ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Άρσεναλ βρήκε τον… απόλυτο σέντερ φορ στην Bundesliga!
Το φαβορί για τον πάγκο της Μίλαν – «Κλείνει» η συμφωνία!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Πάει για… λίφτινγκ στην επίθεση το καλοκαίρι!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μεγάλο πρόβλημα με Ράσφορντ!
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
«Έκαψε» τους νησιώτες από νωρίς η Ατλέτικο! (vid)
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
Αλ Νασρ: On fire o Κριστιάνο με το «τέλειο» χατ-τρικ! (vids)
Στη Ρεάλ Μαδρίτης πρώτα γέλασαν με τα χάλια της Μπαρτσελόνα και μετά πανηγύρισαν το πρωτάθλημα! (pic)
Διπλό δώρο* Πάσχα από την Betsson
Με «ντόρτια» στην Μπαρτσελόνα έστεψε πρωταθλήτρια τη Ρεάλ η Χιρόνα και πέρασε στο Champions League! (vid)
Ο Χάαλαντ ΓΛΕΝΤΗΣΕ τη Γουλβς και «βλέπει» το Πρωτάθλημα! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Όουεν για Κέιν: «Έπρεπε να περιμένει την Ρεάλ – Σιγά την Bundesliga που θα κερδίσει»!

Ο Μάικλ Όουεν θεωρεί πως ο Κέιν θα έπρεπε να μείνει στην Τότεναμ και του χρόνου να επιλέξει ως ελεύθερος την Ρεάλ Μαδρίτης.

Όουεν για Κέιν: «Έπρεπε να περιμένει την Ρεάλ – Σιγά την Bundesliga που θα κερδίσει»!

Ο Χάρι Κέιν αποχώρησε από την Τότεναμ το καλοκαίρι και αποφάσισε να υπογράψει στην Μπάγερν Μονάχου, ώστε να διεκδικήσει τρόπαια. Η μεταγραφή του ήταν… επεισοδιακή, αλλά τελικά όλες οι πλευρές συμφώνησαν, και ο Άγγλος επιθετικός συμφώνησε για τετραετές συμβόλαιο με τους Βαυαρούς.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ωστόσο, ο Όουεν πιστεύει ότι ο Κέιν λύγισε από την πίεση και θα έπρεπε να περίμενε για να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης. «Νομίζω ότι ήθελε να έχει επιλογές στα χέρια του εδώ και τρία ή τέσσερα χρόνια τώρα. Ίσως εύχεται να μην είχε υπογράψει μακροπρόθεσμο συμβόλαιο και θα μπορούσε να είχε περισσότερο έλεγχο στην καριέρα του», δήλωσε στο «DAZN Bet».

«Ξαφνικά, με έναν χρόνο να απομένει, μετά από όλη την προσπάθεια, τώρα πρέπει να επιλέξεις την Ρεάλ Μαδρίτης ή όποια άλλη ομάδας θέλεις, και νομίζω ότι παραδόθηκε στο τελευταίο λεπτό», προσέθεσε. Κέιν

Ο Όουεν θεωρεί πως ο Κέιν θα έπρεπε να πάει στην Ρεάλ

Βέβαια, ο Όουεν εξέφρασε και τον θαυμασμό του για τον Κέιν, ο οποίος είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά την θητεία του στην Γερμανία, με 11 γκολ σε 12 αγώνες. Ωστόσο, επέμεινε ότι ο Κέιν είχε πιο σημαντικούς λόγους να παραμείνει στην Αγγλία και να αποφασίσει για την καριέρα του τον Ιανουάριο, καθώς δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο στο να κερδίζεις την Bundesliga.

«Ο Κέιν είναι ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής και δεν πρέπει να είναι έκπληξη που παίζει καλά, αυτό είναι απλώς δεδομένο. Είναι ταλαντούχος. Διαφωνώ με τη μετακίνησή του από την Τότεναμ στη Μπάγερν. Θα έπρεπε να παρέμενε στη Τότεναμ για άλλο έναν χρόνο. Αν επιθυμούσε τόσο πολύ να φύγει και να κερδίσει τίτλους, θα μπορούσε εύκολα να φύγει ως ελεύθερος παίκτης στο τέλος της σεζόν. Αν η Τότεναμ άρχιζε ξαφνικά να παίζει καλά και να φαίνεται ότι ανταγωνίζεται για τον τίτλο, θα μπορούσε πάντοτε να παραμείνει, αλλά ανεξαρτήτως αυτού θα είχε το μέλλον του στα χέρια του και θα μπορούσε να πάει σε οποιαδήποτε ομάδα επιθυμούσε, ενώ παράλληλα θα ήταν πιο κοντά στο ρεκόρ των γκολ στην Premier League και θα δημιουργούσε μια τέλεια κληρονομιά με την ομάδα στην οποία ανήκε όλη του τη ζωή.

Διαβάστε επίσης: Μάνουελ Νόιερ, η μεγάλη επιστροφή!

Η Μπάγερν είναι αναμφίβολα μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο, αλλά για να κερδίσεις ένα τρόπαιο, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στο να πηγαίνεις και να εξασφαλίζεις τον εαυτό σου ένα τρόπαιο στη Bundesliga. Η Μπάγερν θα κερδίσει το πρωτάθλημα με ή χωρίς τον Κέιν, οπότε δεν νομίζω ότι αυτό ήταν ιδιαίτερα καλό λόγος για να φύγει».




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ