοντας πρώτος από πλευράς φιλοξενούμενων προς το λεωφορείο της αγγλικής αποστολής.

Έπειτα, ο Λούκας Πακετά, διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας, δέχτηκε για ένα «κλικ» όντας εμφανώς χαρούμενος παρά την ήττα της ομάδας του στο φαληρικό γήπεδο.

Μεγάλη μας τιμή ήταν μια φωτογραφία με τον διάσημο Άγγλο προπονητή, Ντέιβιντ Μόγες. Με συνοδεία αρκετών ανθρώπων της ασφάλειας, κοντοστάθηκε για τη σέλφι όντας κάπως βιαστικός αν μη τι άλλο. Θυμίζουμε πως ο νυν τεχνικός της Γουέστ Χαμ είχε φύγει ηττημένος και στην προηγούμενη επίσκεψή του στον Πειραιά. Μιλάμε φυσικά για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το πρώτο ματς της φάσης των «16» του Champions League. Ο Μόγες ήταν ο διάδοχος του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» φτάνοντάς τους ως τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Κλείνουμε τις προσωπικές φωτογραφίες με τον Φρανσίσκο Ορτέγκα. Από τους τελευταίους «ερυθρόλευκους» βγήκε ο Αργεντίνος αριστερός μπακ του Ολυμπιακού ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαίο ματς. Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε ότι έδειξε καλή θέληση βοηθώντας έναν φροντιστή της ομάδας να μεταφέρει πράγματα προς φύλαξη για το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Έτσι, έκλεισε η ευρω-βραδιά του Ολυμπιακού με την αποχώρηση της αποστολής…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ