ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

ΜΑΤΣΆΡΑ, «βροχή» από γκολ και μοιρασιά ανάμεσα σε Άιντραχτ και Ντόρτμουντ! (vid)

Η Άιντραχτ προηγήθηκε δύο φορές, η Ντόρτμουντ ισοφάρισε και τις δύο και τελικά οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν με τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΜΑΤΣΆΡΑ, «βροχή» από γκολ και μοιρασιά ανάμεσα σε Άιντραχτ και Ντόρτμουντ! (vid)

Άιντραχτ και Ντόρτμουντ χάρισαν θέαμα και γκολ, ο διαιτητής χάρισε… λάθος αποφάσεις σε όλη την διάρκεια του αγώνα, και τελικά οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Άιντραχτ μπήκε δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις από το 8ο λεπτό. Ο Γουλφ βρήκε καταλάθος την μπάλα με το χέρι και μετά από παρέμβαση του VAR δόθηκε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαρμούς, ο οποίος έκανε το 1-0. Η Ντόρτμουντ κατάφερε να απειλήσει για πρώτη φορά στο 23′, με την κεφαλιά του Μπενσεμπαϊνί να καταλήγει άουτ.

Δύο λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Κόμπελ έκανε δύο μεγάλες επεμβάσεις, αλλά ο Μαρμούς πήρε το ριμπάουντ και έστειλε εύκολα την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Μάλιστα, έπειτα από το γκολ, ο τερματοφύλακας της Ντόρτμουντ βγήκε και μπήκε ο Μάιερ, καθώς είχε τραυματιστεί νωρίτερα στο πρόσωπο. Ντόρτμουντ

Άιντραχτ και Ντόρτμουντ χάρισαν μία ματσάρα στο ποδόσφαιρο

Στο 37ο λεπτό ο Μαρμούς τσίμπησε την μπάλα και ο Μάιερ βρήκε μόνο τα πόδια του, όμως παρά την παρέμβαση του VAR, ο ρέφερι δεν έδωσε κάποια παράβαση και άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί. Όλα έδειχναν πως οι γηπεδούχοι θα πήγαιναν μπροστά στο σκορ με δύο γκολ στα αποδυτήρια, αλλά στις καθυστερήσεις ο Σάμπιτσερ, με ένα όμορφο σουτ, μείωσε σε 2-1.

Με την σέντρα, ο Μαρμούς παραλίγο να ολοκληρώσει το χατ-τρικ αλλά σημάδεψε το δοκάρι (45+2′) και πέντε λεπτά μετά ο Χούμελς λίγο έλειψε να ισοφαρίσει (45+7′), με την μπάλα να περνάει δίπλα από την εστία.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά πιο δυνατά και ο Μαρμούς στο 47′ είδε τον Μάιερ να κάνει μία τεράστια επέμβαση και να του στερεί το τρίτο του γκολ. Η Ντόρτμουντ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μουκοκό να σκοράρει με σουτ από κοντά. Η Άιντραχτ διαμαρτύρεται για το γκολ καθώς υπήρχε εκτεθειμένος παίκτης μπροστά στον Τραπ, αλλά για ακόμη μία φορά διαιτητής και VAR δεν θεώρησαν πως υπάρχει κάτι αντικανονικό.

Διαβάστε επίσης: «Τρύπια» η Ντόρτμουντ και… πάρτι της Άιντραχτ από το 25′! (vid)

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν για ακόμη μία φορά, με τον Τσαϊμπί να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με όμορφο πλασέ στο 68′, και η Ντόρτμουντ απάντησε με τον Μπραντ, ο οποίος σκόραρε εύκολα στο 83ο λεπτό, μετά την όμορφη ενέργεια και το γύρισμα του Αντεγιέμι.

Στις καθυστερήσεις υπήρξε και πέναλτι υπέρ της Ντόρτμουντ για ξεκάθαρο τράβηγμα μέσα στην περιοχή, αλλά για ακόμη μία φορά ο «άρχοντας» του αγώνα δεν σφύριξε κάτι ενώ δεν υπήρξε και παρέμβαση του VAR. Έτσι, το τελικό 3-3 έμεινε, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ