ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Καμία έκπληξη: Η Μπρέντφορντ έκανε… παρέλαση στο «Στάμφορντ Μπριτζ» (vid)

Η Μπρέντφορντ για τρίτη σερί σεζόν επικράτησε εκτός έδρας της Τσέλσι. Αυτή τη φορά με σκορ 2-0, δείχνοντας ότι πλέον στο Λονδίνο κάνει... πλάκα.

Καμία έκπληξη: Η Μπρέντφορντ έκανε… παρέλαση στο «Στάμφορντ Μπριτζ» (vid)

Δεν ήταν η πρώτη φορά. Ούτε η δεύτερη. Η Μπρέντφορντ έχει κάνει… εξοχικό την έδρα της Τσέλσι, όπου έφυγε για τρίτη σερί σεζόν με τη νίκη από το «Στάμφορντ Μπριτζ», επικρατώντας με σκορ 2-0 στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής της Premier League.

Οι παίκτες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έκαναν ένα μεγάλο πισογύρισμα, μετά την σπουδαία εμφάνισή τους κόντρα στην Άρσεναλ και έδειξαν πάλι όλες τις αδυναμίες που έχουν τόσο στην άμυνά τους, όσο και στη δημιουργία.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Τσέλσι με -κάπως- κεκτημένη ταχύτητα από το ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με αντίπαλο την Άρσεναλ μπήκε αρκετά δυνατά και αποφασιστικά. Όμως, η Μπρέντφορντ έκλεινε πολύ έξυπνα και γρήγορα τους διαδρόμους. Οπότε οι γηπεδούχοι είχαν ναι μεν την μπάλα στα πόδια τους, αλλά, χωρίς κάτι ουσιαστικό.

Η καλύτερη στιγμή για τους Λονδρέζους ήρθε από τον Κουκουρέγια στο 18′. Και όχι από κάποιον από τους πολυδιαφημισμένους επιθετικούς της. Ο έμπειρος μπακ βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Μπρέντφορντ, αλλά, δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε και δεν κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα των φιλοξενούμενων μα στα χέρια του κίπερ της.

Όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι έδειχναν να χάνουν σε ταχύτητα και γενικότερα να μην έχουν τις ατομικές προσπάθειες που χρειάζονταν από τους επιθετικογενείς τους ποδοσφαιριστές για να διασπάσουν την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα της Μπρέντφορντ που με τη διπλή ζώνη άμυνας έβαζε πολύ δύσκολα στο σύνολο του Ποτσετίνο.

Και όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις η Μπρέντφορντ τιμώρησε την φλυαρία της Τσέλσι με γκολ του Πίνοκ στο 58′. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, ανέβασαν περισσότερους τον ρυθμό τους, όμως, σε καμία περίπτωση δεν έφτασαν κοντά σε ένα τέρμα για το 1-1. Οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων «καθάριζαν» όλες τις μπαλιές, είτε ήταν χαμηλές, είτε στον αέρα και έτσι οι Λονδρέζοι έμοιαζαν να είναι εκτός τόπου και χρόνου. Όχι μόνο αυτό, αλλά, η Μπρέντφορντ στο 90′ έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία για το 0-2 που αν γινόταν θα έδινε μία μεγάλη νίκη χωρίς να περιμένει κανείς το τελευταίο σφύριγμα της λήξης. Στην πρώτη περίπτωση ο Σάντσεθ νίκησε τον και στη δεύτερη ο Εμπομό από κοντά έστειλε την μπάλα για λίγο έξω!

Αυτό που δεν έγινε σε αυτή τη φάση συνέβη λίγο αργότερα όταν σε κόρνερ της Τσέλσι, όπου είχε ανέβει μέχρι και ο Σάντσεθ, η μπάλα βγήκε από την άμυνα της Μπρέντοφρντ, πήγε στον Μοπάι, ο οποίος έτρεξε όλο το γήπεδο έδωσε την μπάλα στον Εμπομό και εκείνος στα χασομέρια έκανε το 2-0 για τις «μέλισσες» που έμεινε ως το τέλος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ